Arkadaslar bosanma aşamasındayım 3 yillik evliyim ve cocuk var 13 aylik bebek .esim cok öfkeli öfke patlamasi sorunları var eli hep yumruk oluyor her kavgada ve herhafta muhakkak bir kere kavga ediyoruz sebepsiz büyüyor bende altta kalmıyor cevap veriyorum enson ayak parmagimi kirdi .darp raporu alamadım korkumdan benimle geldi hastaneye o kavgada bebeğim ayak altimda agladi o travmayi atlatamıyorum . Sineye cektim cocugum 3 aylikti artik hergun hergun kavga ediyoruz sonunda dayanamadim ailemin evine geldim simdi gelmis pismanlik naralari atiyor .avukata gitmek istiyorum ama cesaretim yok öyle beni ezmişki beni hayattan öyle soguttuki ne yapacagimi bilemez oldum cocugum cok küçük babasiz nasil olacak diyede korkuyorum çocuğumu harcadim mi diye surekli soruyorum . en son ailesi geldi yalvardi bize niye soylemedin biz onun canina okurduk bize hic yansitmadiniz vs vs bi daha olmaz olursa ben bosarim sizi dediler bizde boşanma olmaz dediler suan elim avukatin tlf gitmiyor ama boşanmak istiyorum bebegime bakiyorum üzülüyorum ilerde babami aldin benden derse okulda babam yok diye aglayip gelirse ne yapacagim ama bebegimede bagirmaya başladı artik .surekli sinir harbinde babasi zamanında annesini dövmüş anneside cocuklari dövmüş 2 kardesler doverek büyümüşler marifetmis gibide dövmeseydim adam olmazlardi diyo.suan cok pismanim senden vazgecmedim diyip duruyor.
Bebeğinizin babası boşanınca ölecek hastalığına mi yakalandı?ilerde babami aldin benden derse okulda babam yok diye aglayip gelirse
Cocugunu düşünmuyorsun zira öyle olsaydı çoktan avukattan randevuyu alirdiniz. Şiddet ve kavganin eksik olmadığı bir cehennemde büyücegine ayri anne babasi olsun daha iyi.Arkadaslar bosanma aşamasındayım 3 yillik evliyim ve cocuk var 13 aylik bebek .esim cok öfkeli öfke patlamasi sorunları var eli hep yumruk oluyor her kavgada ve herhafta muhakkak bir kere kavga ediyoruz sebepsiz büyüyor bende altta kalmıyor cevap veriyorum enson ayak parmagimi kirdi .darp raporu alamadım korkumdan benimle geldi hastaneye o kavgada bebeğim ayak altimda agladi o travmayi atlatamıyorum . Sineye cektim cocugum 3 aylikti artik hergun hergun kavga ediyoruz sonunda dayanamadim ailemin evine geldim simdi gelmis pismanlik naralari atiyor .avukata gitmek istiyorum ama cesaretim yok öyle beni ezmişki beni hayattan öyle soguttuki ne yapacagimi bilemez oldum cocugum cok küçük babasiz nasil olacak diyede korkuyorum çocuğumu harcadim mi diye surekli soruyorum . en son ailesi geldi yalvardi bize niye soylemedin biz onun canina okurduk bize hic yansitmadiniz vs vs bi daha olmaz olursa ben bosarim sizi dediler bizde boşanma olmaz dediler suan elim avukatin tlf gitmiyor ama boşanmak istiyorum bebegime bakiyorum üzülüyorum ilerde babami aldin benden derse okulda babam yok diye aglayip gelirse ne yapacagim ama bebegimede bagirmaya başladı artik .surekli sinir harbinde babasi zamanında annesini dövmüş anneside cocuklari dövmüş 2 kardesler doverek büyümüşler marifetmis gibide dövmeseydim adam olmazlardi diyo.suan cok pismanim senden vazgecmedim diyip duruyor.
