Boşanıyorum sanırım....

Korkacak hiç birşey yok.. Özgürlük gibisi varmı ? mutluluk huzur nefes almak.. bende çok korkuyordum boşuna korkmuşum :)

Eşinizin ailesinden kimse aradı mı ? Sizin aileniz ne diyor yanınızdalar mı ?

Evet geldim annem sahildeydi yanına gitmiştim. Eve geldiğimizle eş kişisi babamla oturup konuşuyordu kendini aklamaya gelmiş. Ben tutturmuşum annemi arıcam illa arıcam diye öyle diyor kendini aklamak için. Boğazını gösteriyor bak kızınız bana bunu yaptı diyor göstereyim şoka girdim diyor tövbeestağfurullah. Al yüzüğünü evinde senin evin hadi git hakkımı helal etmiyorum dedim.

Şerefsiz adi pislik geberesice hayvan oğlu hayvan.. Kendi Yediği boku da anlattımı ?

Hatalı olduğu halde bir de kendini mi aklamaya çalışıyor ? Hiçbir pişmanlık yok demek, bu nasıl bir adam böyle.
Çok üzüldüm adınıza, ne yapmayı düşünüyorsunuz ?
Aileniz arkanızda mı ?

Şerefsiz adi pislik geberesice hayvan oğlu hayvan.. Kendi Yediği boku da anlattımı ?
Hayır anlatmamış ven baştan anlatınca babamda e sen kızımı tartakladığını söylemedin ya dedi anlatmamış birşey kendi menfaatine yalanlar söylemiş

Aman Yalancı pislik bok suratlı.. Menfaatci pislik, Kesin ailesi doldurup doldurup üzerine salıyor. Emin ol dünyanın sonu değil emin ol korkman gerekecek bir durum yok.. bagımlılık sendromu atlattın mı bir nefes çekeceksin içine ohh be hayat yaşamak çok güzelmiş diyeceksin.. Benim eşim beni psikolojik olarak çok baskılamış şiddet uygulamış.. Anamın evine çıktım geldim rahat ettim. Arkadaşlarımla bayan bayana kafeye gidemeyen insandım buluşamayan sürekli onun istek arzularına göre yaşıyordum.. dostum varmış ailem varmış hayat varmış anladım.. yeni geldim eve o mekan senin bu mekan benim gezdim ayy çok mutluyum :)

Çekişmeli boşanmak içinn bile çok yorgunum aslında biran önce bitsin gtsinn istiyorum

Kolayına boşan demem kimseye ama bu adamı çekişmeli anırta anırta boşa arkadaşım, kadının parmağındaki yüzüğü almak, el kaldırmak, böyle fütursuz hakaret etmek nedir görsün pislikler

Evet çok şükür ki arkamdalar ne kadar nu evlilikte onları dinlemesemde hep arkamda durdurşad

Evı annesi ustune aldıgında sikayetci olup bosayacaktin, gec kalmıssın ama zararın neresinden dönersen kardır.
Umarım barısmak gibi bir hata yapmazsın
Yok barışmak için babamla oturup konuşmaya gelmiş al yüzğü ve güzel evini hadi git dedim gitti sanmam bu saatten sonra olmasın inşallahhh

Öncelikle hakkında herseyin hayırlısı olsun kardesim inan cok uzuldum yaşadıklarına o an senin yerine kendimi koydum cok zor o aileyle o eş le asla olmaz yıpranan siz olursunuz aileniz arkanızda cok sukur biraz uzulceksin elbette bir yuva yıkılıyor kolay değil ama sonrası sizin icin cok daha iyi olcak rabbim yardımcın olsun

O günleri en yakın zamanda görmek istiyorum sevgi aşk herşey birbirine saygılıyk2çen güzel arkadaşlar evlilikt2n bin kat daha iyi gelir

Bazen burda okuduklarımla kendi hayatımı kıyas edince kendimi uzaylı gibi hissediyorum.

Mesela; bir erkeğe selam vermek.

