- Konu Sahibi imagemaker
-
nikahsız birlikteliklere hayır
zinakarları asalım keselim
herkes evlensin
mutluluğun anahtarı budur
evlenen hiç bir kadın mağdur olmaz,
:) :) :)
kendisi için nikah istememesini de geçtik yasaklansın diyorsiz nikahsız yaşamayı kabul edebilirsiniz ama ben edemem saçmalık
o degil bide ban yicem yorum yaparakkendisi için nikah istememesini de geçtik yasaklansın diyorkonu sahibi yine 12den vurdun konunla ekşınlı konulara tam gaz devam
Hmm deminki yazini anlamamisim ben sanirim pardonne bileyim hayatlarında tek amaç nikah olan adam kapmak olan kadınlar vs.
Hayatiniz laylaylom mu değil mi bilemem, ama bu konuyu iyice düşünüp acmissaniz zihin yapınız laylaylom, marketi genişletmek için kolanlari kiran adamla ayni umursuzlukta....ask bitmesin diye nikahı yikalim, diyorsunuz daha ne olsuntabi çok kolay
lay lay lom bir hayatım var benim .
allah aşkına tuhaf tahminler yapmayın
kavga olmasn ya ban yemek iyi olmuyoramaaaan saygiyi elden birakmamis kimse, 36 sayfa olunca kavga var sandim geldim
Bu arada bu fikri lisede cok atesli sekilde savunan arkadasim iki ay once evlendi
'Bayan' eşimle anlaşamıyorum, nikahsız birlikteliği denemek nasıl olur dememiş ki.
Devlet resmi nikahı yasaklamalı demiş.
Hı diğer türlü deseydi konu yine aynı noktaya gelirdi, ama konu sahibi gereksiz yere polemik çıkaran konumunda olmazdı.
imagemaker konunun özü olan boşanıp beraber yaşayan insanlar da tanıdım. O şekilde de mutsuzlardı. Bunun nikahlı olup olmamayla alakası yok, tamamen karakter meselesi. Bunalmış olabilirsin seni anlıyorum ama sıkıntılarını göz ardı etmene sebep olacak nedenler üretmemeni tavsiye ediyorum.
Aslında bu da bir nevi kaçış yolu bilmem farkında mısın? Tıpkı her türlü şiddeti, hakareti, eziyeti görüp ama boşanamam toplumda dul damgası yerim savunmasına benziyor bir yönden.
Sorunun köküne inmelisin.
Misal sanatçılara bakın .
Evlenenler 5 yıla kalmadan boşanıyorlar
Nikahsız yaşayanlar ise uzun yıllar hatta ölene kadar birlikteler .
Bir yığın örneği var .
demin sizlemi konustm braz elestiri yasadk sanrm sizseniz eger k.bakmayn genedeimagemaker konunun özü olan boşanıp beraber yaşayan insanlar da tanıdım. O şekilde de mutsuzlardı. Bunun nikahlı olup olmamayla alakası yok, tamamen karakter meselesi. Bunalmış olabilirsin seni anlıyorum ama sıkıntılarını göz ardı etmene sebep olacak nedenler üretmemeni tavsiye ediyorum.
Aslında bu da bir nevi kaçış yolu bilmem farkında mısın? Tıpkı her türlü şiddeti, hakareti, eziyeti görüp ama boşanamam toplumda dul damgası yerim savunmasına benziyor bir yönden.
Sorunun köküne inmelisin.
evet ama olması gereken bir sözleşme. Evlilik kurumu sadece eşleri bir arada tutmuyor. En basitinden evlilik ile birlikte çocuğun soy bağı belirleniyor. Evlilik birliği içerisinde doğan çocuklar çiftlerin çocukları olarak sayılıyor, aksini idda eden dava açıyor. Basite indirgenmiş sözleşmenin olmadığını var sayalım, ülke çiftliğe döner resmen, kimin çocuğu kimden, kim kimden yapmamışta birlikte olduğu insanı adamı kandırmış.hiç mi haklılık payı yok söylediklerimde .
Nikah dediğiniz bir imza .
Sözleşme .
Ne yanı biz sana katilmiyoruz diye kültürsüz mü olduk şimdisizin gibi beni anlayabilecek kültüre sahip insanların olması çok güzel .
disardan takip etmesi pek bi keyiflikavga olmasn ya ban yemek iyi olmuyor
Önemli değil, şaka yapmıştım avukatıyım derken yoksa tanımıyorum image'i ama genel olarak gözlemlediğim kadarıyla iyi yürekli bir bayan. siz de onu yanlış anladınız. Saldırgan tavırlara tepkiydi onun verdiği cevap.demin sizlemi konustm braz elestiri yasadk sanrm sizseniz eger k.bakmayn genede
benim nikahım sizi neden ilgilendiriyo peki ?benim inancım sizi neden ilgilendiriyor ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?