Arkadaslar bosanma aşamasındayım 3 yillik evliyim ve cocuk var 13 aylik bebek .esim cok öfkeli öfke patlamasi sorunları var eli hep yumruk oluyor her kavgada ve herhafta muhakkak bir kere kavga ediyoruz sebepsiz büyüyor bende altta kalmıyor cevap veriyorum enson ayak parmagimi kirdi .darp raporu alamadım korkumdan benimle geldi hastaneye o kavgada bebeğim ayak altimda agladi o travmayi atlatamıyorum . Sineye cektim cocugum 3 aylikti artik hergun hergun kavga ediyoruz sonunda dayanamadim ailemin evine geldim simdi gelmis pismanlik naralari atiyor .avukata gitmek istiyorum ama cesaretim yok öyle beni ezmişki beni hayattan öyle soguttuki ne yapacagimi bilemez oldum cocugum cok küçük babasiz nasil olacak diyede korkuyorum çocuğumu harcadim mi diye surekli soruyorum . en son ailesi geldi yalvardi bize niye soylemedin biz onun canina okurduk bize hic yansitmadiniz vs vs bi daha olmaz olursa ben bosarim sizi dediler bizde boşanma olmaz dediler suan elim avukatin tlf gitmiyor ama boşanmak istiyorum bebegime bakiyorum üzülüyorum ilerde babami aldin benden derse okulda babam yok diye aglayip gelirse ne yapacagim ama bebegimede bagirmaya başladı artik .surekli sinir harbinde babasi zamanında annesini dövmüş anneside cocuklari dövmüş 2 kardesler doverek büyümüşler marifetmis gibide dövmeseydim adam olmazlardi diyo.suan cok pismanim senden vazgecmedim diyip duruyor.
sen ayrılmazsan bi gün o bebeğinin babasının elinde kalacaksın.bugün ayak parmağını kıran yarın seni sokak ortasında.allahım koru.babasız kalmasın diye üzüldüğün evladın annesiz kalınca mı aklına başına toplayacaksın ?Arkadaslar bosanma aşamasındayım 3 yillik evliyim ve cocuk var 13 aylik bebek .esim cok öfkeli öfke patlamasi sorunları var eli hep yumruk oluyor her kavgada ve herhafta muhakkak bir kere kavga ediyoruz sebepsiz büyüyor bende altta kalmıyor cevap veriyorum enson ayak parmagimi kirdi .darp raporu alamadım korkumdan benimle geldi hastaneye o kavgada bebeğim ayak altimda agladi o travmayi atlatamıyorum . Sineye cektim cocugum 3 aylikti artik hergun hergun kavga ediyoruz sonunda dayanamadim ailemin evine geldim simdi gelmis pismanlik naralari atiyor .avukata gitmek istiyorum ama cesaretim yok öyle beni ezmişki beni hayattan öyle soguttuki ne yapacagimi bilemez oldum cocugum cok küçük babasiz nasil olacak diyede korkuyorum çocuğumu harcadim mi diye surekli soruyorum . en son ailesi geldi yalvardi bize niye soylemedin biz onun canina okurduk bize hic yansitmadiniz vs vs bi daha olmaz olursa ben bosarim sizi dediler bizde boşanma olmaz dediler suan elim avukatin tlf gitmiyor ama boşanmak istiyorum bebegime bakiyorum üzülüyorum ilerde babami aldin benden derse okulda babam yok diye aglayip gelirse ne yapacagim ama bebegimede bagirmaya başladı artik .surekli sinir harbinde babasi zamanında annesini dövmüş anneside cocuklari dövmüş 2 kardesler doverek büyümüşler marifetmis gibide dövmeseydim adam olmazlardi diyo.suan cok pismanim senden vazgecmedim diyip duruyor.
Burası her şeyi anlatıyor. Tezatlık ortada. Ayak parmağınızı kırmış adam. Buradan sonrasının önemi var mı ?bi daha olmaz olursa ben bosarim sizi dediler bizde boşanma olmaz dediler