boşanıyorummmm kocam ayak fetişti

Aynen ben de böyle kusma isteği duydum.
Bakınca normal tip bunlar hep.
Milletin içinden ne çıkacak belli değil.
Korkuyor insan be.
Benimkide çek şu kokmuş ayaklarını diyo ahahahahah naparken akıllarına geliyo acaba. Ya şu kadın bi ayakparmagimi ağzına soksa da fantezi yapsam diye

Birşeyi merak ediyorum konu sahibi..kocanız evlenmeden önce ayakseverim deseydi onunla yine evlenir miydiniz? İkinci sorum nişanlıyken ayaklarınızla hiç ilgilendi mi, nebileyim uzun uzun ayaklarınıza bakar mıydı mesela? Ona göre nişanlılar dikkat etsin :)

Evlenmeden önce biliyormuş zaten eski bi konusu var

Gerçek olduğunu düşünüyorum çünkü çok eski bir üye ve bundan 5 yıl önce konu açmış yine bu konu ile ilgili...

Ve bu tarz "saplantıları" olan insanlar olduğunu biliyorum.

bence de doğru olabilir ve o zaman bunu normal bulup yazan arkadaşlar olmuş, belki de onlardan etkilenip evlenmiştir kimbilir
ama buna katlanamıyorsa boşanmalı tabii, böyle yıllar geçer mi

Fake değildir kızlar ya benim eski erkek arkadaşım da böyleydi. İlk aylarda söylemişti bana da utana sıkıla bide tuhaf bişey yani o aylarda insanlar cinsellik bile konuşmazken:) aman uzak olsunlar

Adam ağzını wc sanıyor zaar. Durum ciddi.
Boşanacaksan da istediğini yap öyle boşan. Ağzına s.çtm boşadım dersin.

Oha yaaa ben bunu görmemişim ama var bencede o potansiyel benim eski de böyleydi kavga edip ağzına edince süklüm püklüm oluyodu kız gibi ya baksan ciddi işinde gücünde kariyerli adam alla alla yaa

Oha yaaa ben bunu görmemişim ama var bencede o potansiyel benim eski de böyleydi kavga edip ağzına edince süklüm püklüm oluyodu kız gibi ya baksan ciddi işinde gücünde kariyerli adam alla alla yaa
Ağzına etmek mecazen değil yalnız, gerçek manada istiyormuş adam bunu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…