O erkek çocuklarda olan bir özellik.. Genelde küçücükken çoğu aynı şeyi yapıyor. Çevremde vardı, başkalarından da duydum bir süre sonra unutuyorlar :)yav konu fake midir değil midir bilmem ama kuzenimin 3-4 yaşındaki oğlu sanırım ayak fetişi. Annesi toz konduramıyor ama cocuk saatlerce ayagıma tv ye bakarmış gibi baktı. Elledi durdu. Milletin içinde bir şey demedim ama cidden insanı iğrenç hissettiyor cocuk dahi olsa. aman aman evlerden uzak.
Alıp nabiolar aceba? Ben ilkokul bitene kadar annemin kullanılmıGiyilmiş çorapları iç çamaşırları satın alan manyaklar var.
Külotlu çorabım var dedim umarım sapık dadanmaz
Ben ilkokul bitene kadar annemin kullanılmış boyle baya baya kafasında paralanmış tülbentlerini koklayarak uyurdum.yıkanmış kabul etmezdim, annem kokmazdı çünkü..Giyilmiş çorapları iç çamaşırları satın alan manyaklar var.
Külotlu çorabım var dedim umarım sapık dadanmaz
Alıp nabiolar aceba? Ben ilkokul bitene kadar annemin kullanılmı
Ben ilkokul bitene kadar annemin kullanılmış boyle baya baya kafasında paralanmış tülbentlerini koklayarak uyurdum.yıkanmış kabul etmezdim, annem kokmazdı çünkü..
Peki ya bunlar o çorapları neyi hayal ederek kokluyor
Başına geçirip soygunamı gidiyor, nedir
O erkek çocuklarda olan bir özellik.. Genelde küçücükken çoğu aynı şeyi yapıyor. Çevremde vardı, başkalarından da duydum bir süre sonra unutuyorlar :)
Allahtan agzima ise diyor, ya straponla beni deseydi
ay inşallah ben daha önce hiç görmemiştim. ama görmen lazım herke ayaklarını sakladı ben kaldım ortada. 1 saat baktı oynadı ayaklarımla ıyyyyyyyy. Neyse olmasında cocuk fetihs metish ben yasadıgımla kalayım.
Orası aşikarKoku onları tahrik ediyo işte.
Benim fileli taytim var o sayilir miFileli giysin :))) şimdi düşündüm de benim bir tane bile külotlu çorabım yok
3 yaşındaki çocukta ne fetişi olacak yahu.
Benim oğlan da ten çorap giydiğimde oturur ayağımı inceler, yani içini gösteren bi çorap çocuğa ilginç geliyor dokunur parmaklar iyice bakar yani
Ciddimi ya? Çoraptan etkilenirmi bi erkek? Ben yine mala bağladım..Fileli filan olanında bahsediyosun hralde?Çoraptan etkilenmeyen erkek var mıdır bilemedim de :)
Öpmeden, belinden kavramadan
Sadece çoraba bakarak mı tamamım ben diyor orasını anlayamadım
Ha ben orayı anlamadım, işemi diyomuş? Bende orayı agzıma diyip gerisini sansürlü yazdı sandıydım..Naylon çorap neyse de ağzıma işe ne yaa.işeyemem ben öyle her yere
Yapmaaaaa!!!Konu peynirli doritos kokmaya başladı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?