• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyoruuuuumm

yatarak tedavi gördüğüne göre ciddi ölçüde paronyolar da olabilir sende..bence kocanı idare etmeye çalış...kabullen tahammül et...paronoyaların varsa kurtul...
yoksa bu gidişle 77 koca eskitirsin ortada da bir sürü çocuk bırakırsın yazık...
boşanma sebebi de hiç önemli değilmiş yazık adamın senden çektiği..
kocanı sev mutlu ol...
pes. bu yoruma pes diyorum.
boşanma sebebi önemli değilmi. adam sorumluluğunu bilmiyor. çalışmıyor. karısının eline bakıyor. yetmezmi..
hayırlı olsun konu sahibi. ama herşeyini yoluna koydunmu. işe tekrar girdinmi. çünkü tek başınayım demişsin hayatta. ailen yokmuş. tek başına yaşayacakın bundan sonra çünkü.

Ne iğrenç bir yorum bu tip kadınlarda var ülkemde her eziyete evet diyen bence sen bunu ancak çocuğunun başına geiince anlarsın nasıl ,kim yetiştirlyor böyle kızları,kadınları anlamadım,beyinleri yıkanmış her daim erkek yüceltilmiş, konu sahibi bence sende fazla şansını fazla zorlama bir dahada evlenme, kaderde ne yazarsa değişmezmiş ,ayakların üzerinde tek başına durmayı becer
yatarak tedavi gördüğüne göre ciddi ölçüde paronyolar da olabilir sende..bence kocanı idare etmeye çalış...kabullen tahammül et...paronoyaların varsa kurtul...
yoksa bu gidişle 77 koca eskitirsin ortada da bir sürü çocuk bırakırsın yazık...
kocanı sev mutlu ol...

Sen zaten elinden geleni yapmışsın mucadeleni vermissin adamda iyi niyetini kullanmis yaa anlamam bu adamlari elindekilerin kıymetini neden bilmezler?

pes. bu yoruma pes diyorum.
boşanma sebebi önemli değilmi. adam sorumluluğunu bilmiyor. çalışmıyor. karısının eline bakıyor. yetmezmi..
hayırlı olsun konu sahibi. ama herşeyini yoluna koydunmu. işe tekrar girdinmi. çünkü tek başınayım demişsin hayatta. ailen yokmuş. tek başına yaşayacakın bundan sonra çünkü.

empati bunu oluyor hani adam yerine düşünmek felan. bana hep kızıyorlar empati yap diye ama demekki ben bilemiyorum. çünkü bende yorumu opkuyuncaa ağzım açık kaldı kapatmayı unuttum

İnsan kendini üzüntüden prnoya vermez. Şaka mısın kendini mi avutuyorsun tey allahım yaa

Son düzenleme:
kocanı sev mutlu ol...

Slax'ın mesajının tercümesi : Yatarak tedavi görmüşsün,püüü,delisin sen,deli olduğunu kabul et,kocanı da elden kaçırma,yoksa kim evlenir senin gibi deliyle bir daha? 7 kocalı Hürmüz'ü sollarsın bu gidişle.Halbuki beni örnek al.Kocammmm yiğidim evimin direği eve gelince ayaklarını yıkarım,sonra o sudan çorba yapıp içerim.İzin vermeden tuvalete gidemem.Gidersem 5 kardeşi yerim.'Yemek nirdee garı!!' diye bağırdığında 10 sn içinde 10 çeşit yemek koyarım önüne.Akşam kimono giyip saygı duruşunda bulunurum,o uyuduktan sonra yerdeki döşeğimde kıvrılırım.

Sizi genç bir kadın olarak kınıyorum! :19:
Konu sahibesi;konularınızı okudum,yemek yediniz de zehirlendiniz gibi düşünün.Artık sağlığınıza kavuşuyorsunuz.Umarım her şey gönlünüzce olur.Mutlu olursunuz artık.

