- 15 Ağustos 2016
- 127
- 126
- Konu Sahibi Leopardesenlitayt
Annem uzun zamandır iyi bir hoca arıyordu zaten ne oluyor böyle diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ve bu konuşmayı ailesini ziyaret etmesinin hemen ardından yaptık. Her konuda beni haklı bulan biriyken böyle yapması aklıma büyüyü bile getirdi. Kafam karman çorman.
Bir keresinde sağlam dövdüm demiyim de vurdum yani baya. O kadar sinirli değilim şu an üzüntü daha fazla var. 7 senem gitti resmen. Her zor günümde geçecek diye kendimi avuttum resmen.Ne diye evlenmis o zaman serefsiz, milletin namusu oyuncak mi? Sevmedigini önceden bilmiyormuymus hasbam?
Varya bu tip erkekleri dinlene dinlene dövecen resmen. Erkek mi bunlar be.
Hemen bosayin bunu lütfen konu sahibi hemen. Bir de kendilerini bulunmaz hint kumasimi zannediyorlar nedir?
At kapinin önüne, hiiiic takma..
adam boşanmak istiyor yapılacak birşey yok.... sen boşanmak isteseydin ona da ayunını söylerdim.,3buçuk yıllık evliyim. 6ay öncesine kadar borç içindeydik. Yeni düzeliyoruz. Ve dün gece eşim ilk defa bana neden bu kadar ilgisiz olduğunu açık açık söyledi: içinden gelmiyormuş. 7 yıllık ilişki bitiyor. Delirmek üzereyim. Kimseye anlatamıyorum. Benimle ilgilenmemek için boşanmayı istiyor. Kendime yediremiyorum. O kadar emek verdim, sıkıntı çektim, destek oldum ve durum bu.
Kesinlikle hukuki yöntemlerle size yasattiginin bedelini ödettirmeniz gerek. Su an üzülme zamani degil ne yazik ki, tam tersi güclü olma zamani. Onun en igrenc yüzünü göreceksiniz bosanma asamasinda, öyle bir hayvanlasir ki isin ucunda para oldugu zaman.Bir keresinde sağlam dövdüm demiyim de vurdum yani baya. O kadar sinirli değilim şu an üzüntü daha fazla var. 7 senem gitti resmen. Her zor günümde geçecek diye kendimi avuttum resmen.
Kendisi de öküzün onde gideniymis ama. Aynada ne goruyorsa artik...Ya var ya ben sunu anladim oyle cok alttan alip hicbisey yaptirmamak hep erkegi dusunmek aman masraf olmadin aman borcu bitsin diyip kendini yemek resmen aptallik geliyo artik bende ayni senin gibi yaptim dugunde o kadar az masraf yaptilarki butun altinlari verdim hicbisey de istedigimi yaptirmadim en ucuzu borclarina cok taktim bes istemedim noldu kiymet bilme sifir simdi etrafima bakiyorum kizlar her istedigini yaptiriyo evlenincede oyle herkes gezme tozma kocasiyla ben bi kere yemege cikalim dedim de rezil etti bi daha da istememostim canim ozur dilerim kendi acilarim aklima geldi seninle benzer seyler ama bi farkla ben 22 kilo verdim ona inat bana ayi demisti evliyken begenmiyodu ama kilo verince herkesin dibi dustu bosaninca uzuntusunden 10 kilo vermis cokmus resmen oh olsun gebersin pislikler yok ya acimayacaksin herseyi isiteyeceksin acimasiz olan seviliyo
Aynen kendisi okuz oldugu icin beni de ayiya benzetmis :)Kendisi de öküzün onde gideniymis ama. Aynada ne goruyorsa artik...
Profil resmindeki gibi olur ins eski kocan.Aynen kendisi okuz oldugu icin beni de ayiya benzetmis :)
Kiz Allah seni hakkaten sapiginda tekiydi zaten insallah olur canimProfil resmindeki gibi olur ins eski kocan.
Kiz Allah seni hakkaten sapiginda tekiydi zaten insallah olur canim