• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyoruuuuumm

rumeysha

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Şubat 2013
294
5
48
40
İstanbul
kızlar beni az çok eski konularımdan hatırlarsınız hatta geçen hafta daha yeni konu açmıştm eşimle ve benim geçmişile ilgili sorunlarım yüzünden intihar ettiğimi yazmıştm psikoloğa gidecektm gittim ve hastanede yattım ama orası çok zor biryer olduğu için bi şekilde çıkmak istediğimi söledm ve bugün çıktm.ve tabii benm çıkacağımdan eşimin haberi yoktu eve geldm prno videoları dolmş pcde adam evde yanlz kalınca yazık üzüntüden kendini prnoya vermş zaten 7 aydırda çaılışmıyordu bunlar bizim evliliğimizi bitirdi ve bugün kararımızı verdk boşanıyoruz ben şimdi eve geldm çünkü sinirden çok kötü oldm yine kendime zarar vermemek için arkadaşıma gittim.oda 3 senedr içki içmezdi ama bugün içmiş şimdi sızmş uyuyor sabah eşyalarını eline verip kapıya koyuyorm inş bu süreci rahatlıkla atlatabilirim hee belki aranızda bunun için evlilikmi biter diyen olacaktr ama ben o düzelsn die çok fazla çaba gösterdm ben işe giderdm o prnoya girerdi hep ama hep böle bu zamana kadar dayana bildim bugünkü kavgada iş benm namusuma kadar gidince orda tepem attı ve son noktayı koydm ve p.tesi ona git dava aç dedim ve bu defa kesn karar verildi.

Tebrik ederim..
Allah yardimcin olsun.. Cok guclu bi insansin sen insallah bi sureci atlatirsin. delilleri topla guclu bi tazminat al......oda surunsun insallahhhh

Intihar edecek ve hastanede yatacak noktaya kadar geldiyseniz eger ben de evliliginizi sonlandirmanizin sizin icin en sağlıklı karar olduğuna inanıyorum.
Bu evlilik size iyi gelmiyor anladığım kadarıyla.
Insanin eşi hastanede yatarken evde p.... mu izler ya ?

Bence en iyisini yaparsınız. Normalde p.... bosanma sebebi degildir ama olay sizi resmen intihara suruklemis. Ustelik adam hala p.... derdinde.
Rabbim yolunuzu açık etsin.....

Son düzenleme:
Intihar edecek ve hastanede yatacak noktaya kadar geldiyseniz eger ben de evliliginizi sonlandirmanizin sizin icin en sağlıklı karar olduğuna inanıyorum.
Bu evlilik size iyi gelmiyor anladığım kadarıyla.
Insanin eşi hastanede yatarken evde p.... mu izler ya ?

Bence en iyisini yaparsınız. Normalde p.... bosanma sebebi degildir ama olay sizi resmen intihara suruklemis. Ustelik adam hala p.... derdinde.
Rabbim yolunuzu açık etsin.....

Allah razı olsn cnm evet malesefki ben hastanede delilerin arasında iken bide utanmadan birlikte kullandığımız kredi kartıyla üyelik almş daha fazla video için tabii bunları bildiğimi bilmiyor benden bukadar o yansn şimdi kendi derdine

Tam olarak bilmiyorum ama bir göz attım eski konularına bir ara eski eşim çocuklarımı göstermiyor, kaçırdı diye bir konu yazmışsın.... Geçmişini epey yorucu anladığım kadarı ile....Hayırlısı olsun hakkınızda

Allah razı olsn cnm evet malesefki ben hastanede delilerin arasında iken bide utanmadan birlikte kullandığımız kredi kartıyla üyelik almş daha fazla video için tabii bunları bildiğimi bilmiyor benden bukadar o yansn şimdi kendi derdine

Cocugun yok degil mi ? Esininki sapıklık derecesinde bence. Ay delilerin arasinda insan daha mutlu yemin ederim. Afedersin esin gibi zekasi geri kalmis insanin yaninda olacagina. Allah senden de razi olsun canim.

konu sahibi arkadaşım Allah yardımcın olsun inşallah cok güzel bir hayat sürersin.
her şerde vardır bir hayır:34:

Basliktan anlasilir uzre cok mutlusun:)))

ya ben konudan cok sizin yazdıklarınıza takıldım valla ister istemez:19:

Son düzenleme:
Daha önceki konularından anladığım kadarı ile bu ikinci evliliğin, ilk evliliğinden çocukların var ama eski eşin göstermiyor. Doğru mu anlamışım konuyu

evet cnm bu 2. evliliğim ama artık çocuklarımı görebiliyorm çok sık olmasada eskisine göre rahatım yani ve bu evliliğimde çocuğum yok

evet cnm bu 2. evliliğim ama artık çocuklarımı görebiliyorm çok sık olmasada eskisine göre rahatım yani ve bu evliliğimde çocuğum yok

Özel değilse çocuklarının babası neden göstermedi sana... İlk evliliğin bittikten ne kadar sonra ikinci evliliğini yaptın

Back