- 22 Temmuz 2016
- 276
- 721
Insallah ne kadar guclu durmussunuz Allah mutlulugunuzu daim etsinBen 2 çocuğumla birlikte hayatıma devam ettim. Eski eş olacak ahlaksız da başka bir kadını bize tercih etti. Dimdik ayakta durdum çalıştım çabaladım , gezdik eğlendik, tatillere gittik beraber mutlu olduk evlatlarimla. Kimseye muhtaç etmedim hatta öz babalarına bile. Bir bayram ayakkabısını görmediler ondan. Elimden geleni yaptım hala da yapıyorum.
7 sene sonra tekrar evlendim. İyi ki evlenmişim 4 yıl olacak. Eşim iyi çocuklarıma anlayışlı abilik yapıyor. Eşimin ilk evliligi benim 2. Ben her zaman şunu diyorum bir insanda önce merhamet ve vicdan olacak. Sizde çok takılmayın size laf söyleyen ex kişisine. Belki bundan sonra çok güzel olur hayatınız bunu bilemezsiniz.
Aynen öyle oldu inanmiyosan dayiya sor27 olmak üzereyim 3 ay önce boşandım çocuğum yok ölümüne mutluyum. Şu an gayet mutlu olduğum tazecik bir ilişkim de var. Eski eşim bana boşanırsak seni çok üzerler kullanılırsın o yüzden boşanmak istemiyorum falan diyordu ahaha. Burada beni çok iyi bilirler, boşanırsam öleceğime inanan bir gerizekalıydım ama yeniden doğdumsu çok güzel gelsene.
Black Wine Atlantistebiranka
Oda boyle diyince aklimda surekli suphe olusuyor.Zaten bunu kabullenme asamasi benim icin cok zordu.Simdide kabullenme surecindeyken nasil mutlu olucam neler yapicam nasil is bulucam nasil ayakta durucam derken benim cok gozumu korkutuyor.Ailemin yanindayim bende.Allah kutlulugunuzu daim etsin.Insallah canim insallah olmamBen boşandım cnm çocuğumda vardı ..eski eşim Bosanma sürecinde bankada busekilde psikolojik baskı uyguluyordu seni anlıyorum hakikaten insan acaba diye düşünüyor aklı karışabiliyor..ailemin yanına gittim 5 yıl beraber yaşadik .inan hiç pişman olmadım ...zamanla ne kadar doğru bir karar verdiğini tekrar anladım..5 yıl sonra tekrar evlendim şuan 2 yıl olacak evleneli mutluyum şükür...fakat illa evlenmek zorunda da degilsin ...ben ailemin yanındayken de huzurluyum .nasip oldu evlendim şükür yine huzurluyum..her ne olursa olsun pişman olmadım ..sende olmayacaksın merak etme
Yasim gecmis gibi davranan bi kac insan yuzunden ve es kisisi yuzunden sanirim ne dusuncegimi sapittimYa 28 yasında cocugunuz yok.. Bekar gibisiniz. Ya cocukla ayrılıp ortada kalsan daha mi iyi olacak zannediyorsun. Üstelik cocuga tek basına bakmak zorunda kalıcaktım... Bide böyle düşün.. Anne olmak icin gec degil 40 yasına kadar doguran insanlar var... Ama dogru kişiden Anne olup mutlu giden bir evlilikle olur... 2. Evlilik neden kötü olsun....Ne kusurun var? Kör degil, topal degilsin... 50 yasında dul kalmadın 28 yasında genceciksin daha bir kadının hayattan ne istedigini bilme ve en güzel, en hayat dolu oldugu yaslardır.. O adam kıskandığında seni manipile etmeye calısıyor, piskolojini bozmaya seni yıpratmak için elinden geleni söylemiş... Cünkü kıskanıyor..... Hayvan..
Bu süreçte kafa karisikliginiz normal..hassas bir dönemdesiniz ..karşı tarafta bu durumdan yararlanmaya çalışıyor...izin vermeyin buna...inanın herşey bittikten birkac ay içerisinde zamanla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ..daha huzurlu olacaksınız .hayırlısı olsun hakkinizdaOda boyle diyince aklimda surekli suphe olusuyor.Zaten bunu kabullenme asamasi benim icin cok zordu.Simdide kabullenme surecindeyken nasil mutlu olucam neler yapicam nasil is bulucam nasil ayakta durucam derken benim cok gozumu korkutuyor.Ailemin yanindayim bende.Allah kutlulugunuzu daim etsin.Insallah canim insallah olmam
Masallah yaa.Toparlanmam lazim oldugunu biliyorum.Insallah bende mutlu olurumBen
boşandım, bir sene yalnız yaşadım, çalıştım bekar evi dizdim, spor yaptım, gezdim tozdum ve muhteşemdisonra aşık olup evlendim, şu an üçüncü evladımı bekliyorum bugünüme binlerce kere şükürler olsun...
şunu hiç unutmayın; hayat sürekli bir mutluluk ya da mutsuzluk hali değil, ömür çok kısa, zaman uçup gidiyor, kendinize odaklanın, anda kalın iç huzurunuzu yakalamaya çalışın.
sonra dönüp baktığınızda kimlerin leş hayat yaşadığına şaşıracaksınız
Is ariyorum sanirim isim olmadigi icinde dusunmeye cok vaktim oluyor ve dusundukcede kendimi asagilar moda geciyorum isimde yok evliligimde bitiyo iste ilerisi gozumu korkuttugu icinde endise halindeyim surekliAklı başına gelmemiş eşinizin, kurduğu cümleden belli.
