• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum sanırım kesin artık..

="Jameya, post: 52888906, member: 682635"]Yok ben öyle bişey yapmaya çalışmadım öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın. Ama eski konularını okumanızı tavsiye ederim. Bende ilk yorumumda eşini haksız bulmuştum tabi ki orda bırakması doğru değil.
Tamam Teşekkürler okuyayım bi:) iyi akşamlar.

Yok ben öyle bişey yapmaya çalışmadım öyle anlaşıldıysa kusura bakmayın. Ama eski konularını okumanızı tavsiye ederim. Bende ilk yorumumda eşini haksız bulmuştum tabi ki orda bırakması doğru değil.
Adam karısına salak diyor,elimi suratına indirecem diyor, kadını AVM de tek başına bırakıp gidiyor ve ve ve daha cicim aylarında şiddet uyguluyor ama kadın dengesiz.
Bu şartlarda ki bir kadının dengeli olması da beklenemez bence.
Ayrıca yalvarıp alttan almayla kocalar eve bağlanabilse boşanan kadın kalmaz.
Adam işi çözmüş nasılsa karısı peşinden koşacak.
Boşayacak adam ikide bir tehdit etmez boşar.

Arkadaşım sende bi kendine gel hatalıyım hatalıyım diyip durma. Bundan sonra sana saygılı olsun istiyosan bi ters yüz et şu kocanı.

Adam karısına salak diyor,elimi suratına indirecem diyor, kadını AVM de tek başına bırakıp gidiyor ve ve ve daha cicim aylarında şiddet uyguluyor ama kadın dengesiz.
Bu şartlarda ki bir kadının dengeli olması da beklenemez bence.
Ayrıca yalvarıp alttan almayla kocalar eve bağlanabilse boşanan kadın kalmaz.
Adam işi çözmüş nasılsa karısı peşinden koşacak.
Boşayacak adam ikide bir tehdit etmez boşar.

Ben yalvar demedim zaten. Kadına vurmamış bilmem farkında mısınız? Evli misin bilmiyorum ama salak kelimesi boşanmaya kadar götürmez canım. Elimi suratına çarpıcam demesi de boşanmaya götürmez yani normali olan zaten bu sebeplerden boşanmamak insanlar evlenebilmek için bir sürü fedakarlık yapıyor. Konuda şiddet yok. Aptal salak kelimesi kardeş kardeşe bile söyler napılır o durumda kardeşi mı silmemiz gerek?

karbeyaz_34 karbeyaz_34 canım doğru diyorsun ama artık başak bir boyuta geçmek istiyorum Allah a sığınarak evliliğime devam edeceğim artık mutlu ve huzurlu bir yuva istiyorum.. ben kendi kötü huylarımdan vazgeçeceğim onun için de dua edeceğim elimden başka birşey gelmez

Ben yalvar demedim zaten. Kadına vurmamış bilmem farkında mısınız? Evli misin bilmiyorum ama salak kelimesi boşanmaya kadar götürmez canım. Elimi suratına çarpıcam demesi de boşanmaya götürmez yani normali olan zaten bu sebeplerden boşanmamak insanlar evlenebilmek için bir sürü fedakarlık yapıyor. Konuda şiddet yok. Aptal salak kelimesi kardeş kardeşe bile söyler napılır o durumda kardeşi mı silmemiz gerek?
Evde tek olmak saat ilerledikçe iyice koymaya başladı bana.. rabbim yardım etsin ahh ahh

16 yıllık evliyim canım.
Ayrıca daha evvel kaç kez şiddet uygulamış kendi yazdı bu konuda.
Boşanmaya ne götürür ben çok iyi biliyorum. Daha şimdiden vururum diyen adam iki sene sonra kafa göz patlatır.

