- 12 Nisan 2015
- 695
- 1.152
Maşallah sizin adınıza çok sevindim...mutluluğunuz kat kat artsın inşallah ..Allah iyi insanlarla karsilastirsin hepimiziBen hiç bir sorun yaşamadım cocuk konusunda. 5 yaşındaydı belki onunda faydası oldu. Ergenlik çağında olsa sorun yasanabilirdi. Hayatimdaki insan vicdan sahibi biri olduğu için cocugumu da beni sevdigi gibi sevdi. Kendi çocuğu gibi gördü. Çocugumda Allaha şükür etkilenmedi durumdan. aksine mutlu bile oldu. Babasiyla hep duzenli görüşüyordu ben evlendikten sonra da aynı şekilde devam etti babasıyla ilişkisi. Eşimde bu konuda hep anlayışlı davrandı. Cocugumda şimdiki eşimi cok seviyor esimde çocuğumu. Allah a şükür ediyorum bu yüzden. Bu zamanda malesef zor bunu yakalamak. Isteyen herkese nasip etsin rabbim. Karşınızdaki insanın gerçekten insan evladı olması lazım Allah korkusu vicdan olacak yoksa bu zaman da cok zor büyük cesaret elbette çocukla evlilik yapmak birseyler tekrar yolunda gitmezse cocuk etkilenecek düzeni bozulacak vs. Karşıdaki insana bunu iyi ifade edebilmek lazım. Ben bastan söyledim. Ben cocugu olan biriyim her zaman önceliğim o olacak. Asla benim icin ondan önce gelemeyecegini. Cocugumu üzen en ufak şeyde bütün köprüleri yikabilecegimi hepsini net belli ettim. Karşıdaki insanin evlilik yaparken bir çocuğun da hayatını etkileyeceğinin farkında olması iyi düşünmesi kendini tartması lazım. Onada bunu anlatmak farkettirmek lazım. Şükür biz hic bir sorun yaşamadık. Cocuk yapmak istedik hamile kaldım. Benim cocugumda cok sevinmişti kardeşi olacak diye fakat nasip olmadı kaybettik. Ama kardeş istiyor Allah nasip ederse onuda deneyimleriz insallah. Ama esim cocuk olursa daha da dikkatli davranması gerekeceginin farkında. Oda benim evladım diyor benim icin asla farki olmaz diyor. Yaşadıklarım bu şekildeAllah herkesi iyi insanlarla karşılaştırsın yoksa cok zor bu zaman da evlilik
Evet yani simdi yaptigim tek sey evde tarif yapip tarif sayfasi actim arada ona paylasmak ne bileyim bi nevi hobi gibi bisey olsun dedim biseyde bulamiyorum acikcasi.insallah cok tesekkur ederim insallah nasipse mutlu olurum insallahBu süreçte kendinizi kapatmayın tabiki sadece zaman geçmeden evlilik kararı almak saglikli değil. Zihniniz gönlünüz tamamen iyileştiğinde cok saglikli güzel ilişki yaşayacaksınız eminim. Bu pandemi dönemi de insanı bunaltıyor tabi sosyalleşme yok. Ama geçecek inşallah size iyi gelecek seyler yapmaya çalışın. Insallah gun gelecek cok mutlu olacak bu zamanları unutacaksınız şüpheniz olmasın. Allah bundan sonra gönlünüze göre iyi insanlar la karşılaştırsın inşallah
Evet doğruBir madde daha ilave etmek istiyorum,konuşma diksiyon..Bunlar da kadını çekici yapan şeyler arasında,belki güzelliğin de ötesinde..
