- 13 Ağustos 2022
- 8.696
- 4.441
- 103
- 31
- Konu Sahibi elifnurbeyza
-
Babam istemiyordu bu dilekçe olayından sonra konuştukça bozuluyorlar.Vallaha ayni evin icine girmeden iyi düsün derim. Daha simdiden nikahini öyle basitlestiren bir adamla yuva kurmaya calismak hata olur. Anneside saka yapmadi. Babaniz onun gözünde oglunun ayagina gitmis oldu. Buna sahsen izin vermezdim
Yorumee bizden ne bekliyorsunuz şimdi
Boşanma sebebiniz neydi peki 2 ay icinde dilekçe hazırlayacağınız ne olduEkimde nikah oldu Aralık'ta dilekçe oldu ama bu mahkemeye verilmedi 1 hafta sonra yavaş yavaş konuşmaya başladık kv 2 büyük yalani su boşanma dilekçesinden 1 2 gün sonra ben seni istemedim baban oğlumu istedi dedi kıvırıyor şaka yapmış mis şaka yapılacak zaman miydi.Nisanda maddi durum yerindeyse 1 adet bilezik takılabilir dediler.Bana geldi teyzen takılmaz dedi ki benim annem vefat ettiği için aile büyükleri de çok müdahil oldu nişanlı da baba anneden ayrıydı Eylül de vefat etti.Ondan bunlar yaşandı.Yani teyzem kız tarafı olarak niye bilezik istemiyoruz desin.Yanlis anlama yaptı.
Cok guzel
Eşim olacak kişi hazırladı.Orada işimiz vardı.Esya alinicak kim ne alacak diye çünkü erkek tarafı herşeyin ortak olmasını istedi.Bizde de ortak alınma olmaz.Erkek karşılar düğün masrafını sorun çıktı.Babam yüzyüze konuştu.Hafif tartışma oldu bu başka iki sebepten ve o gün bizi iyi ağırladılar.Ertesi gün ben babamı savundum diye kavga ettik küstü bir sonraki gün de tutmuş dilekçe hazırlamış WhatsApp tan bana atıyor.Simdi pişman olduğunu söyledi.Boşanma sebebiniz neydi peki 2 ay icinde dilekçe hazırlayacağınız ne oldu
Bayanın biri erkek misin dedi de tuhaf oldumKonuya hatta erkek misin diye girenler oldu diye baslamak icin 1 sise kucuk falan bitirmem lazim benim
Siz hic bisey almaz misiniz kiz tarafi olarak? Dugune de misafir sanatci olarak katiliyosunuz heralde giyinip kusanipEşim olacak kişi hazırladı.Orada işimiz vardı.Esya alinicak kim ne alacak diye çünkü erkek tarafı herşeyin ortak olmasını istedi.Bizde de ortak alınma olmaz.Erkek karşılar düğün masrafını sorun çıktı.Babam yüzyüze konuştu.Hafif tartışma oldu bu başka iki sebepten ve o gün bizi iyi ağırladılar.Ertesi gün ben babamı savundum diye kavga ettik küstü bir sonraki gün de tutmuş dilekçe hazırlamış WhatsApp tan bana atıyor.Simdi pişman olduğunu söyledi.
Tartışmadan sonra sizi iyi ağırladılar ertesi gün konuyu niye tekrar açıp savunmaya geçip kavgaya sebep oldunuz ki ? Bi tartışmada hemen dilekçe hazirliyorsa sen salmalisin bu çocuğu , sevgiye dair aşka dair bir şey yok gibi hiç bahsetmemissinde çok seviyorum veya seviyoruz diye bence böyle bir insanla evlenmek ( yani sana göre nişanlısınız ya ) için bayağı bir düşünEşim olacak kişi hazırladı.Orada işimiz vardı.Esya alinicak kim ne alacak diye çünkü erkek tarafı herşeyin ortak olmasını istedi.Bizde de ortak alınma olmaz.Erkek karşılar düğün masrafını sorun çıktı.Babam yüzyüze konuştu.Hafif tartışma oldu bu başka iki sebepten ve o gün bizi iyi ağırladılar.Ertesi gün ben babamı savundum diye kavga ettik küstü bir sonraki gün de tutmuş dilekçe hazırlamış WhatsApp tan bana atıyor.Simdi pişman olduğunu söyledi.
Yatak odası çeyiz alınır ama işte bu ortak alma sanırım sadece batı illerinde var Türkiye de gorumcenin sevgilisi var oda demiş bizde ortak alınmaz diyeSiz hic bisey almaz misiniz kiz tarafi olarak? Dugune de misafir sanatci olarak katiliyosunuz heralde giyinip kusanip
Bizde de öyle ama bunlar istiyorki 600 bin masraf mi yapıldı 300 bin lira ödeyeceğiz 1 lira fazla odenmesinBu arada diğer yerlerde nasıl bilmiyorum ama yatakodasi mutfak kına salonu kızın, mobilya düğün salonu falan erkek tarafının diye biliyorum ben hepsinin erkek tarafına ait olduğunu pek duymadım
Babama el kaldıracak gibi oldu konu açıldı kaldırmadı ama sinirlendi korktum ben sonra herkes yattı uyudu sabah kahvaltı bile yaptık sakin sakinTartışmadan sonra sizi iyi ağırladılar ertesi gün konuyu niye tekrar açıp savunmaya geçip kavgaya sebep oldunuz ki ? Bi tartışmada hemen dilekçe hazirliyorsa sen salmalisin bu çocuğu , sevgiye dair aşka dair bir şey yok gibi hiç bahsetmemissinde çok seviyorum veya seviyoruz diye bence böyle bir insanla evlenmek ( yani sana göre nişanlısınız ya ) için bayağı bir düşün
Bu ne çelişki bu ne tezatHanfendi aynı evde haziran a kadar bulunmayacagiz bu yüzden nişanlım diyorum hemen karı koca olmak için resmi nikah yapmadık.
Babama böyle el kaldıran adamla değil aynı eve girmek sevgili bile olmam , el kaldırmak ne ya o kim kaç yaşında adama el kaldircak orda sustunuz mu , ben sen hayırdır ya der babamı da alır çıkardım o evden sabahı bekleyip bide kahvaltı asla yapmazdımBabama el kaldıracak gibi oldu konu açıldı kaldırmadı ama sinirlendi korktum ben sonra herkes yattı uyudu sabah kahvaltı bile yaptık sakin sakin
Hanfendi nikah var mecburiyetten nikahı öne aldıkBu ne çelişki bu ne tezat
"Nisanliyim ama resmi nikahlı olarak.Nisanlim diye hitap etmek istiyorum."
Bunu siz yazdınız. Resmi nikah var mı yok mu hangisinde yanlış yazdınız.
Kaldırmadı hissettim ama tedirgin oldum yanlış anlasilmasinBabama böyle el kaldıran adamla değil aynı eve girmek sevgili bile olmam , el kaldırmak ne ya o kim kaç yaşında adama el kaldircak orda sustunuz mu , ben sen hayırdır ya der babamı da alır çıkardım o evden sabahı bekleyip bide kahvaltı asla yapmazdım
Ne fark eder ??? O seviyeye gelcek kadar bir tartışma olmuş sonuçtaKaldırmadı hissettim ama tedirgin oldum yanlış anlasilmasin
Sadece sus açma konuyu diye bağırdı bende saygısızlık ettin dedim sonrasında hatalı olduğunu söylediNe fark eder ??? O seviyeye gelcek kadar bir tartışma olmuş sonuçta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?