Boşanıyorum ama huzursuzum

Hak etmeyenlere merhamet kendine haksızlık.
Eşin adam olsaymış sınır zamanında koyup seni üzmeseymiş.
Boşan bak hayatına.

Oğullari calistigi icin gelin alarak kölelik zamanini 24 saate cikariyorlar

Ettik tabii. Esimden cekindigi icin o varken girmiyordu eve. Benim kadinin eve anahtarla girdigini kanitlayabilmem bile zaman almisti bu yuzden. Sen yokken giriyorum oglum diyodu. Defalarca bagirdi cagirdi annesine benim yanimda dahi ama kadin cok yuzsuz ve sinsi

Sürgü taksaydiniz kapının üzerinde anahtar biraksaydiniz kapıyı zorladıginda da polisi arasaydiniz uyuyordum hırsız geldi sandım sersemlikle korktum diye rezil olsaydı

Bana ne hatırlattı bu yorum acaba sjsjs

okurken tüylerim diken diken oldu gercekten. Allah size bir kapi göstermis gidin ve yeniden hayatinizi kurun diye lütfen buna sahip cikin. vicdan azabi duymasi gerekenler Kv ve Kp özellikle de esiniz. uzak dursunlar sizden. inadina mutlu görünün dik durun. birakin istedikleri kadar cöksünler. cokkk sacma ve igrenc bir durumun icine sürüklemisler sizi. sevgi inanin bitiyor. böyle bir sevgi de olmaz zaten. cocugunuzla kendi ailenizle yeni bir hayat kurun. bu igrenc insanlari da tamamen unutun. kurtuldugunuza da sevinin

Zaten 20 gunde alistim bu duruma. Gucume gidiyordu ama o da kalmadi. Sadece kizimi istiyorum simdi. Bir de sorunsuz sekilde bosanmak.

Zaten 20 gunde alistim bu duruma. Gucume gidiyordu ama o da kalmadi. Sadece kizimi istiyorum simdi. Bir de sorunsuz sekilde bosanmak.
hicbirseyinize gitmesin gercekten. gerekirse destek de alin ve tamamen uzaklasin bunlardan. ailenizde arkanizda anladigim kadariyla. bundan 1 sene sonra herseyin daha güzel olabilecegine emin olun - insan her zaman iyilerle karsilasmiyor malesef

hicbirseyinize gitmesin gercekten. gerekirse destek de alin ve tamamen uzaklasin bunlardan. ailenizde arkanizda anladigim kadariyla. bundan 1 sene sonra herseyin daha güzel olabilecegine emin olun - insan her zaman iyilerle karsilasmiyor malesef
Evet oyle. İcimi bosaltabilseydim cok rahatlayacaktim. Ama istedigim kadar konusayim kulaklar kapali bana. Neyse ne ya amaaan. Benim kizim var. Saglikla gelsin insallah. O saracak yaralarimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…