Ne güzel yazmışsınız çok sevindim adınızaIyiki boşanmışım diyorum ben sonuna kadar. Eger bosanmasaydim yasadigim hayat berbat olacaktı. İnsan korkuyor neler yaşayacağını bilemediği için. Bilinmeyen insanı her zaman korkutur . Bu yüzden boşanamayan cok kadın var. Tekrar bu kadar mutlu olabileceğimi asla düşünmezdim. Adeta dünyaya yeniden gelmek gibi. Size leş bir hayat yaşayacaksın diyen eşiniz yasayacak leş hayatı. Siz arınıp tertemiz devam edeceksiniz hayata. Ben boşandım üstelik bir çocuğum olmasına rağmen. İlk zamanlar insan bocaliyor elbette ama atlattiktan sonra hafifleyeceksiniz. Kendinizi ruhunuzu dinlenmeye bırakın bir süre. Ben tekrar evlendim. İlkin de hiç olmadığım kadar mutluyum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Muhim olan boşandıktan sonra acele etmemek yaşananları aşmayı beklemek yeni bir ilişkiye başlamadan evel. Tekrar kendime deger vermeyi sevmeyi kendimin kıymetini bilmeyi öğrendim. O evliliğe devam edip mutsuz büyüyecek çocuklara sahip olmayin. Yeni bir yola çıkın ve gercekten suan yaşadıklarınızı gün gelecek hatirlamayacaksiniz bile
Insallah canm rabbim iyilerle karşılaştırsınNe güzel yazmışsınız çok sevindim adınıza
ben de yeni boşandım 3 yaşında bir kızım var her daim önceligim o olacak ileride biri olursa da umarım bütün boşanan kadınlar hak edildikleri gibi sevilecek adamlarla karşılaşırlar
27 yaşındayım cocugumuz yok ve boşanma aşamasındayız 5 yıllık bir evliliğimiz vardı mutsuz olsam bile suan boşanmak çok ağır geliyor tek kalacakmışım gibi hissediyorum sanki dul bu boşanmış diye mimlenecekmişim gibi kadınlar eşlerini benden şakıyacak erkekler de boşanmış bu gözüyle bakacak gibi oysa ki eğitimliyim maaşım var arabam var ama bu mahalle baskısını düşündükçe sanki mutsuz bir evliliğe devam etmek daha kolay gibi geliyor protokole eşim hemen imza attı ama haftalardır imzalamaya elim gitmiyor sizin bu mesajınızı okumak ama içimi ferahlattı gercekten27 olmak üzereyim 3 ay önce boşandım çocuğum yok ölümüne mutluyum. Şu an gayet mutlu olduğum tazecik bir ilişkim de var. Eski eşim bana boşanırsak seni çok üzerler kullanılırsın o yüzden boşanmak istemiyorum falan diyordu ahaha. Burada beni çok iyi bilirler, boşanırsam öleceğime inanan bir gerizekalıydım ama yeniden doğdumsu çok güzel gelsene.
@Yari Otomatik Portakal @Atlantistebiranka
Ben de aynı düşünce yapısındaydım ama ağır ve kırıcı da olsa şu bir gerçek ki eğer güçlüyseniz (işiniz maaşınız varsa) bunları diyen tipler umrunuzda olmayacak tipler oluyorlar. Zaten geneli demeye cesaret de edemiyorlar. Ben kısa süre boşanmış şekilde yaşadım ve bunlar olmadı mı, oldu. Ama o kadar mutluydum ki. Bu saydığınız olumsuzluklara bile şükrediyordum. Onların bile ayrı bir tadı vardı valla27 yaşındayım cocugumuz yok ve boşanma aşamasındayız 5 yıllık bir evliliğimiz vardı mutsuz olsam bile suan boşanmak çok ağır geliyor tek kalacakmışım gibi hissediyorum sanki dul bu boşanmış diye mimlenecekmişim gibi kadınlar eşlerini benden şakıyacak erkekler de boşanmış bu gözüyle bakacak gibi oysa ki eğitimliyim maaşım var arabam var ama bu mahalle baskısını düşündükçe sanki mutsuz bir evliliğe devam etmek daha kolay gibi geliyor protokole eşim hemen imza attı ama haftalardır imzalamaya elim gitmiyor sizin bu mesajınızı okumak ama içimi ferahlattı gercekten
çocukları var mıydı arkadaşlarınınBuna katılıyorum. Çok yakın iki arkadaşım ikinci evliliğini yaptı. İkisi de çok güzel kadınlar. İkisinin de eşi oldukça iyi. Hatta birinin eşi evlenmeden önce eşine yardımcı tutmuştu.