Bir erkeğe selam verilir, gülümsenir, tokalaşılır,hal hatır sorulur ve bunlar dünyanın en doğal şeyleridir.
Yani birlikte okuyoruz,birlikte çalışıyoruz,birlikte yaşıyoruz ama gözgöze gelemiyoruz. neden?

Ben bir erkeğe selam vermek için neden bir baska erkeğin bana refakat etmesine muhtacım?

Bir diğer mesele: konu o kadar süratli ilerliyor ki... ben okurken afallıyorum. Ama konudaki kv ile kp ateşe odun atma derdinde. Şaşkınlık yok."oğlum kızım bi durun bi oturun konuşalım" diyen aklı selim insan yok. Sanki bu anı bekliyormuşçasina olaya üşüşmüşler.

Ve eşiniz... yani bu ve buna benzeyen adamlar nerde yasiyor. Hiç görmedim. Bazen burda okuduklarımdan etkileniyorum ve sokakta gördüğüm erkekleri inceleyip kendime soruyorum "bu adam da öyle mi"
.. ama yok hiçkimseye yakışmıyor. Hiçkimseye oturmuyor.

Yani ben eminim bu adam sizden nefret ettiğini daha önceden göstermiştir. Ama siz inatla boşanmak istememişsinizdir.

Karısına zerre miktarı önem ve değer veren bir adam; kafasına kafasına vurarak kadını aşağılama amacı gütmez...

Ve aşağılık olmayan bir adam da yüzük istemez. Yüzü olur kızarır kararır.

Olaydaki eş,kv ve kp sizden tiksiniyor. Sizi ayak altında eziyor. Bunu anlamak için keşke bugünü beklemeseydiniz.

Konuda en çok annenize üzüldüm. Hiçbir şeyden haberi yokken ağzına düştüğü insanlar benim midemi bulandırıyor.

Sevgili kadınlar ; karısını seven erkek bin km mesafeden anlaşılır. Eğer anlamıyorsanız sevilmiyorsunuz demektir.

Sevgi soyut bir kavram degildir. Hatta dünyanın en somut kavramıdır. Uzaydan bile bal gibi görünür. Çıplak gözle hem de.

En ufak bir şüphe ; sevginin yokluğunu gösterir.

Bu sebeple kendinize bunları yaptırmadan yolunuza bakın.

Sevmek sevilmek güzeldir. Fakat zorla güzellik olmaz. Oldurmaya çalışmayın.

Yorum yapacaktım yazını gördüm ve altına imzamı atıyorum.
Betül Mardin’in erkeklerle aynı sınıfta olmasını istemeyen babası şöyle demiş;” kızımın bacağının yanında başka bir erkek bacağı istemiyorum”.
Okuyup halkla ilişkiler mezunu olan Betül Mardin bir gün babasına şöyle bir mektup yazmış.
“Babacığım bacaklarını yanımda istemediğin tüm erkekler şuan karşımdalar ve beni dinliyorlar “.
Burdan şunu anlıyoruz. Toplum kadına birseyler dayatıyor, kocanın emaneti, evli insan statüsü falan. Aslolan insanın niyetidir.
Yani aynı sırada oturduğun erkek arkadaşınla karşında durmasının bir farkı yokmuş.
Tamamen insani duygularla karşı cinse selam vermenin ahlaki ölçütlerle ne gibi bir bağlantısı olabilir ki?

En azindan bundan daha iyi bi hayatin olacagi kesin lutfen bosan kendine saygin olsun

Bir kadının yanında eşi olmadan bir erkeğe selam vermemesi gerektiğini düşünen zihniyetteki insanlardan ve çevresinden kurtulmak için geç bile kalmışsınız. Sizi fazlasıyla sindirmişler siz de sanırım sorun çıkmasın diyerek bu mantığı yanlış da olsa kabullenmek durumunda kalmışsınız. Ayrılmanız herkes için en doğrusu, yaşadıklarınıza gerçekten üzüldüm. Hiçbir kadın sizin gördüğünüz şu muameleyi hak etmiyor, şakın geri adım atmayın. Ailesi ortamı yatıştırması gerekirken germiş resmen. İnsanlar nasıl bu kadar terbiyesizleşir aklım almıyor, kurtulduğunuza şükredin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…