Son düzenleme:
kızlar beni az çok eski konularımdan hatırlarsınız hatta geçen hafta daha yeni konu açmıştm eşimle ve benim geçmişile ilgili sorunlarım yüzünden intihar ettiğimi yazmıştm psikoloğa gidecektm gittim ve hastanede yattım ama orası çok zor biryer olduğu için bi şekilde çıkmak istediğimi söledm ve bugün çıktm.ve tabii benm çıkacağımdan eşimin haberi yoktu eve geldm prno videoları dolmş pcde adam evde yanlz kalınca yazık üzüntüden kendini prnoya vermş zaten 7 aydırda çaılışmıyordu bunlar bizim evliliğimizi bitirdi ve bugün kararımızı verdk boşanıyoruz ben şimdi eve geldm çünkü sinirden çok kötü oldm yine kendime zarar vermemek için arkadaşıma gittim.oda 3 senedr içki içmezdi ama bugün içmiş şimdi sızmş uyuyor sabah eşyalarını eline verip kapıya koyuyorm inş bu süreci rahatlıkla atlatabilirim hee belki aranızda bunun için evlilikmi biter diyen olacaktr ama ben o düzelsn die çok fazla çaba gösterdm ben işe giderdm o prnoya girerdi hep ama hep böle bu zamana kadar dayana bildim bugünkü kavgada iş benm namusuma kadar gidince orda tepem attı ve son noktayı koydm ve p.tesi ona git dava aç dedim ve bu defa kesn karar verildi.[/QUOTE

hangi çılgın sana bu nedenlerden dolayı boşanılır mı diyecek merak ediyorum. biran önce boşan kurtul, sağlığına kavuşmaya bak allah yardımcın olsun.

pardon ya burda dünya kadar çılgın hatun varmış, bunları toparlayıp hareme yerleştirmek lazım, bu kadar itaatkar hatunların yeri harem olmalı..

evet kızlar heşey artık kesn eşim olacak şahsn annesi geldi güya bizi barıştıracak bizde herşeyn bittiğini güzellikle konuştk ve bitti ben bu adama ne kadar çok değer vermişim şimdi anladımki herşey boşaymş bugün çıktm yanlız başıma gezdm tozdm ooohhh beeeeee dedm dünya varmş aslında ben bu evlilikte hiç mutlu değilmişim onu anladm bugün kendime tertemiz bi sayfa açtım içinde sadece ben ve dünyalar yakışıklısı oğullarm var başkasınada yer yok şimdi malum şahısla konuştk ve p.tesi sabah birlikte gidip davamızı açıyorz inş hemen biter bu zaman

herşeyin hayırlısı olsun önemli olan sizsiniz sizin mutluluğunuz çok çok mutlu olun çocuklarınızla :9:

Allah razı olsn cnm evet malesefki ben hastanede delilerin arasında iken bide utanmadan birlikte kullandığımız kredi kartıyla üyelik almş daha fazla video için tabii bunları bildiğimi bilmiyor benden bukadar o yansn şimdi kendi derdine

yok artık:53::53: ortak kartınızdan birde ..... üyeliğimi almış bu adam canım benim bunun ki artık hastalık olmuşş
senden önce o gidip yatsın biraz hastanede
allah hakkında hayırlısını versin inşallah allah yar ve yardımcın olsunn

Bir erkek için deymez çok iyi yapmışsın hasta olup hastanelerde yatmıs ilaç kullanmışsın o ne yapmış evde ... bir erkek limon satar yınede 7 ay evde oturmaz.:46: verdiğin karardan sakın dönme

Bir erkek için deymez çok iyi yapmışsın hasta olup hastanelerde yatmıs ilaç kullanmışsın o ne yapmış evde ... bir erkek limon satar yınede 7 ay evde oturmaz.:46: verdiğin karardan sakın dönme

eski rumeysa olsa belki dönerdi ama artık bam başka bi rumeysa var herşey eskide kaldı bugünden itibaren kendimi yeniledm saçlarımı kestirdim şöle bi silkelendm ve geçte olsa oh be kendime geldm ya ben aslında buyum x den önceki rumeysa oldm ve böle çok daha mutlu olacağımdan eminim

