boşanıyorum kızımı da istiyor

Arkadaşlar genel olarak bosananlara tavsiyemi soyleyeyim. Ben hic bir zaman karsimdakinden hinc almadim, sinir etmedim, ya gorusmedim ya cok sakin oldum.
Ama mahkemede yasal hakkim neyse sonuna kadar aldim. Yine. Olsa yine alirim. Eger niyetiniz oc almak degil bosanmaksa ortami germeyin derim.

işte o kadar çok istiyorsa kızını doğru düzgün bir işe girip çalışsaydı içip .....çıp bilmem kaç bin borç yapmasaydı
adamın zoru ya korkutup boşandırmamak yada sırf sorun uyuzluk çıkarma

Selamun aleyküm arkadaşım 4 sene önce Bende eşimden boşandim çocuğum da yoktu boşanma davasını ben açtım sadece 1 milyar tutarında set takımımı vermediler B3nde inat olsun diye 50 milyar tazmin davası açtım. .1 sene sonra davayı kazandım ..şimdi her ay bana 500 tl hesabıma para yatırıyor. .sadece mahallenizde oturan birini kendine şahit bul onun içki içtiğini kkredi çektiğini gerçekten tabi sahte şahit bulma döner dolaşır seni bulur yalan karışırsa içine sonrası ne çocuğu alabilir nede sizi parasız bırakabilir vermezler donuna kadar alır devlet. .Allah kolaylık versin. .allaha emanet ol ..

bence onun derdi çocuk falan değil. boşanma konusunda senin gözünü korkutmak için koz olarak kullanıyor...zaten istese bile hakim ona vermez hangi iyi huyuna verecek ki?

herşeyi geçtim;kızımı emzirtmedi kısmına takıldım
benim bebeğimi emzirmeme engel olacak,sonrasında onu benden alacak ya da almaya niyet edecek kimsenin alnını karışlar,ona dünyayı dar ederim!!!

kizinizi imkani yok alamaz,korkmayin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…