• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşanıyorum lütfen dua edin

22 yaşında 5 yıllık evliyim. 17 yaşında görücü usulü bir akrabamızla evlendim, kendisi benden 10 yaş büyük, hayat şartları diyeyim evlenmek zorunda kaldım. Bir yıl nişanlı kaldık fakat birbirimizi tanıyabilecek kadar beraber vakit geçirmedik, evliliğimizin ilk zamanlarında (ilk iki yıl) hep beni sevsin diye bekledim fakat beni sevmedi ya da sevgisini göstermedi bilemiyorum. Sonra bana karşı davranışları, mesafesi ve önemsiz tavırları beni kendisinden soğuttu, her kavganın ardından "babanın evine git, topla eşyalarını git, gözüm görmesin seni" gibi sözcükleri, ara ara fiziksel, sıkça pisikolojik şiddeti, yaptığım hiçbir şeyi beğenmeyişi ve her zaman yetersiz ve değersiz hissettirmesi beni kendisinden uzaklaştırdı. İlk zamanlar seviyorum diye kendimi kandırıyordum fakat son 3 yıl boyunca uzun uzun düşündüm, onu sevmiyorum ve istediğim hayat bu değil. Benim de hatalarım olmuştur evlilik sürecinde, zaman zaman yemek yapamamış, ev işlerini onun istediği gibi yapamamış olabilirım hatta oluyorum farkındayım fakat bunu düzeltmek için de çok fazla emek verdim, kendisi bilmiyor ya da bilmek istemiyor. Yaptıklarını da inkar edemem, açıktan eğitimimi tamamlamam konusunda teşvik etmesi ve desteği sayesinde eğtimimi tamamlıyorum. Özünde iyi bi insan, bi abi, bi arkadaş/ komşu/dost olarak çok iyi biri fakat koca olarak... Dışarıya çok iyi fakat evde bana çok yabancı. Mesla 5 yıl boyunca hiç beraber vakit geçirmedik, annesiyle birlikte kalıyorduk 1 yıldır ayrı evdeyiz fakat yine de beraber vakit geçiremiyoruz, söylediğim zaman benim işten fırsatım mı oluyor diyor, fakat evde boş kaldığı zamanlarda bile bana zaman ayırmak yerine telefonuyla oynuyor ya da arkadaşlarıyla dışarı çıkıyor. Kilolu bir kadınım, ne zaman kilo vermek için çabalasam hakaretleri, alayları benim tüm moralimi bozuyor ve en başa dönüyorum. Çocuk yok, pco'luyum, kilo da olunca olmuyor çocuğum. Zaten istemiyorum da ama bunu bile onunla paylaşmıyorum. Boşanmak istiyorum fakat nasıl yaparım, onunla boşanma konusunu nasıl konuşurum bilemiyorum, çok bunaldım, sevmediğim bi adamla yaşamak çok zor geliyor, her günüm bi işkence sanki.

Eski konu bu. Dualarımız seninle minnoş. Düğünde takılan altınlar ve paralar kanunen senin bunu unutma sakın verme. Okula harcarsın. Baban yok, Allah rahmet eylesin, annenin zaten çok bir geliri yok. Kendini kurtarmak için sakın elindekilerin hepsini adama verme. En azından düğün Altın ve takıların kanunen senin hakkın, vazgeçme.

Son düzenleme:
Mandalina bir avukata sor mutlaka avukat bulup sormadan sırf boşanayım diye kendini atma. Az buz değil çocuk yaşta 5 yıl kaybettin. Avukat arkadaşlar varsa veya yakın zamanda boşanan protokolde bu kıza özelden yardım edebilir mi?

Konu sahibi umarım gönlünce olur her şey dualarım seninle 🙏
Rica etsem bana da dua eder misiniz?
Yarın duruşmam var tanıklarım dinlenecek ilk defa katılıcam duruşmaya çok stres yaptım o yüzden. Tanık duruşmasıyla ilgili tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa da çok sevinirim 🙏

Konu sahibi umarım gönlünce olur her şey dualarım seninle 🙏
Rica etsem bana da dua eder misiniz?
Yarın duruşmam var tanıklarım dinlenecek ilk defa katılıcam duruşmaya çok stres yaptım o yüzden. Tanık duruşmasıyla ilgili tavsiye edebileceğiniz bir şey varsa da çok sevinirim 🙏

Konu açıp merak ettiklerinizi sorsanıza bu kız bu konuda zaten çok deneyimsiz. Forumda çok sayıda tecrübe edinenler var

Bilmiyordum kusura bakmayın. Soru sormak değildi aslında amacım keşke silebilsem mesajımı. Görmezden gelebilirsiniz.

Bilmiyordum kusura bakmayın. Soru sormak değildi aslında amacım keşke silebilsem mesajımı. Görmezden gelebilirsiniz.

Estağfurullah size yardımcı olabilmek için dedim. Çünkü konuya yazmayan ve sizin durumunuza yardımcı olabilecek kişilerin dikkatini çekebilirsiniz. Allah yardımcınız olsun. Öpüyorum sizi. Dualarım sizinle

Merhaba konu sahibi benim komşum da bu hafta boşanma davası açmak isiyor bilenler aydınlatırsa sevinirim anlaşmalı boşanacaklarmış ama avukat tutmalı kıyım avukat ücreti nedir Bunları merak ediyor bilenler varsa bilgi verebilir mi avukat şartmı anlaşmalı boşanma için

Merhaba konu sahibi benim komşum da bu hafta boşanma davası açmak isiyor bilenler aydınlatırsa sevinirim anlaşmalı boşanacaklarmış ama avukat tutmalı kıyım avukat ücreti nedir Bunları merak ediyor bilenler varsa bilgi verebilir mi avukat şartmı anlaşmalı boşanma için

Eler vekalet verirse ciddi ücret istiyorlar ama vekalet vermeden danışma yapabilir protokol hazırlayabilir tamamen insiyatif meselesi

HakkınıDa hayırlısı olsun insallaj su gibi akıp gecer guclu olun dik durun hakkikatli olun yeter

Daha önce de açmıştım konuyu fakat bu kez farklı, yarın gidip boşanma dilekçesi verip anlaşmalı boşanma kararı aldık, kendisinin de kararı o yönde. Sizlerden de çok çok dua bekliyorum lütfen benim için dua eder misiniz? Herşey kolayca ve bi an evvel olup bitsin istiyorum...
Merhaba Umarım süreç istediğin gibi ilerliyordur merak ettim

Anlaşmalı bosanmada avukat gerekmiyor. Avukat ücretleri zate asiri pahalı. Arzuhalciye bı dilekçe yazdırıp gidin eşim öle yaptı. Bu perşembeye bnm mahkemem var

Back
X