16 yıllık evliyim canım.
Ayrıca daha evvel kaç kez şiddet uygulamış kendi yazdı bu konuda.
Boşanmaya ne götürür ben çok iyi biliyorum. Daha şimdiden vururum diyen adam iki sene sonra kafa göz patlatır.
Ben okumadım şiddet gördüğünü o konuda bişey diyemem. Diğer konularını okudum ben ondan bazı hatalarının olduğunu düşünüyorum. Ama sonuç olarak bu kız ayrılmak istemiyor bütün yorumlarında onu yazıyor. Neden boşansın diyelim ki düzelebilir diye düşünüyor demek ki.

karbeyaz_34 karbeyaz_34 çok üzülüyorum gerçekten biliyorum yerimde başkası olsa kendi boşanmıştı belki.. belki de boşanacağız bilmiyorum dua ediyorum sadece.. üzülüyorum çok fazla üzülüyorum o ise nerde ne yapıyor bilmiyorum..

Jameya Jameya ne olacak benim bu halim jameya off off Allah büyük

karbeyaz_34 karbeyaz_34 çok üzülüyorum gerçekten biliyorum yerimde başkası olsa kendi boşanmıştı belki.. belki de boşanacağız bilmiyorum dua ediyorum sadece.. üzülüyorum çok fazla üzülüyorum o ise nerde ne yapıyor bilmiyorum..

Jameya Jameya ne olacak benim bu halim jameya off off Allah büyük

Sabır edeceksin canım. Sen şiddet mı gördüm daha önce? Biraz anlatsana.

karbeyaz_34 karbeyaz_34 canım doğru diyorsun ama artık başak bir boyuta geçmek istiyorum Allah a sığınarak evliliğime devam edeceğim artık mutlu ve huzurlu bir yuva istiyorum.. ben kendi kötü huylarımdan vazgeçeceğim onun için de dua edeceğim elimden başka birşey gelmez
Bak ben 16 yıllık evliyim senin yaşadığın o korkuyu kaç kez yaşadım hatta açılmış bir boşanma davam bile var.
Sırf sana yazmak için bugün siteye girdim.
Benim yıllar sonra farkettiğimi sen baştan gör diye ama sanırım çabam nafile.
Ben sana boşan demiyorum. Diyorum ki
Eşine kaybetme korkunun belli etme. Biraz da sen onun gözünü korkut. Yoksa bugün barışırsın yarın yine aynı şeyleri yaşarsın.
Daha da birşey yazmıycam bir daha aynı şeyleri yaşadığında bu yazdıklarım aklına gelsin. Biz insan oğlu yaşamadan öğrenmiyoruz ne yazıkki.

bi yıl olmuş sanırım ,sevgilililkten sonra daha alışamamıştır evliliğe şans tanıyın birbirinzie

Sabır edeceksin canım. Sen şiddet mı gördüm daha önce? Biraz anlatsana.
Sabrediyorum canım rabbime sığınıyorum az önce eve gelir misin yazdım eşime tabikide cevap alamadım ama bilsin umudu kesmediğimi

Evet evliliğin başlarında yine bu kıskançlık konularından olan tartışmalardı onu hep haksız yere suçlardım bu onu haklı çıkarmaz ama ne bileyim ben evdeki tüm küçük kurulabilecek şeyleri kırmıştım eskiden büyük hatalar yaptım bende bilmiyorum bitsin istemiyorum.. rabbim sabır versin bana.. çok sabırsız bir insanım normalde canım

Ben okumadım şiddet gördüğünü o konuda bişey diyemem. Diğer konularını okudum ben ondan bazı hatalarının olduğunu düşünüyorum. Ama sonuç olarak bu kız ayrılmak istemiyor bütün yorumlarında onu yazıyor. Neden boşansın diyelim ki düzelebilir diye düşünüyor demek ki.
Canım boşansın diye birşey yazmadım kimseye de boşan diyip te vebal altına girmem. Ama bundan sonra ki mutluluğu için biraz gurur şart.