Engelleyin her yerden kendisini, neden moralinizi daha çok bozmasına müsade ediyorsunuz iletişimi devam ettirerek?
Yeniden evlenirsiniz, anne de olursunuz inşallah ama mutluluğu direkt bunlara bağlamayın. İş, yeni çevre, kendiniz için birşeyler yapmak, önceliğiniz bunlar olsun. Vakti gelince diğerleri de olur.
İşe etrafınızdaki bu çapsızları değiştirmekle başlayın derimYasim gecmis gibi davranan bi kac insan yuzunden ve es kisisi yuzunden sanirim ne dusuncegimi sapittim
Cok tesekkur ederim insallah.Evet soyledikleri beni cok uzuyor.daha mi mutlu olucaksin su an daha mi mutlusun diyor.Ailemle kaliyorum evler ayri zatenBu süreçte kafa karisikliginiz normal..hassas bir dönemdesiniz ..karşı tarafta bu durumdan yararlanmaya çalışıyor...izin vermeyin buna...inanın herşey bittikten birkac ay içerisinde zamanla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ..daha huzurlu olacaksınız .hayırlısı olsun hakkinizda
boşanmak üzere olduğunuz birinden iyi dileklerde bulunmasını beklemiyorsunuz heralde sizin kendinize olan güveninizi kırmak için böyle konuşması normalKonularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Boyle diyince asiri uzuldum. LEŞ BİR HAYAT mı? Benim yasayacagim bu mu?
Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.
Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
Cok sukur ciktilar hayatimdan ama kim bilir daha niceleri cikacaktir boyle karsimaİşe etrafınızdaki bu çapsızları değiştirmekle başlayın derim
kara delik gb enerji emmekten başka işe yaramazlar, dert paylaşmayın böyleleriyle
Tabiki ama sizin izin verdiğiniz kadar dahil olabilirler hayatınıza, kötüler hep var ama iyiler de var, çok güzel dostluklar kuracaksınız şüpheniz olmasın bundanCok sukur ciktilar hayatimdan ama kim bilir daha niceleri cikacaktir boyle karsima
Lütfen artık onun bu dediklerine inanma. Bak bunun üzerine buraya birsürü dimdik ayakta duran boşanmış hanımlar yazacak göreceksin oku hepsini. Oku ki bunlara inan o leş kocana inanma. Bende inanıyorum kendi hikayem tamamlandığında buraya yazacağım o zaman benimkinide okursun. Ve bende seninkini okumak istiyorumKonularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Boyle diyince asiri uzuldum. LEŞ BİR HAYAT mı? Benim yasayacagim bu mu?
Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.
Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
Sanirim guclu duramadigim icin beni bu sekilde uzebilcegini biliyor.Ben ailemin yanindayim ailem cok rahat degil.Oda biliyo bunu.Oyle her istedigim hibi gezeyim tozayim iste hayatin tadini cikartayim modu zaten ailem izin vermeyecgi icin olmayacaginida biliyo.Is bulamiyorum.Hani bi tutuncak yer ariyorum ama bi turlu duze cikamiyorum.Bu adamin neresi degismis?
Evlendiginde 30 yasindaydim. Bosanma davasi acildiginda 41. 41 yasindan sonra simdiki isime basladim, yeni bir de duzen kurdum. Cok mutluyum. 15 yasinda da oglum var. Ve senin kadar umitsiz degilim hayattan. Coluklu cocuklu orta yasta olmama ragmen. Insanin sevgilisi sadece 19 yasinda olmaz. Benim yasimda olup sevgilisi olanlar da var. Kim demis les gibi bir hayatin olacak diye? En leşi ne kadar olabilir ki? Kafan rahat olunca dunya oyle genis oluyor ki. Bu adamla dunya dar olur oysa...
Kanma bu manipulasyonlara. Dunyada iyiler de var. Herkes esin kadar leş degil.
Sen toplum baskısıyla bunalıma girmissin... Hemen toparlanman gerek. Bir piskologa git.. Sonra calısmalısınız. Kendi ayaklarının üstünde dur... Kimseye muhtaç olma.. Sosyal hayatın olsun. Arkadas edin bir kac tane. Gez toz. Ye ic... Hic bir seyi de kafana takma... Oturup düsünüpte gecmişe takılı yasama... Üzülsen eline hic bir şey gecmez! O öküz bu haline sevinir.. Güclü görün herkese karsi, Acını, üzüntünün kimseyle paylaşma sadece kendi ailene... Dimdik ayakta durursan kimse seni üzemez! Ama oturup ah vah edersen herkes bir laf bulur bos konuşmaya.. Yarın icin yasa... Hayallerinden hic bir zaman vazgecme ilk Bosanan kadın sen degilsin! Bu gayet normal bir durum.. Bosandın ölmedinnn....Yasim gecmis gibi davranan bi kac insan yuzunden ve es kisisi yuzunden sanirim ne dusuncegimi sapittim
Ay ne harika bir yorum27 olmak üzereyim 3 ay önce boşandım çocuğum yok ölümüne mutluyum. Şu an gayet mutlu olduğum tazecik bir ilişkim de var. Eski eşim bana boşanırsak seni çok üzerler kullanılırsın o yüzden boşanmak istemiyorum falan diyordu ahaha. Burada beni çok iyi bilirler, boşanırsam öleceğime inanan bir gerizekalıydım ama yeniden doğdumsu çok güzel gelsene.
Black Wine Atlantistebiranka