Boşanıp 2.evliliğini yapan ya da mutlu olan kadınlar

Maşallah sizin adınıza çok sevindim...mutluluğunuz kat kat artsın inşallah ..Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimizi

Evet yani simdi yaptigim tek sey evde tarif yapip tarif sayfasi actim arada ona paylasmak ne bileyim bi nevi hobi gibi bisey olsun dedim biseyde bulamiyorum acikcasi.insallah cok tesekkur ederim insallah nasipse mutlu olurum insallah

Bir madde daha ilave etmek istiyorum,konuşma diksiyon..Bunlar da kadını çekici yapan şeyler arasında,belki güzelliğin de ötesinde..
Evet doğru etkileyici ses tonu , konuşma tarzı diksiyon ve bunlarda birleşince bir kadın çirkin de olsa aşırı etkileyici oluyor doğru soyluyosunuz

Ne güzel yazmışsınız çok sevindim adınıza
ben de yeni boşandım 3 yaşında bir kızım var her daim önceligim o olacak ileride biri olursa da umarım bütün boşanan kadınlar hak edildikleri gibi sevilecek adamlarla karşılaşırlar

Insallah canm rabbim iyilerle karşılaştırsın

27 yaşındayım cocugumuz yok ve boşanma aşamasındayız 5 yıllık bir evliliğimiz vardı mutsuz olsam bile suan boşanmak çok ağır geliyor tek kalacakmışım gibi hissediyorum sanki dul bu boşanmış diye mimlenecekmişim gibi kadınlar eşlerini benden şakıyacak erkekler de boşanmış bu gözüyle bakacak gibi oysa ki eğitimliyim maaşım var arabam var ama bu mahalle baskısını düşündükçe sanki mutsuz bir evliliğe devam etmek daha kolay gibi geliyor protokole eşim hemen imza attı ama haftalardır imzalamaya elim gitmiyor sizin bu mesajınızı okumak ama içimi ferahlattı gercekten

Ben de aynı düşünce yapısındaydım ama ağır ve kırıcı da olsa şu bir gerçek ki eğer güçlüyseniz (işiniz maaşınız varsa) bunları diyen tipler umrunuzda olmayacak tipler oluyorlar. Zaten geneli demeye cesaret de edemiyorlar. Ben kısa süre boşanmış şekilde yaşadım ve bunlar olmadı mı, oldu. Ama o kadar mutluydum ki. Bu saydığınız olumsuzluklara bile şükrediyordum. Onların bile ayrı bir tadı vardı valla mutsuz evlilik hayatımda yaşadığım en ağır en berbat şeydi, ki epey zor çocukluk gençlik geçirdim hala da büyük sorunlarım var. Adliyeye girerken bile kötüydüm. O kapıdan çıktım var ya, kuş olup uçtum sanki. Mutsuz evliliği yürütmeyin. Ömrünüzden çalıyorsunuz atın o adımı, o konfor alanından çıkın.

O kişi "leş hayat" diyerek kendi içini yansıtmış, bugün instagramda terapi_defteri adlı hesapla bu tür duygusal mobinglerle ,lgili yazı okudum. Buna benzer. aslında o kendisiyle ilgili bu kaygıyı yaşıyor. sen yoluna devam et. 28 yaş genç bir yaş. sıkıntı yok. kinci evliliğinde sevgi, saygı konusunda donanımlı birini seçmenin önemini idrak etmen önemli.

Sakın aldırış etmeyin. Benzer şeyler yaşamışız. Bende 29 yaşımda boşanmıştım 2 sene önce. Eskisi bana boşanınca onun bunun elinde oyuncak olacaksın ben seni düşünüyorum demişti. Bu korkutup geri döndürme yolları sanırım erkeklerin. Şimdi 8 aydır biriyle görüşüyorum. Bekar, benden küçük hatta. Ben hiç evlenme lafını etmiyorum. Görüştüğüm kişiye kalsa evlenmiştik bile ama ben temkinli olmak adına bekliyorum. Her yönden daha iyi eskisinden. Fiziksel olarakta karakter olarakta. Bu olur veya olmaz ama başka bekar evlenmek isteyen kişiler de oldu boşandıktan sonra. 3 çocuklu komşumuzun kızı da aynı şekilde bekar biriyle evlendi geçen sene şuan hamile yine. Yani öyle bir dünya yok. Hadi olmadı diyelim biz kendi kendimize var olamıyor muyuz bu hayatta? Sırf bu yüzden evli kalmaya değer mi?

Yine bir eski konu hortlatmayla karşı karşıyayız.. Hiç bakmıyormusunuz ya gerçekten konunun tarihine

Nasılsın kuzum korkuların gitti mi

Gerçekten sorun konfor alanı biraz da sanırım bu evliliği uzatmadaki nedenlerden biri de oydu imzayı attım 1aya mahkeme olur sanırım insallah ben de bir kuş olup çıkabilirim mahkemeden onun soyadından da onla olan tüm bağlantılarımdan da kurtulmak istiyorum

Gayette güncel. Hiç eskimeyen bi konu... Başlık bile güncel. Halen soru cevapta yapılıyor.

Bence ara ara buraya boşanmış ama 2.kez evlenmiş kadınlar görüp yazmalı...
Bu konu devam etmeli...
Kesinlikle sonuçta bu durumla yeni karşılaşan boşanıp güçlü duran veya yeniden aski bulan insanların hikayelerini okumak insana Umit veriyor

Birinci evliliği yapan ikinciyi düşünmesi zır zaten o kadar sıkıntıdan sonra keyfine bak illa ki evli olman mı gerekiyor benimde bir kızım var doğduktan 8 gün sonra ayrıldım şuan gayet iyiyim kimseyi çekmem

O akşam eve gelmesine az kala yaşadığın gerginlik, kavga çıkacağını anladığın an yaşadığın karın ağrısı, o huzursuz hissiyat bir daha ASLAAAA olmayacak diye çıldırıyor insan sevinçten yahu. Çok mutlu olmuştum ben, ondan kurtulunca hızla psikolojim düzeldi. 9 ay sonra da yeniden evlendim. Gayet mutluyum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…