Boşanıyorum boşanmış kadınlar varmı?

venus0

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2011
8.076
25
0
İstanbul
Merhaba boşanmak uzereyım cok severek evlılık yaptım onun ıkıncı benım ılk evlılıgımde suan asırı sogudum ondan zaten7 aydır aılemleyım. Cok acı cektım ama yalanları calısmaması falan fılan son noktayı bı kac gun once koydum kafamda. Aılemde ıstemıyor zaten.toplamda resmı olarak 3 yıl ama gercekte 3 ayı gecmez evlılıgımız cınsellık paylasım hıc bırsey kalmamıstı. Neyse suan ıyıyım.

Benı endıselendıren meseleler var. Sımdı hayatım nasıl olucak. 27 yasındayım cocugum yok meslegım var kapı gbıde aılem varvarkamda. Tum arkadas cevremıde evlenınce terk etmek zorunda kalmıstım yalnızım yenı arkadaslar bulucam. Ama bosandım dıye bana sacma sapan nıyetlerle yaklasılır mı cok tecrubesızım ve fazla ıyı nıyetlıyım? Yada bı ılıskım olsa cıddı dusunurmu benle cunku ben evlılıgımde fıtograf cekımı dahıl balayı dahıl hıc bırsey yasamadım ve herseyde hevesım var. Yanı bekar bırı gbı olurmuyum yoksa hep eksıkmı gorulurum arkadas sevgılı vs gozunde...

Bir sürü boşanmış arkadaşımız var (ben de dahil).
Hiç bir şey olmaz Allahımın izniyle.
Baştan biraz zorlanırsınız ama inanın hemen geçip gidiyor kötü günler.

Bir sürü boşanmış arkadaşımız var (ben de dahil).
Hiç bir şey olmaz Allahımın izniyle.
Baştan biraz zorlanırsınız ama inanın hemen geçip gidiyor kötü günler.

Tesekkurederım cvbınız ıcın o zor gunlerı 7 aydır yasıyorum zaten ayrıyız ama bırlesıcez dıye beklıyordum ama ıstemıyorum artık yanı en kotu gunlerı atlattım sanırım. Insallah ıkıncı sınıf vatandas gbı davranılmaz

Allah yardımcın olsun canım. Zor ve sancılı bir süreç. Lakin o kimliğini eline aldığın anki mutluluk, huzur, sükunet hicbirseye değişilmez. Çok sevdiğim ama biraz kaba bir sözü senle paylaşmak istiyorum.
SICAK AHİRDAN DANA KAÇMAZMİS!...
Her yolu denedikten sonra böyle bir karar aldıysan vicdanın rahatsa yapacak birsey kalmadıysa aldığın en güzel karar. Gorusmeyi kestiğin arkadaslarinla tekrar görüsebilirsin. Emin ol en büyük desteği onlar verecek. Yeni arkadaşlıklar edinmek daha zor olabilir. En azından seni bilen kişilerin samimiyetine güvenbilirsin. Zamanla herşey yoluna girer. Rabbim yar ve yardımcın olsun. Sevgiler)))))))))))

Insan sadece emeklerıne acıyor neysekı erken farkrttım tesekkurederım allah razı olsun

Insan sadece emeklerıne acıyor neysekı erken farkrttım tesekkurederım allah razı olsun

Sendende razı olsun. Emekler! Onlar karşılığı olmayan şeyler. Var ama bulunamayan demek daha doğru. Zararın neresinden dönersen kardır canım önüne bak!

Sendende razı olsun. Emekler! Onlar karşılığı olmayan şeyler. Var ama bulunamayan demek daha doğru. Zararın neresinden dönersen kardır canım önüne bak!

Şu dava ışı bıtsın aglamakta ıstemıyorum dava anında nasıl bır artam nasıl bısı hıc bılmıyorum. Sakınlestrıcı alıo gıtsem daha rahat olurmuyum bılmıyorum gorunce huzunlenıcem bılıyorum çok sevdım cunku

Pardon da ne alaka yani 2. Sinif falan? Senin kocanin ikinci evliligiymis, sen ona 2. sinif muamelesi mi yaptin?

Insan kendi degerini kendi yaratir. Sen boyle bakarsan isin zor olur tabi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…