Canım özür dilerim arkadaşlarının uyarıyla senin daha önceki yorumlarını okudum..İlk bu başlığını okuduğumda senin herşeyden huy kapan histerik biri olduğu önyargısına kapılmış yanılmışım...
Sadece çocukların yani oğulların bebeklerin için yaşa..
Çünkü sen olmassan onlara kim bakacak başka o babaları babalarının ailesimi hayır oratada perişan olacaklar hepsi ve gerçekten mahvaolacakalr ..
Sadece onlar için yaşa ayakta kal onları okut büyük adam et ve onlarla gururlan...
Ancak böyle okadar çok mutşu olabilirsin ki..
Ben doğuda çalışırken bir anne geliyordu yanıma hep yardım toplamak küçük şeyler satıyordu 4 .ocuğu vardı kocası boşamış başka kadınla evlenmişti...
çocuklarıyla çok zor durumdaydı hergün gelir bir selpak satmaya çalışır çok uğraşırdı sonra iki oğlunun da hukuk fakültesini kazandığını kendim ben kendim internetten öğrenmitim kızı da kolaji kazanmıştı..
iki oğlunu da selpak satarak okutmya çalışıyordu..
şimdi oğlu dördüncü sınıfta ve savcı olmak istiyor..
Biraz daha sabırla bu eyze okadar mutlu olacak ki bir kaç yla..
Sadece çocukların için yaşa onlara mutluluk ver oblarla mutlu el adamları hem seni hem çocuklarını mutsuz perişan eder.
Allaha güven dayan...
Kendine birşye yapmayı düşündüğün zamanda çocuklarını gözünün önüne getir sen olmadan onlar da biter kim bakacak onlara..

Canım özür dilerim arkadaşlarının uyarıyla senin daha önceki yorumlarını okudum..İlk bu başlığını okuduğumda senin herşeyden huy kapan histerik biri olduğu önyargısına kapılmış yanılmışım...
Sadece çocukların yani oğulların bebeklerin için yaşa..
Çünkü sen olmassan onlara kim bakacak başka o babaları babalarının ailesimi hayır oratada perişan olacaklar hepsi ve gerçekten mahvaolacakalr ..
Sadece onlar için yaşa ayakta kal onları okut büyük adam et ve onlarla gururlan...
Ancak böyle okadar çok mutşu olabilirsin ki..
Ben doğuda çalışırken bir anne geliyordu yanıma hep yardım toplamak küçük şeyler satıyordu 4 .ocuğu vardı kocası boşamış başka kadınla evlenmişti...
çocuklarıyla çok zor durumdaydı hergün gelir bir selpak satmaya çalışır çok uğraşırdı sonra iki oğlunun da hukuk fakültesini kazandığını kendim ben kendim internetten öğrenmitim kızı da kolaji kazanmıştı..
iki oğlunu da selpak satarak okutmya çalışıyordu..
şimdi oğlu dördüncü sınıfta ve savcı olmak istiyor..
Biraz daha sabırla bu eyze okadar mutlu olacak ki bir kaç yla..
Sadece çocukların için yaşa onlara mutluluk ver oblarla mutlu el adamları hem seni hem çocuklarını mutsuz perişan eder.
Allaha güven dayan...
Kendine birşye yapmayı düşündüğün zamanda çocuklarını gözünün önüne getir sen olmadan onlar da biter kim bakacak onlara..

önemli değil cnm ....
evet kızlar beni şimdi zor bi süreç bekliyor şimdi adliyeden geldm ve davayı açtık herşey kesinleşti benm sizlerin duasına çok ihtiyacm var hepinizden Allah razı olsn

Son düzenleme:
Hayırlısı olsun. Bu adam düzelmez düzelse bile o düzelinceye kadar zaten copk asırı yıpranırdın. Bosanınca yıpranacagından daha da cok hem de. O yüzden hayırlısıda böleymiş bence. Doğru bir karar.

Back