Merhaba arkadaslar,
Bir evlilik sirf esinin ailesi yuzunden bitebilir mi?
Benim esimle aram simdiye kadar muthis derecede iyi. Cok anlayisli, super bir ese sahibim. Bana resmen tapiyor.
Ama gel gelelim esimin ailesi beni o kadar geriyorki...
Esim italyan-fransiz. Ailesinde de haliyle italyan ve fransizlar var. Kayinvalidem; kumarbaz, 2-3 gunde bir sevgili degistiren, birlikte oldugu erkeklerin paralarini yiyen, donlarina kadar herseyini alan, surekli problemleri olan biri.
Esimin abisi, o da eroin, hap kullanir, esrar ceker. Surekli sarhos gezen gerizekali bir tip.
Esimin ablasi da annesi gibi surekli sevgili degistirir, kucuk bir kizi var 4 yasinda. Kiziyla ilgilenmez erkeklerle gezer tozar.
Yani esiminin ailesi inanilmaz sorunlu bir aile. Problemleri hic bitmez. Bu problemleri de hep bana ve esime yansitirlar. Ve ben bundan biktim artik. Hep esime derim; biz ayrilirsak sadece ve sadece senin ailen yuzunden ayriliriz.
Dun aksam esimle guneye geldik, deniz kenarinda bir otelde haftasonumuzu gecirmek icin. Hersey cok guzel gidiyordu, cok mutluyduk ta ki bu sabaha kadar. Annesi aradi sabah. Agliyor telefonda, gelin alin beni, sevgilim evden kovdu diye.
Neyse otelden ciktik apar topar, gittik. Kayinvalidem bu adamla 2 haftadir sevgili. Adam kayinvalideme araba hediye ediyor, ev tutuyor kiralik kocaman bahceli pahali bir ev. Simdi de kayinvalidem adama resti cekince, adam da bunu evden kovuyor arabanin anahtarlarini da aliyor. Kayinvalidem acikta kaliyor. Tam 5 cocugu var ama her seferinde en kucuk cocugunu yani esimi arayip yardim ister.
Ben biktim artik esimin ailesinin bu tur sorunlarindan. Gitsin diger cocuklarini arasin. Esimin abisinin ablasinin sorunlari olur, hep esimden yardim isterler, diger kardeslerinden istemezler. Sorunlari oluncada hep bize gelip kalirlar aylarca gitmezler.
Biktim artik ya. Esime de dedim biktim diye, bir sen yoksun diger kardeslerini arasinlar diyorum, esim diyor napayim ailem onlar benim.
Yani cogu zaman dusunuyorum esimden ayrilsam mi diye...
Sirf esimin ailesi yuzunden ayrilmak garip mi olur?
Bir tatil bile yaptirmadilar icine ettiler. Daha anlatsam neler neler. Bu catlak kayinvalidem yuzunden nikahimizda gelinlik giyememistim. Her turlu guzel animizin icine ediyorlar afedersiniz. Bir rahat edemiyoruz. Ne zaman arasalar hep sorunlar, problemler.... Kafam artik kaldirmiyor bunlari ya. Sirf onlardan uzak olalim diye Fransa'nin kuzeyine tasindik 6 ay once. Uzak olursak bizi rahatsiz edemezler diye. Ama yok hala rahatsiz ediyorlar.
Simdi aldik kayinvalidemi eve geldik geri, tatilimiz gitti tabi. Kayinvalide yeni sevgili bulana kadar bizde kalir, sevgilisi kovunca yine geri bize gelecek.
Evet yasli, 64 yasinda. Ama sana bana tas cikarir valla :)kocan iyi insanmış memnun olduğuna göre ama ailesi evlere şenlik..bence boşanma onlar için.ya amma geniş bir kayınvaliden varmış..eminim yaşlı bir hanımdır yani o yaşta sık sık sevgili değiştirmesi abes..çocuklarındandamı utanmıyor..avrupai bir kadın ama avrupalılarıda aşmış.
