Boşanıp 2.evliliğini yapan ya da mutlu olan kadınlar

Insallah ne kadar guclu durmussunuz Allah mutlulugunuzu daim etsin

Aynen öyle oldu inanmiyosan dayiya sor Atlantistebiranka

Oda boyle diyince aklimda surekli suphe olusuyor.Zaten bunu kabullenme asamasi benim icin cok zordu.Simdide kabullenme surecindeyken nasil mutlu olucam neler yapicam nasil is bulucam nasil ayakta durucam derken benim cok gozumu korkutuyor.Ailemin yanindayim bende.Allah kutlulugunuzu daim etsin.Insallah canim insallah olmam

Bu adamin neresi degismis?
Evlendiginde 30 yasindaydim. Bosanma davasi acildiginda 41. 41 yasindan sonra simdiki isime basladim, yeni bir de duzen kurdum. Cok mutluyum. 15 yasinda da oglum var. Ve senin kadar umitsiz degilim hayattan. Coluklu cocuklu orta yasta olmama ragmen. Insanin sevgilisi sadece 19 yasinda olmaz. Benim yasimda olup sevgilisi olanlar da var. Kim demis les gibi bir hayatin olacak diye? En leşi ne kadar olabilir ki? Kafan rahat olunca dunya oyle genis oluyor ki. Bu adamla dunya dar olur oysa...
Kanma bu manipulasyonlara. Dunyada iyiler de var. Herkes esin kadar leş degil.

Yasim gecmis gibi davranan bi kac insan yuzunden ve es kisisi yuzunden sanirim ne dusuncegimi sapittim

Aklı başına gelmemiş eşinizin, kurduğu cümleden belli.

Engelleyin her yerden kendisini, neden moralinizi daha çok bozmasına müsade ediyorsunuz iletişimi devam ettirerek?

Yeniden evlenirsiniz, anne de olursunuz inşallah ama mutluluğu direkt bunlara bağlamayın. İş, yeni çevre, kendiniz için birşeyler yapmak, önceliğiniz bunlar olsun. Vakti gelince diğerleri de olur.

Bu süreçte kafa karisikliginiz normal..hassas bir dönemdesiniz ..karşı tarafta bu durumdan yararlanmaya çalışıyor...izin vermeyin buna...inanın herşey bittikten birkac ay içerisinde zamanla kendinizi daha iyi hissedeceksiniz ..daha huzurlu olacaksınız .hayırlısı olsun hakkinizda

Masallah yaa.Toparlanmam lazim oldugunu biliyorum.Insallah bende mutlu olurum

Is ariyorum sanirim isim olmadigi icinde dusunmeye cok vaktim oluyor ve dusundukcede kendimi asagilar moda geciyorum isimde yok evliligimde bitiyo iste ilerisi gozumu korkuttugu icinde endise halindeyim surekli

Cok tesekkur ederim insallah.Evet soyledikleri beni cok uzuyor.daha mi mutlu olucaksin su an daha mi mutlusun diyor.Ailemle kaliyorum evler ayri zaten

boşanmak üzere olduğunuz birinden iyi dileklerde bulunmasını beklemiyorsunuz heralde sizin kendinize olan güveninizi kırmak için böyle konuşması normal

Lütfen artık onun bu dediklerine inanma. Bak bunun üzerine buraya birsürü dimdik ayakta duran boşanmış hanımlar yazacak göreceksin oku hepsini. Oku ki bunlara inan o leş kocana inanma. Bende inanıyorum kendi hikayem tamamlandığında buraya yazacağım o zaman benimkinide okursun. Ve bende seninkini okumak istiyorum

Sanirim guclu duramadigim icin beni bu sekilde uzebilcegini biliyor.Ben ailemin yanindayim ailem cok rahat degil.Oda biliyo bunu.Oyle her istedigim hibi gezeyim tozayim iste hayatin tadini cikartayim modu zaten ailem izin vermeyecgi icin olmayacaginida biliyo.Is bulamiyorum.Hani bi tutuncak yer ariyorum ama bi turlu duze cikamiyorum.

Ister 28 yaşında ol ister 50... Kadin huzurlu olunca kendini bulunca güzelleşir hayattan zevk alır. Les hayatın olacak diyen kocana senden daha leşi olamaz deşeydin keşke.
Not: Bosandim tekrar evlendim ve aşk huzur mutluluk benimle çok şükür bin şükür.

Yasim gecmis gibi davranan bi kac insan yuzunden ve es kisisi yuzunden sanirim ne dusuncegimi sapittim
Sen toplum baskısıyla bunalıma girmissin... Hemen toparlanman gerek. Bir piskologa git.. Sonra calısmalısınız. Kendi ayaklarının üstünde dur... Kimseye muhtaç olma.. Sosyal hayatın olsun. Arkadas edin bir kac tane. Gez toz. Ye ic... Hic bir seyi de kafana takma... Oturup düsünüpte gecmişe takılı yasama... Üzülsen eline hic bir şey gecmez! O öküz bu haline sevinir.. Güclü görün herkese karsi, Acını, üzüntünün kimseyle paylaşma sadece kendi ailene... Dimdik ayakta durursan kimse seni üzemez! Ama oturup ah vah edersen herkes bir laf bulur bos konuşmaya.. Yarın icin yasa... Hayallerinden hic bir zaman vazgecme ilk Bosanan kadın sen degilsin! Bu gayet normal bir durum.. Bosandın ölmedinnn....

Ay ne harika bir yorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…