Boşanıyorum ama huzursuzum

çalışıyor musun? çalışmıyorsan tüm haklarını al önce çocuğun için

Evet sebep o değil ki öyle olsa hepimiz stres yaşadık Allah şifa versin bebeginize

Arkadaşlar nafaka+ arabayi aliyorum. Ve esyalari da aliyorum. Uzerine baska bir sey yok zaten. Karakterim bu, sorunlu bi sekilde bosanmamak istiyorum. Bu yüzden boyleyim.

küvezde ki evladını kaybetmiş bir anne olarak söylüyorum lütfen stres yapma bebeğine odaklan.onlar herşeyi hissediyor, sen güçlü olki,oda olsun..lütfen sadece bebeğini düşün
Nedenn ? Neden kaybettin ??? Cok uzuldum anlatamam. İcime oturdu su anda.

En azından evladınız var.O size destek olacak.Benim çocuğum yok.Bu saatten sonra da istemiyorum.

Bacım o eşten sana hayır gelmez . Senin zor zamanında yanında olmamış bide yetmezmiş gibi kapının önüne atmış şerefsiz . Boşan canım ve onları öyle bir rezil etki insan içine çıkamasınlar . Boşanırkende eşinin donuna kadar al ki bel ki bi şokla aklı başına gelir . Ya nedir bu kaynana kayınbaba terörü . Evlendirmesinler o zaman oğullarını elin kızınında günahına girmesinler .

Arkadaşlar nafaka+ arabayi aliyorum. Ve esyalari da aliyorum. Uzerine baska bir sey yok zaten. Karakterim bu, sorunlu bi sekilde bosanmamak istiyorum. Bu yüzden boyleyim.
Kız senette imzalatırdım o karaktersize madem üzerine bişey yok off ne bilim dilenecek hale gelsin inşallah

Allah a havale ediyorum bana yasattiklarini. Allah nasil biliyosa oyle yapsin bu saatten sonra
Bebişini düşün annesi onun sana daha çok ihtiyacı var onun için dimdik güçlü ayakta dur ki o da ayaklarını yere sağlam bassın boşver o karaktersizi ama köpek gibi pişman olurda kapına gelirse sakın affetmede ,çocuğuda gösterme

Yasananlari asla telafi edemez. Affetmem mumkun degil

şu erkekler neden kordon bağlarını bir türlü kesemiyorlar, bu nedir ya evlendikten sonra senin ertık başka bir hayatın var ufffff zor durumdasınız allah yardımcın olsun zaman herşeyin ilacı unutma ,

şu erkekler neden kordon bağlarını bir türlü kesemiyorlar, bu nedir ya evlendikten sonra senin ertık başka bir hayatın var ufffff zor durumdasınız allah yardımcın olsun zaman herşeyin ilacı unutma ,
Allah razi olsun. Yapacak bir seyim yok Allah a havale ediyorum yasanan her seyi

Anlaşılan ikiniz de bireyselliği pek benimseyememiş insanlarsınız.tamamen eşinize suç bulacaktım ama diliniz de sizi ele veriyor.eşiniz anasına, babasına söz geçiremiyor, siz de annem beni götürmek istedi diye anlatıyorsunuz.götüreceğim ama geri getiririm uslu durursanız demek ne kadar komik aslında. sürekli bir ailelerin taht kavgası gibi bir ortam var.bitey olmayı öğrenemeden evlenmişsiniz.çözüm o kadar basit ki.ama bunu yapabilmek için ikinize de bireysellik bilinci şart.

Annem bunlari soyledi evet. Ama bana mantiksiz gelseydi yapmazdim. Bunu bu sekilde soylememin sebebi yine eşimin ailesiydi aslinda. Kizini aldi goturdu, neden geri gonderdi ? Gelmeseydi madem gibilerinden konusunca ben de artik bu sekilde aciklama yaparken buldum kendimi. Ben zaten kendim gittim yoksa. Durmak istesem annemi cagirmazdim.

Anladım.onlar size o üslupla gelince olay bu hâle gelmiş.onların anladığı dilden konuşmaya çalışınca onların seviyesine daha doğrusu seviyesizliğine inmişsiniz.eşiniz sadece arada sırada anne haksızsınız falan filan mı diyor yarım ağızla.başka icraat yok mu ? Şu öz anasına babasına laf anlatamayan tipler de bana garip geliyor.onlar senin en yakının yani.eşim istemiyor olur mu hiç öyle şey deyip anahtarı alsa bitti gitti.sevişirken yakalasan ne yapacaksın diyememiş mi? Ki yakalamaması garip anahtarı annenden al diye kavga etmediniz mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…