- 15 Haziran 2017
- 4.319
- 12.264
- 158
Bir de ağzıma ise diyor var onu ekleHakim: niye boşanıyorsunuz.
-naylon çorap giymedim evliliğimizi sürdüremiyorum...
Benimkide çek şu kokmuş ayaklarını diyoAynen ben de böyle kusma isteği duydum.
Bakınca normal tip bunlar hep.
Milletin içinden ne çıkacak belli değil.
Korkuyor insan be.
Nereden anladınız
Benimkide çek şu kokmuş ayaklarını diyoahahahahah naparken akıllarına geliyo acaba. Ya şu kadın bi ayakparmagimi ağzına soksa da fantezi yapsam diye
Birşeyi merak ediyorum konu sahibi..kocanız evlenmeden önce ayakseverim deseydi onunla yine evlenir miydiniz? İkinci sorum nişanlıyken ayaklarınızla hiç ilgilendi mi, nebileyim uzun uzun ayaklarınıza bakar mıydı mesela? Ona göre nişanlılar dikkat etsin :)
Gerçek olduğunu düşünüyorum çünkü çok eski bir üye ve bundan 5 yıl önce konu açmış yine bu konu ile ilgili...
Ve bu tarz "saplantıları" olan insanlar olduğunu biliyorum.
Evlenmeden önce biliyormuş zaten eski bi konusu var
Adam ağzını wc sanıyor zaar. Durum ciddi.
Boşanacaksan da istediğini yap öyle boşan. Ağzına s.çtm boşadım dersin.
Ağzına etmek mecazen değil yalnız, gerçek manada istiyormuş adam bunu.Oha yaaa ben bunu görmemişim ama var bencede o potansiyel benim eski de böyleydi kavga edip ağzına edince süklüm püklüm oluyodu kız gibi ya baksan ciddi işinde gücünde kariyerli adam alla alla yaa
Ben de çok severim ama kokusuYapmaaaaa!!!
Ben onu her gun yiyorum yaa
Ben konu sahibi değilimBaşkalarının ayaklarına gözü kaymasi nedir ya:))))...kriz geçircem sen bu adama beş yıl nasıl dayandın bacim
☺☺Hayırlısı be baby girll
Ya ben onu anlamamıştım, keşke anlamamış olarak kalsaydımNaylon çorap neyse de ağzıma işe ne yaa.işeyemem ben öyle her yere
Profil fotoğrafında ayak olunca şeetti galibaBen konu sahibi değilim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?