Boşanıyorum

Ben kadın başıma nalbura gidiyorum çok şükür elimden geldiğince tamirat yapıyorum şimdi ben aksam kocama diyim kadın başıma nie nalbura gidiyorum diye
Çocuklarını en fazla 1 saat görüyor her işi siz yapıyorsunuz nie boşanırsam yanliz yapabilir miyim diyosunuzki yanlizsiniz zaten.
Babası hasta diye hergun gitmenizi bekleyen "Adam" kahveye gitmez babasıyla ilgilenir ama işte "Adam" olan ilgilenir

Boşanması gereken konularda boşan deniliyor. Diğer türlü zaten kadında uyarılıyor hatta linçte yiyor burada. Siz öyle denmesini tercih edebilirsiniz ama gerçekler tektir ve acıdır.

Sen karısını eniştesinden kıskanıp, imalarda bulunan adamın karısına dedin bunu ama.
Ben o konu altında o konudan bagimsiz düşüncemi dedim ve bunu da orda belki onuncu kere demisimdir okumayı bilmiyorsan yada anlamıyorsan birşey diyemem ama bak burda da aynı şeyi diyorum .kabul yanlsi konu altında yorum yapıldı ama belirttim onu da .neden abartiyorsunuz bu kadar anlamiyorum

Okuma bilmiyom ağam napim af buyur

Ohaa demek istiyorum... masallah kafalar pırıl pırıl. Sonra birde üstüne linç yedim yazmış.

Sürekli beğenmedim tuşuna basıp bu tuşu keşfetmemi sağlayan arkadaşım ben acizsem sen benden daha acizsin
Ben size hiç beğenmedim atmamışım bugüne ve bu konuya kadar. Hatta ilk siz attınız bana az önce. Ama sizin fikrinizin ne kadar değerli pardon değersiz olduğunu forum bile kabul etmişken aciz diyebilirsiniz elbet. :)

Kuzum gel öğreteyim .neyse bu konu sahibinin hakkına girmeyelim eminim şimdi telefon başında yorumları bekliyordur
Bencede siz hiç yorum yapıp konu sahibinin hakkına girmeyin. Anladığım kadarıyla yersiz zamanlarda gereksiz yorumlar yapıyorsunuz. Bırakın düzgün akil verecekler yorum yapsın.

Hiçte aciz değilim kimse kimsenin düşüncesine katılmaz zorunda değil :) umrumda mı oda değil :)

Bencede siz hiç yorum yapıp konu sahibinin hakkına girmeyin. Anladığım kadarıyla yersiz zamanlarda gereksiz yorumlar yapıyorsunuz. Bırakın düzgün akil verecekler yorum yapsın.
Yorum yapıp yapmayacağımi size sorcak değilim yersiz değil kaç kere yazdım genel düşünce diye okuyorsunuz anlamiyorsunuz açıklamaktan sıkıldım artık oda sizin probleminiz

Öncelikle bir kadın olarak her işi kendiniz yapabilirsiniz , kadın basıma nalbura mı gideyim gibi bir düşünce içinde olmayın.

Eşinizin düzelmek gibi bir cabası yok malesef olsaydı en azından terapi deneyin diyecektim.

Eğer boşanırsanız nasıl geçineceksiniz ?
Çalışıyor musunuz ?

Ahh keşke. Cinsellik konusunda da çok sıkıntılarımız var. Aldatılma yok eminim ama bana ayda 1 yaklaşıyor. Kısacası herşey biriktiği için bugün bu noktadayım
Bu yorumunuzu yeni okudum.

Aldatılmadıgınıza nasıl bu kadar eminsiniz ?
Eşinizin cinsel bir rahatsızlığı mı var ?

Sürekli beğenmedim tuşuna basıp bu tuşu keşfetmemi sağlayan arkadaşım ben acizsem sen benden daha acizsin
Çok zekisin gerçekten, attığın mesajlar saçmaydı ondan beğenmedim attım. Sen ise bunu savaş gibi algılayıp seri beğenmedim atmaya başladın. Kim aciz bunu sorgulamayalım bence

Hanımlar burada diğer konuyu tartışmasak, bence konu sahibine ayıp oluyor.
Onun dışında bu adam evli gibi yaşamıyor, çocuklarını bir saat görüyormuş. Dexter bile üvey çocuklarıyla daha çok ilgileniyordu. Ve sabah akşam aileme gitmiyorsun diye dırdır ediyormuş ama kendisi bekar gibi kahvehanelerde gezmelerde.Konu sahibi yapabiliyorsunuz hiç durmayın, boşanın.

Evet adam tam boşamalik.
Ama biraz gerçekçi konuşacağım.
Küçük bir ilçede yasiyormussunuz galiba calismiyorsunuz iş güç meslek var mı bilmiyorum.
Eşinizin ailesi de o ilçede olduğu için ben size rahat vereceklerini sanmıyorum.
Eşinizle ve ailesiyle çocuklar sebebiyle muhatap olmaya devam edeceksiniz malesef.
İlçede de rahat kafanıza göre yaşamanıza izin vermezler diye düşünüyorum.

Yani böyle ilgisiz sorumsuz bir herife neden iki çocuk diye sormadan edemiyor insan.
Boşanmak kolay ama bosaninca şu andaki halinizden daha rahat edecekseniz bosanin derim maddi manevi olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…