- 9 Haziran 2018
- 202
- 198
- Konu Sahibi Strewbery45
Merhaba Buraya yeni katıldım.Şu an boşanma sürecindeyim.8 aylık evliyim ve eşimle 2 aydır ayrı yaşıyoruz.Biz eşimle 3 yıldır tanışıyoruz.2. Yılımızda bana yaklaşık 300 kişilik görkemli bir evlenme teklifi etti.O güne kadar ilişkimiz iyiydi ve eşim çok ılımlıydı.Ne zaman nişanlandık aileler araya girdi eşim değişti bağırmaya kavga etmeye başladı.Düğün süreci dedim çok üstünde durmadım.Evlenip balayına gittik.Biz sevgili iken birbirimize çok yanaşmazdık bende onun hep namuslu biri olduğunu düşünür bu devirde böylesi olmadığını düşünür sevinirdim.Ama işler evlenince tersine gitti.Balayı boyunca bana dokunmadı.Boynum sırtım ağrıyor derken 15 gün balayını yapıp döndük.Bende ilk gece korkusu yaşadığım için çok üstünde durmadım.Sonra eve dönünce bana ayrı yatmak istediğini iki kişi yatmak istemediğini söyledi ve salonda yatmaya başladı aylarca bir kez bile yatak odasında birlikte uyumadık döndükten bir hafta sonra Sudan sebeplerle beni öldüresiye dövdü çok şaşkındım ilk boşanmak istedim ama çok erken ve elalem ne der korkusu ile sustum sonrası hep dayakla devam etti cinsel ilişkimiz de hiç olmadı.Anneside bu süre zarfında sürekli onu bana karşı doldurdu evlendiğimiz ilk ay itibari ile uzakta oturduğu için ben gelicem deyip durdu kabul etmedim çünkü zaten oturmamış bir evliliğimiz vardı 6 ayın sonunda yine beni dövüp altınları alıp ailesi ile gözümün önünde kaçırdılar. Darp raporu aldım ve 4 aylık evden uzaklaştırma kararı aldırdım.şimdi boşanma süreci devam ediyor yorumlarınızı bekliyorum.Aklım çok karışık.Bu arada eşimin erkek kardeşi gay. Ben şimdilerde onunda cinsel kimlik karmaşası olabileceğini düşünüyorum?