Tebrik ederim..
Allah yardimcin olsun.. Cok guclu bi insansin sen insallah bi sureci atlatirsin. delilleri topla guclu bi tazminat al......oda surunsun insallahhhh
Tebrik ederim..
Allah yardimcin olsun.. Cok guclu bi insansin sen insallah bi sureci atlatirsin. delilleri topla guclu bi tazminat al......oda surunsun insallahhhh
Intihar edecek ve hastanede yatacak noktaya kadar geldiyseniz eger ben de evliliginizi sonlandirmanizin sizin icin en sağlıklı karar olduğuna inanıyorum.
Bu evlilik size iyi gelmiyor anladığım kadarıyla.
Insanin eşi hastanede yatarken evde p.... mu izler ya ?
Bence en iyisini yaparsınız. Normalde p.... bosanma sebebi degildir ama olay sizi resmen intihara suruklemis. Ustelik adam hala p.... derdinde.
Rabbim yolunuzu açık etsin.....
Ne delisi be anlamadim?
Ne delisi be anlamadim?
Allah razı olsn cnm evet malesefki ben hastanede delilerin arasında iken bide utanmadan birlikte kullandığımız kredi kartıyla üyelik almş daha fazla video için tabii bunları bildiğimi bilmiyor benden bukadar o yansn şimdi kendi derdine
Basliktan anlasilir uzre cok mutlusun:)))
deli değil bitanem delil
Cocugun yok degil mi ? Esininki sapıklık derecesinde bence. Ay delilerin arasinda insan daha mutlu yemin ederim. Afedersin esin gibi zekasi geri kalmis insanin yaninda olacagina. Allah senden de razi olsun canim.
deli değil bitanem delil
yok cnm ne afedersini çok haklısın ve çocuğum yok
Basliktan anlasilir uzre cok mutlusun:)))
Daha önceki konularından anladığım kadarı ile bu ikinci evliliğin, ilk evliliğinden çocukların var ama eski eşin göstermiyor. Doğru mu anlamışım konuyu
evet cnm bu 2. evliliğim ama artık çocuklarımı görebiliyorm çok sık olmasada eskisine göre rahatım yani ve bu evliliğimde çocuğum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?