• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyoruuuuumm

Allah razı olsn cnm evet malesefki ben hastanede delilerin arasında iken bide utanmadan birlikte kullandığımız kredi kartıyla üyelik almş daha fazla video için tabii bunları bildiğimi bilmiyor benden bukadar o yansn şimdi kendi derdine

deli değil bitanem delil

Evet delil yazacaktim..
Bak kredi karti ile oraya uyelik delil olabilir baroya mi ne basvurup avukat talep ediyorlar emin degilim tam..
avukat daha iyi yol gosterir..
O kendi derdine yansin artik prnda kadnlar gibo birini bulur sapik adam..
hadi bir iki hayatdi pismanlik affetiin diyelim ama bu aliskanlik yapmis..
Allah nedir din nedir bilmiyormu gunahtandami korkuyor..
sen sukrerki cocugun yok..
yoksa ilerde ne diyecektin baban prnocu ondan ayrildimmi??
bol bol dua et kardesim ac duani oku..
İnsirah suresini oku..Mevlam yardimcin olsun

Evet delil yazacaktim..
Bak kredi karti ile oraya uyelik delil olabilir baroya mi ne basvurup avukat talep ediyorlar emin degilim tam..
avukat daha iyi yol gosterir..
O kendi derdine yansin artik prnda kadnlar gibo birini bulur sapik adam..
hadi bir iki hayatdi pismanlik affetiin diyelim ama bu aliskanlik yapmis..
Allah nedir din nedir bilmiyormu gunahtandami korkuyor..
sen sukrerki cocugun yok..
yoksa ilerde ne diyecektin baban prnocu ondan ayrildimmi??
bol bol dua et kardesim ac duani oku..
İnsirah suresini oku..Mevlam yardimcin olsun

inşirah suresi zaten devamli dilimde iyikide çocuk yoktu olsaydı çok zor olacaktı

örnek çiftiz yazmışsın ama o zamanlarda sorunun aynı imiş. ....

hala öle zanneder çevremiz bizim sadece kavgalarımız prno ve bu 7 aydr işsizliği ve çevremdekiler duyunca yok cnm diyorlar yani kimse inanmıyor sebep sorduklasrında ise x çalışmadığı için heraalde diyorlar

hala öle zanneder çevremiz bizim sadece kavgalarımız prno ve bu 7 aydr işsizliği ve çevremdekiler duyunca yok cnm diyorlar yani kimse inanmıyor sebep sorduklasrında ise x çalışmadığı için heraalde diyorlar

Çevreden pek çok çift örnek çift sanılır, siz zaten farkındaymışsınız sorunların. PArdon da çalışmayan bir adam neyine güvenip içki almış içmiş sızana kadar. Ve çevrenizdekiler nerden ne duyuyor da inanmıyor. Bu özel bir konudur, ..... olayından bahsetmiyorum, aranızda sorun yada geçimsizlik olduğundan bahsediyorum. Bu adam çalışmayıp gezip sorunumz var diye mi anlatıyor.
Kusura bakma ma bence bu adamın rahatlığının sebebi sensin. Sen onu insan yerine koydukça, ona önem verdikçe ne oldum delisi olmuş o. Seni üzmekten kırmaktan hiç çekinmemiş. Ne olursa olsun bir erkeğin 7 ay işsiz olmasını aklım almıyor benim, çalışacak adam mutlaka iş bulur, bahanesi yoktur. 4 yıl sonra ikinci evliliğini yapmışsın, gayet mantıklı bir süre, hayatında pek çok şeyi yerine oturtmuşsun ve mutlu olmak istemişsin, çok mücadel vermişsin, bunları hak etmiyorsun. Güçlü ol, kararlı ol, kararlarını uygula...

Çevreden pek çok çift örnek çift sanılır, siz zaten farkındaymışsınız sorunların. PArdon da çalışmayan bir adam neyine güvenip içki almış içmiş sızana kadar. Ve çevrenizdekiler nerden ne duyuyor da inanmıyor. Bu özel bir konudur, ..... olayından bahsetmiyorum, aranızda sorun yada geçimsizlik olduğundan bahsediyorum. Bu adam çalışmayıp gezip sorunumz var diye mi anlatıyor.
Kusura bakma ma bence bu adamın rahatlığının sebebi sensin. Sen onu insan yerine koydukça, ona önem verdikçe ne oldum delisi olmuş o. Seni üzmekten kırmaktan hiç çekinmemiş. Ne olursa olsun bir erkeğin 7 ay işsiz olmasını aklım almıyor benim, çalışacak adam mutlaka iş bulur, bahanesi yoktur. 4 yıl sonra ikinci evliliğini yapmışsın, gayet mantıklı bir süre, hayatında pek çok şeyi yerine oturtmuşsun ve mutlu olmak istemişsin, çok mücadel vermişsin, bunları hak etmiyorsun. Güçlü ol, kararlı ol, kararlarını uygula...

ben zaten örnek çiftiz diye 7 ay öncesinden bahsettim çünkü 7 ay öncesine kadar bukadar işsiz kalmıyordu en fazla oda 1 hafta kalırdı oda 1 kere oldu buna babasından miras kalınca yani hazır para gelince çareyi bunda buldu hee ilk zaman gerçekten işsizdi ama sonrasındada miras olunca iyice tembelleşti.yoo o hiç anlatmaz sadece 1 arkadaşına anlatmş oda çocukluk arkadaşı bende 1 arkadaşıma anlattım oda x ile sen çok iyiydiniz biz hep size imrenirdik gibi kelimeler kullandı ben onu demek istedm

