İyi de çocuklara kim bakacak sanırım sorun buDurumunuzda aglayacak bisey yok. Cocuklar bebek degil bu iyi bisey. Calisma durumunuz da varmis. Sorun nerde?
İyi de çocuklara kim bakacak sanırım sorun bu
Ailem destek çıkmadılar hiç bi zaman yine cıkmıycaklardır o yüzden zorlanıyorum zaten eşimde sıkıştırıp duruyo git diyeÇocuklarınız çokta küçük değiller aslında. Ailenizle aranız nasıl?
Destek olurlarsa çocuklar ailenize çokta yük olmazlar anneniz okuldan geldiklerinde ilgilenir siz de çalışırsınız. Eğer böyle bir imkanınız varsa sizin için kolay olur. Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah.
Sorun cocuklarla nasıl ilgilenicem yani ben işteyken babaları bakmaz sıf ben zorlanayım diye eminim yani napıcağımı bilemedim sıkıştım işteDurumunuzda aglayacak bisey yok. Cocuklar bebek degil bu iyi bisey. Calisma durumunuz da varmis. Sorun nerde?
Sorun cocuklarla nasıl ilgilenicem yani ben işteyken babaları bakmaz sıf ben zorlanayım diye eminim yani napıcağımı bilemedim sıkıştım işte
Hayır velayetini vermek istemiyorum 7 yaşındada olsalar bana muhtaclar benden başka kimseye babalarına bile üstlerini çıkarttırmazlar benden başka kimsenin yatırmasına izin vermezler bana cok bağlılar eşime bırakıp gitmek istemiyorum yanıma almak istiyorum ama çalışsam işte olduğum vakitlerde kim bakıcak nasıl bakıcak bunu düşünüyorum eşim sıf zorlanayım diye hiç bi yardımda bulunmaz banaSiz çocukların velayetini eşinize mi vermek istiyorsunuz.7 yaş bunlar okul çağı bebek değil.Derdiniz bu mu
Ailen destek çıkmıyorsa, senin eğitim düzeyin ne, bir mesleğin var mı? Kocan olacak adamın (!) gelir düzeyi ne, nafaka verebilecek bir geliri var mı? Bunlar en önemli kriterler.Ailem destek çıkmadılar hiç bi zaman yine cıkmıycaklardır o yüzden zorlanıyorum zaten eşimde sıkıştırıp duruyo git diye
Yok ailem zaten şehir dışında onlar baya kalabalık zaten evimde kalabilceğim bi yerde yokBoşanırsanız kalabileceğiniz ev varmı ailenizin yanında yaşayabilecekmisininiz
Ben lise terkim eşimde cambalkon ustası geliri var ama yokmuş gibi davranır burda bi rehabilitasyon merkezi var orası beni işe çağırıyo servis elemanı olarak sabah 7bucuk 8, akşam 6 da çıkış oraya başlamayı düşünüyorum ama kalıcak yerim yok eşimin memleketindeyim ben hiÇ arkadaşım yok gidecek bi yerim yok yardımcı olucak kimse yokAilen destek çıkmıyorsa, senin eğitim düzeyin ne, bir mesleğin var mı? Kocan olacak adamın (!) gelir düzeyi ne, nafaka verebilecek bir geliri var mı? Bunlar en önemli kriterler.
Ne yap et eğitimini tamamla, kendi işyeri ise bir şekilde nafaka alırsın, hosteslik işinden kaç lira verecekler sana, o para ile geçimini sağlayabilecek misin?Ben lise terkim eşimde cambalkon ustası geliri var ama yokmuş gibi davranır burda bi rehabilitasyon merkezi var orası beni işe çağırıyo servis elemanı olarak sabah 7bucuk 8, akşam 6 da çıkış oraya başlamayı düşünüyorum ama kalıcak yerim yok eşimin memleketindeyim ben hiÇ arkadaşım yok gidecek bi yerim yok yardımcı olucak kimse yok
O zaman çok zor olur çalışsanız çocukların peşine biri lazım ailenizdeki iyi kötü olduğunca destek almaya bakın derim başka türlü ne yorum yapsam boş olur adamdan kurtulayım derken çoluk çocukla perişan olmayınYok ailem zaten şehir dışında onlar baya kalabalık zaten evimde kalabilceğim bi yerde yok