Hem de ne kumarbaz. Cocuklarini kumarhanelerde buyutmus. Esim anlatir bazen. Annem bizi kumarhaneye goturur, o kumar oynardi bizde cocuklarin bolumunde oynardik diye.daha ne kaynanalar görecem şu forumda
bi kumarbazı eksikti
Allah sabır versin arkadaşım
eşinle sorunun yok boşver kv görümceyi sen hayatına bak
Evet esimin resti cekmesi lazim ama cekemiyor, ailem onlar benim diyor.bence ailesi icin bosanilmaz ama esinin tutumu icin bosanilit. esin de cok abartmiyorsa gormezden gel, yakinda sevgili bulur :) bu arada kv varken temizlik ve yemek isleri nasil yuruyor ?
arkadaşların dediği gibi eşinizle iyiyseniz geri kalanın canı cehenneme..ama şunu da söylemeden edemiycem olmasanız bile sorunlu psikopat gibi görünün..sanırım kadının tek düzgün evladı eşiniz olduğundan zırt pırt ona koşuyor..bu arada eşiniz alıp karşısına hiç uyarmadı mı o yaşta yaptıkları hiç akıl alır değil yani..
Cok kez konustum ama onlar benim ailem zor anlarinda yanlarinda olucam diyor. O da aslinda onlardan bikmis durumda ama yardim etmekten de geri kalmiyor.canım sen boşanmayı falan bırak bi kenara şimdi.. sen kayınvalidenle mi evlendin oğluyla mı? tamam doğurmus beslemiş olabilir ama söylediğin gibi bide sorunlu bi tip benim ailemde birçok kişinin yuvası kayınvalide akraba etkenleri yüzünden yıkıldı... kocanın önceki ailesini bi kenara çekip bakın bende evlendim bi karım var bi ailem var demesi gerek ..sen o insanları çekicektin madem o hala ailesiyle yasamaya devam edicekti ne diye evlendiniz o zaman? hangi devirdeyiz ayol? bu devirde bide kaynana elti derdi mi çekicen be kızım? kocanı çek bi kenara konus de ben seni seviyorum aramızın bozulmasını kimsenin ilişkimizi sarsmasını istemiyorum artık bizim bi aile olduğumuzu bilsinler de açıkla bu konuyu....
dayımın kayınvalideside böyleydi hatta en sonunda dayım gitti bi almanyalı adamla evlendirdi kadın adamı soymus dayımlara geri dönmüştü adamda dayımın çok yakın bi tanıdığıydı en sonunda dediki ben senin kızınla evlendim seni çekmek zorunda değilim türlü türlü terbiyesizliklerinide çektik ama artık dayanamıyoruz.. ben karımla mutluyum sende basının çaresine bak dedi yolladı evinden karısıda hiç ses etmedi onlar için en uygunuda bu oldu şayet artık mutlu mesut geçiniyolar
eşinde seni seviyorsa sağlam kafayla oturun konusun ..dikine git kızım istemiyorum bunları çekmek zorunda değilim de bak kimsenin içini dışını bilmiyoruz allah bilir o kadın bilerek yapıyodur bunu aranıza girmek aranızı bozmak için öylesinden her şey beklenir.. sen konus kocanla çekemem ben bide bu devirde kaynana mı çekicem de..
Aynen ya, esimin ustune yukleniyorlar hep.Hep öyle olur zaten, ailede hangisi en merhametli iyi niyetliyse o ezilir.
Aman yuvası bozulmasın, geçimine baksın denmez onunda hayatını mahfederler elbirliğiyle.
Bende seninle aynı durumdayım ve sinirlerim, sağlığım sayelerinde huzurum fena bozulmuş halde ve ne yapacağımı bende bilmiyorum.
Ama arkadaşlarında dediği gibi iş eş'te bitiyo.
O müsaade etmese hiçbiri olmaz ama merhametli olunca tabi birşey diyemiyo olan bizim huzurumuza oluyo.
Rabbim yardımcımız olsun.
benim esimin ailesi de asiri sorunlu, surekli mutsuz olmaya bir sebepleri var. bu sebeple esim benimle mutlu olabilecekse bile ailesini aklina getirip illaki mutsuz olacak birsey buluyr. bu da benim hayat enerjimi sifir indirdi. herseyi esime yansitiyorlar. cok iyi anliyorum seni. ama ben cok fazla diger sorun oldugundan ailesini dusunmeye zaman bulamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?