Boşanıyorum

Vallaha ayni evin icine girmeden iyi düsün derim. Daha simdiden nikahini öyle basitlestiren bir adamla yuva kurmaya calismak hata olur. Anneside saka yapmadi. Babaniz onun gözünde oglunun ayagina gitmis oldu. Buna sahsen izin vermezdim
Babam istemiyordu bu dilekçe olayından sonra konuştukça bozuluyorlar.

Boşanma sebebiniz neydi peki 2 ay icinde dilekçe hazırlayacağınız ne oldu

Boşanma sebebiniz neydi peki 2 ay icinde dilekçe hazırlayacağınız ne oldu
Eşim olacak kişi hazırladı.Orada işimiz vardı.Esya alinicak kim ne alacak diye çünkü erkek tarafı herşeyin ortak olmasını istedi.Bizde de ortak alınma olmaz.Erkek karşılar düğün masrafını sorun çıktı.Babam yüzyüze konuştu.Hafif tartışma oldu bu başka iki sebepten ve o gün bizi iyi ağırladılar.Ertesi gün ben babamı savundum diye kavga ettik küstü bir sonraki gün de tutmuş dilekçe hazırlamış WhatsApp tan bana atıyor.Simdi pişman olduğunu söyledi.

Siz hic bisey almaz misiniz kiz tarafi olarak? Dugune de misafir sanatci olarak katiliyosunuz heralde giyinip kusanip

Tartışmadan sonra sizi iyi ağırladılar ertesi gün konuyu niye tekrar açıp savunmaya geçip kavgaya sebep oldunuz ki ? Bi tartışmada hemen dilekçe hazirliyorsa sen salmalisin bu çocuğu , sevgiye dair aşka dair bir şey yok gibi hiç bahsetmemissinde çok seviyorum veya seviyoruz diye bence böyle bir insanla evlenmek ( yani sana göre nişanlısınız ya ) için bayağı bir düşün

Bu arada diğer yerlerde nasıl bilmiyorum ama yatakodasi mutfak kına salonu kızın, mobilya düğün salonu falan erkek tarafının diye biliyorum ben hepsinin erkek tarafına ait olduğunu pek duymadım

Siz hic bisey almaz misiniz kiz tarafi olarak? Dugune de misafir sanatci olarak katiliyosunuz heralde giyinip kusanip
Yatak odası çeyiz alınır ama işte bu ortak alma sanırım sadece batı illerinde var Türkiye de gorumcenin sevgilisi var oda demiş bizde ortak alınmaz diye

Bu arada diğer yerlerde nasıl bilmiyorum ama yatakodasi mutfak kına salonu kızın, mobilya düğün salonu falan erkek tarafının diye biliyorum ben hepsinin erkek tarafına ait olduğunu pek duymadım
Bizde de öyle ama bunlar istiyorki 600 bin masraf mi yapıldı 300 bin lira ödeyeceğiz 1 lira fazla odenmesin

Babama el kaldıracak gibi oldu konu açıldı kaldırmadı ama sinirlendi korktum ben sonra herkes yattı uyudu sabah kahvaltı bile yaptık sakin sakin

Hanfendi aynı evde haziran a kadar bulunmayacagiz bu yüzden nişanlım diyorum hemen karı koca olmak için resmi nikah yapmadık.
Bu ne çelişki bu ne tezat
"Nisanliyim ama resmi nikahlı olarak.Nisanlim diye hitap etmek istiyorum."
Bunu siz yazdınız. Resmi nikah var mı yok mu hangisinde yanlış yazdınız.?

Babama el kaldıracak gibi oldu konu açıldı kaldırmadı ama sinirlendi korktum ben sonra herkes yattı uyudu sabah kahvaltı bile yaptık sakin sakin
Babama böyle el kaldıran adamla değil aynı eve girmek sevgili bile olmam , el kaldırmak ne ya o kim kaç yaşında adama el kaldircak orda sustunuz mu , ben sen hayırdır ya der babamı da alır çıkardım o evden sabahı bekleyip bide kahvaltı asla yapmazdım

Kaldırmadı hissettim ama tedirgin oldum yanlış anlasilmasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…