Bak ben 16 yıllık evliyim senin yaşadığın o korkuyu kaç kez yaşadım hatta açılmış bir boşanma davam bile var.
Sırf sana yazmak için bugün siteye girdim.
Benim yıllar sonra farkettiğimi sen baştan gör diye ama sanırım çabam nafile.
Ben sana boşan demiyorum. Diyorum ki
Eşine kaybetme korkunun belli etme. Biraz da sen onun gözünü korkut. Yoksa bugün barışırsın yarın yine aynı şeyleri yaşarsın.
Daha da birşey yazmıycam bir daha aynı şeyleri yaşadığında bu yazdıklarım aklına gelsin. Biz insan oğlu yaşamadan öğrenmiyoruz ne yazıkki.
Allah razı olsun gerçekten çok doğru söylüyorsun amacım ona değiştiğimi göstermek sonra belkide hiç istemeyecek benim gibi birini bırakmayı.. ben çok üzülüyorum rabbim yardımcımız olsun..
Eşim öyle biri ki hiç bir zaman beni kaybetmek gibi bir korkusu olmadı maalesef.. hep kendimi tutamadım yuvam yıkılmasın istedim..
Rabbim hayırlara çıkarsın inşallah ya..

Sabrediyorum canım rabbime sığınıyorum az önce eve gelir misin yazdım eşime tabikide cevap alamadım ama bilsin umudu kesmediğimi

Evet evliliğin başlarında yine bu kıskançlık konularından olan tartışmalardı onu hep haksız yere suçlardım bu onu haklı çıkarmaz ama ne bileyim ben evdeki tüm küçük kurulabilecek şeyleri kırmıştım eskiden büyük hatalar yaptım bende bilmiyorum bitsin istemiyorum.. rabbim sabır versin bana.. çok sabırsız bir insanım normalde canım

Evet sabırsızsın farkındayım. Ona msj atma bence biraz geri dur sen bu şekilde üstüne düştükçe sıkılır karşındaki insan. Şiddet konusunda hatalı. Ama sen kendi hatalarının olduğunu düşünüyorsan,birşey diyemiyorum.

bi yıl olmuş sanırım ,sevgilililkten sonra daha alışamamıştır evliliğe şans tanıyın birbirinzie
Daha 1 yıl dolmadı kuzum ya inşallah herşey yoluna girer çok üzülüyorum

Canım boşansın diye birşey yazmadım kimseye de boşan diyip te vebal altına girmem. Ama bundan sonra ki mutluluğu için biraz gurur şart.

Tabi ki gurur şart. Çünkü üstüne düştükçe eşi daha çok elimin altında diye düşünür ve iş daha kötüye biner biraz korkusu olmalı erkeklerin. Böyle her tartışmada bir erkeğe yalvarırsa adamın egosu tavan yapar.

Evet sabırsızsın farkındayım. Ona msj atma bence biraz geri dur sen bu şekilde üstüne düştükçe sıkılır karşındaki insan. Şiddet konusunda hatalı. Ama sen kendi hatalarının olduğunu düşünüyorsan,birşey diyemiyorum.
Canım benden umudu kesmesin istiyorum ya eniştem öyle dedi ama güvenemiyorum yinede eniştemin boşanma konusuna ikna olmadığını görünce tamam diyip geçti belkide.. Allah’ım bu adama akıl fikri versin ya.. yuvamız yıkılmaz inşallah

Tabi ki gurur şart. Çünkü üstüne düştükçe eşi daha çok elimin altında diye düşünür ve iş daha kötüye biner biraz korkusu olmalı erkeklerin. Böyle her tartışmada bir erkeğe yalvarırsa adamın egosu tavan yapar.
Maalesef öyle oldu hep.. Boşanmak mı daha hayırlı benim için bilmiyorum ama boşanmayı istemiyorum Rabbim sancısız çıkarsın beni bu işten alnımın akıyla

Back