Son düzenleme:
ben zaten örnek çiftiz diye 7 ay öncesinden bahsettim çünkü 7 ay öncesine kadar bukadar işsiz kalmıyordu en fazla oda 1 hafta kalırdı oda 1 kere oldu buna babasından miras kalınca yani hazır para gelince çareyi bunda buldu hee ilk zaman gerçekten işsizdi ama sonrasındada miras olunca iyice tembelleşti.yoo o hiç anlatmaz sadece 1 arkadaşına anlatmş oda çocukluk arkadaşı bende 1 arkadaşıma anlattım oda x ile sen çok iyiydiniz biz hep size imrenirdik gibi kelimeler kullandı ben onu demek istedm

Farkında mısın hala savunmadasın. Sen yazdın, şikayet ettin ama savunan da sensin..... Bu vicdan mı, sevgi mi yoksa boşanma korkusu mu bilemem bunu sadece sen bilirsin. Benim şu an anladığım kadarı ile sinir anında yazdın, sadece içini boşaltmak için hepsi bu. Değişen bişey olmayacak aynı şekilde devam edeceksin. Nasıl mutlu olacaksan öyle ol.

Farkında mısın hala savunmadasın. Sen yazdın, şikayet ettin ama savunan da sensin..... Bu vicdan mı, sevgi mi yoksa boşanma korkusu mu bilemem bunu sadece sen bilirsin. Benim şu an anladığım kadarı ile sinir anında yazdın, sadece içini boşaltmak için hepsi bu. Değişen bişey olmayacak aynı şekilde devam edeceksin. Nasıl mutlu olacaksan öyle ol.

ben savunmada değilim benm burda ne yaşadığımı kimse bilemez ben çünkü bu kararı çok zor verdm ve verdiğim karadada hezaman durmuşumdr peki sen devam ediceğini sanıyorsan sessizce uzaktan takip et bakalım kimin dediği olacak.

ben savunmada değilim benm burda ne yaşadığımı kimse bilemez ben çünkü bu kararı çok zor verdm ve verdiğim karadada hezaman durmuşumdr peki sen devam ediceğini sanıyorsan sessizce uzaktan takip et bakalım kimin dediği olacak.

:) Hayırlısı olsun hakkında.... Seni takip etmem için bir neden yok, sana gaz vermedim, kınamadım. Alınganlık yapıp tavır göstereceğin kişi ben değilim. Kendinsin, insan ne yaparsa kendine yapar, sana sadece nasıl mutlu olacaksan öyle ol dedim. Gece vakti yazmakla hata ettim demek ki..... Yanlış anlayacağını düşünmedim, iyi geceler yolun açık olsun. Not: benim ne sandığım değil senin ne olacağın önemli. İyi ol. Sen kıymetlisin kendi değerini bil, kimseyi savunmak zorunda değilsin, eşin bile olsa...

..... sitesine ücretli üyelik mi :53:
hani çoğu kişi netten bakıyor da iş ücretli site ve cd olunca bayağı bağımlı gibi..
çok mu düşkün cinselliğe???

Ne yaşadığını biz bilemeyiz yani bize ne kadarını anlatabilirsin ki?
Onun için hakkında hayırlısı olsun inşallah...

yatarak tedavi gördüğüne göre ciddi ölçüde paronyolar da olabilir sende..bence kocanı idare etmeye çalış...kabullen tahammül et...paronoyaların varsa kurtul...
yoksa bu gidişle 77 koca eskitirsin ortada da bir sürü çocuk bırakırsın yazık...
boşanma sebebi de hiç önemli değilmiş yazık adamın senden çektiği..
kocanı sev mutlu ol...

yatarak tedavi gördüğüne göre ciddi ölçüde paronyolar da olabilir sende..bence kocanı idare etmeye çalış...kabullen tahammül et...paronoyaların varsa kurtul...
yoksa bu gidişle 77 koca eskitirsin ortada da bir sürü çocuk bırakırsın yazık...
kocanı sev mutlu ol...

Ne kadar acimasiz elestiriyosunuz oyle yazik yani hicmi insanliginiz yok!
Konu sahibinin actigi konulara bakarsaniz farkli sebeplerden dolayi cok agir depresyon gecirdigini 24 yasinda tarim ilaci icip intihar ettigini yogun bakimda kaldigini
Daha sonra bileklerini kestigini
En sonda kendini asmak istedigini okuyabilirsiniz
Sizce bunlarin tek sebebi paronayak olmasimi?
Kimse kimsenin ne yasadigini bilemez
Bilmeden bu sekilde elestirmek yerine once bi okuyun anlamaya calisin.

kocanı sev mutlu ol...

Ne kadar yanlis ve kaba bir yorum. Cok yazık

kocanı sev mutlu ol...

:53::53: El-insaf! Başkasına kızdınız konu sahibinden mi çıkarıyorsunuz acısını.. Ne kadar sert ve kaba bir yorum olmuş:20:

Son düzenleme:
Hayirlisi olsun senin icin intahar edecek kadar yuzgoz olmus bir iliskiden hayir gelmez artik

kocanı sev mutlu ol...

Ne yazsam da sacmalasam diye bu kadar ugrasilmaz...
Bir kendinize gelin...

Konuya gelince, bence dogru olani yapmissiniz...
Siz orada tedavi gorurken, bunu yapacak kadar bagimli ise zorlamanin anlami yok...
Belli ki size cok zarar vermis...
Umarim en kisa zamanda atlatirsiniz, guler yuzunuz...
Gecmis olsun...

Back