Boşanıyorum. Sonunda davayı açtım. Ama..

Bunlar hep oyun. Kabul etmediginizde iyice cirkinlesecek goreceksiniz o zaman gercek yuzunu.

Pişman olduğundan değil paçası tutuştuğundan yapıyor sakın inanmayın
Davayı kazanmışsınız geri çekmeniz için yapıyor

Benim saf arkadaşım aldatıp şiddet uygulayan kocasını affetti kimsenin yapma etmesini dinlemedi boşanmak üzereydiler meğerse adamın derdi yanı da götürdüğü üç altın bilezik kolyeymiş onların zorla elinden aldığı gibi 1 ay sonra bu defa adam babasının kapısının önüne koydu dımdızlak kaldı
Pişman olan aynı evin içinde pişman olurdu anlaşmalı boşanma davası eline geldiğinde pişman olurdu
Hakim karara bağlanmasını beklememiş ondan bu pişmanlık
Ayrıca şiddet uygulayan defalarca yine uygular o el kalktımı inmez bir daha

Yav he he gitsin külahına anlatsın bunları
Avukatından dediği gibi dava düşürmek için bu canımlar cicimler
Sen şimdi bu davayı geri çeksen ne o darp raporlarının hükmü kalır ne hakimin aldığı kararların
Kanun önünde affetmiş sayılırsın
Biri akıl vermiş buna

Ailen arkanda oldukdan sonra atlatirsin. Icini ferah tut. Kotu bir aliskanlik bu Adam ve birakmak zorundasin. Zor olsada iyiliginiz icin bitmeli

Evet herkes ikinci şansı hakeder ama işin içinde şiddet var.Bu affedilecek birşey değil.Sizi düşünüp,değer verseydi koskoca 8 yıl bunu gösterirdi.

Diyo ki bide herseye bi sünger çekelim, unutalım, yeniden baslayalım. Ama ben sana güvenemiyorum dedim, yeminler ediyo.

Pişman olacak adam şiddet üstüne bir de sizi evden kovmazdı
Nafaka vermek ağır gelmiştir, yalnızlık koymuştur ama eşin değişecek fıtratta birine benzemiyor hiç
Aklın varsa dönmemelisin bence
Tuzak olma ihtimalide çok yüksek

Ben seni hiç gitmezsin sanıyodum. Gidince ve dava açınca çok şaşırdım, ben ne yaptım dedim diyo.

Ailen yanında bir işin var. Cok güzel bir hayatın olacak çünkü sen güçlü bir kadınsın. Darlandiginda yaz buraya, hepimiz burda birbirimize destek olmak için varız. Kuyruğu dik tut

Isin ciddiyetini gorunce gercekten pisman olmus bile olsa döndüğünde bunun öfkesini, hıncını misliyle çıkaracaktır.. Simdi kaybetme korkusu var, paçaları tutuştu, kendi de inaniyordur muhtemelen her seyi duzeltecegine ama insanoglu; huylu huyundan vazgecmez.. Seni yeniden elde edip rahatliga erdiginde özüne dönecektir..
Ayrica 8 gunden, 8 haftadan degil, koskoca 8 seneden bahsediyoruz.. Nasil inanabiliyorsun her seyin iyi olacağına?

Vay arkadaş.
Siz bu kocalara niye bu kadar yapışıyorsunuz?
Adam sizden 25 bin tl istemiş, dövmüş, sövmüş, kovmuş.
Daha ne yapmalıydı sizden kurtulmak için?
Adamın hizmetçisi, yatak arkadaşı gitti, parası kesiliyor. Külliyen zararda şu an. Tabi ki size yalvaracak.
Ne meraklı bu kadınlarımız işkence çekmeye?

Ben seni hiç gitmezsin sanıyodum. Gidince ve dava açınca çok şaşırdım, ben ne yaptım dedim diyo.
Elinde garanti olarak gorurken pislik muamelesi yapan, sıkıyı gorunce çark edip "canim cicim" moduna gecen birinin bu karaktersiz duruşu mideni bulandirmiyor mu gercekten? Sünger gorunce basan, taş gorunce kacan birinin hangi sozune guvenebiliyorsun?

Tabi o herşeyi yapar ama sen gidemezsin
Emin Ol pişman değil, en azından ben de o etkiyi bırakmadı
Hayatında herşey yolunda giderken, acabalarla bilinmeyen bir yola sürükleme bence çocuğunu kendini
Geri dönsen yine aynı şeyler yaşansa bu sefer de nasıl olsa sen beni bırakamaz dönersin mi diyecek
Açıklaması bile pişman olmadığını gösteriyor
Bu raddeye kolay gelmemişsin
Çok sabretmişsin, beklemişsin şu ana kadar olmamış , yine olmaması muhtemel
Ben senin yerinde olsam bu saatten sonra dönmezdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…