- 4 Mayıs 2019
- 20
- 9
- 28
-
- Konu Sahibi Agiryarali gonul
4 yıllık evliliğim, hiçler uğruna bitiyo... Uğruna ailemi arkadaşlarımı yaşadığım şehri bırakıp (kaçmadım yani uzağa evlendim) gittiğim adam evlendiğim gün degişti. Nişanlılikta asla kavga etmedik, etsekte hep o alttan aldi uzun sürmedi belki 1 saat... Öncelikle şunu söyleyeyim, eşimin amca ve teyzesi evleniyo bunların çocukları olmayınca kardeşlerini evlendiriyolar ve aynı evde yasıyolar, kardeşlerinin cocuklarina kendi çocukları gibi bakiyolar hatta gerçek anne babaya firsat vermeyip bunlar herseyi yapiyo, benim kayinvalide dediğim eşimin annesi değil teyzesi yani ben teyzesine anne diyodum. Çünkü saygi duymam gerekir. Ben aile apartmanına ev açtım, 3 katli evin üst katı benim alt katı kayinvalidemindi genelde köyde kalıyolardı hayvanları vardi(ama ben evlenince hayvanları herseyi köyde eşimin anne babasina birakip resmen benim yanimda yaşamaya başladı teyze) ama daha ilk gecemizin sabahina kahvaltıya geldiler akşama kadarda gitmeyip kaldılar...!!!! evlenince daha balayinda başladık kavgaya, ben onunla dans etmek, eğlenmek istedim otelin eğlence yerinde diye..! Sonra balayı dönüşünde bazi yerleri gezmek istedim, gezdikte ama.yol uzadı diye kavga etti benimle. Kavga edip devam etsek başımla beraber küsüyo saatlerce günlerce... Gel zaman git zaman epey böyle gitti. Ben uzağa gelin geldim ve aileme de bağlıyım, onlarla telefonda görüştüğüm de benimle küsüyordu istemiyordu, 5 dk.görüstüm diye günlerce benimle konusmuyodu, beni sürekli boşanmakla tehdit ediyordu. Yani ben onun ailesiyle yaşayip, hiç bilmediğim bi şehre ayak uydurup, her dediklerini yapmama rağmen ailemle ve arkadaşlarımla görüşmem yasakti. Diceksiniz ki noldu niye böyle istemedi. Aralarında hiç bisey geçmedi, tartışma vs asla olmadı hatta nişanlıyken ailemi çok sevip saygı duyan adam gitti yerine ailemi ve yakın çevremi asla istemeyen biri geldi niye böyle oldu hiç bisey bilmiyorum soruyorum bizde böyle diyo. Bize misafir olarak gelseler 5 karış surat ailesi bişey demiyo. Ben konuşuyorum hiç bişey değişmiyor. Eşim beni eşi olarak görmüyor ailesinin dediklerinden çıkamıyor 1 oğlumuz oldu. Ben belki cocktan sonra mantıklı düşünür dedim. Ama herşey daha berbat oldu babamla telefonda görüşüyorum oğlumu gösteriyorum diye bi kavga yeter artık dedim diye 40 ı dolmayan çocuğu kucağımdan çekti yeterse kapı orda git diye! Benim için o evlilik orda bitti ondan sonra bende de hic bişey eskisi gibi olmadi, benim ailemi istemeyenin ailesine iyi davrandim da noldu. Ben çalışıyorum 4 yıldır maaş kartim onda noldu. Bende artik annesinin kızdığım her şeyini söylemeye başladım Yatak odama kapı vurmadan girmeler, cinsel hayatimizla.ilgili sorular sormalar, herseye maydanoz olmalar ben işe giderken cocuk uyanmasin yanina yatim diyip yatagima girip uyumalar bende artik herkesin herseyini diyodum. Sürekli bi kavga vardı evde ve artık en son teyzesi aşağı da kendine ait evi yatagi odasi varken benim yatak odamla yanyana olan misafir odasina benden habersiz ben nöbetteyken kendine oda yapmış eşiminde haberi varmis. Bende dedim insin odasina. Eşim dışardaydi eve geldi bbana bağır çağır küfürler yağdır teyzesiyle birlikte. Neden çünkü ben oturuma odasinda değil odasina yatsin dedim diye!!! Bana en son deli diye bağırıyolardi. Bende çocuğumu aldim ve çıktım o evden herseyi tüm eşyalarımi altınlarımi herşeyi geride bıraktım. Ailemi aradim gelin dedim onlar 10 saatlik yoldan gelene kadar arkadasimin evinde bekledim. Kocamda sen nerdesin nereye gittin demedi. Kendisi bana harclik verirdi param olmadigini biliyodu paran varmi yaninda cocuk var demedi. Kart numaralari bende vardi internetten alisveris yaptım 2bin liralik giyecek ve bez aldim. Daha fazla yapmim diye karti bloke etti!! Boşanma davasi actim. Zaten o taraftan kimse de barışsin demiyo. Kisacasi ailemin telefonla aramalarinin bile istenmediği bir evde onun ailesiyle boşa geçen bi 4 sene. Yani hiçler uğruna biten bi evlilik. Cok üzülüyorum. Böyle olmak zorundaydı beni sevmiyodu eşim. Ben onu cok seviyorum ama yetmez! Özledin mi beni diye sordugumda ne alakasi var diyen adam. Bardağından su içmem kaşığından yemek yemem diyen adam! Çok yazık sevgime yazik.