Hayır yoktu.çocukları var mıydı arkadaşlarının
Gayette güncel. Hiç eskimeyen bi konu... Başlık bile güncel. Halen soru cevapta yapılıyor.Yine bir eski konu hortlatmayla karşı karşıyayız.. Hiç bakmıyormusunuz ya gerçekten konunun tarihine
Ok o zaman ben yazayım 2. kez evlendim mutluyumGayette güncel. Hiç eskimeyen bi konu... Başlık bile güncel. Halen soru cevapta yapılıyor.
Bence ara ara buraya boşanmış ama 2.kez evlenmiş kadınlar görüp yazmalı...
Bu konu devam etmeli...
Gerçekten sorun konfor alanı biraz da sanırım bu evliliği uzatmadaki nedenlerden biri de oydu imzayı attım 1aya mahkeme olur sanırım insallah ben de bir kuş olup çıkabilirim mahkemeden onun soyadından da onla olan tüm bağlantılarımdan da kurtulmak istiyorumBen de aynı düşünce yapısındaydım ama ağır ve kırıcı da olsa şu bir gerçek ki eğer güçlüyseniz (işiniz maaşınız varsa) bunları diyen tipler umrunuzda olmayacak tipler oluyorlar. Zaten geneli demeye cesaret de edemiyorlar. Ben kısa süre boşanmış şekilde yaşadım ve bunlar olmadı mı, oldu. Ama o kadar mutluydum ki. Bu saydığınız olumsuzluklara bile şükrediyordum. Onların bile ayrı bir tadı vardı vallamutsuz evlilik hayatımda yaşadığım en ağır en berbat şeydi, ki epey zor çocukluk gençlik geçirdim hala da büyük sorunlarım var. Adliyeye girerken bile kötüydüm. O kapıdan çıktım var ya, kuş olup uçtum sanki. Mutsuz evliliği yürütmeyin. Ömrünüzden çalıyorsunuz atın o adımı, o konfor alanından çıkın.
Kesinlikle sonuçta bu durumla yeni karşılaşan boşanıp güçlü duran veya yeniden aski bulan insanların hikayelerini okumak insana Umit veriyorGayette güncel. Hiç eskimeyen bi konu... Başlık bile güncel. Halen soru cevapta yapılıyor.
Bence ara ara buraya boşanmış ama 2.kez evlenmiş kadınlar görüp yazmalı...
Bu konu devam etmeli...
Birinci evliliği yapan ikinciyi düşünmesi zır zaten o kadar sıkıntıdan sonra keyfine bak illa ki evli olman mı gerekiyor benimde bir kızım var doğduktan 8 gün sonra ayrıldım şuan gayet iyiyim kimseyi çekmemKonularımı bilen bilir.Boşanma aşamasının anlaşmalı olacağı için son aşamalarındayız.(1 sene dolmadigi icin) Esim isinden olduktan sonra akli basina gelmeye basladi.Aslinda kesinlikle degistigini dusunmuyorum ama konusulunca halledilcek konular bunlar diyor.Oysa aslinda onun karakteri bu.
Bana bosaninca leş bir hayat yaşıycaksın dedi. Korkuyorum.Çogugum yok 28 yasindayim.Korkularimi anne olamamaktan bir daha evlenememe ya da calismama durumumumdan korktugumu sanirim oda biliyor.
Boyle diyince asiri uzuldum. LEŞ BİR HAYAT mı? Benim yasayacagim bu mu?
Konustugum kadinlarda bir daha evlenebilcekler mi mutlu olan bosanma hikayesi bulmaya calisiyor forumda.
Bosanan 2.evliligini yapip mutlu olan ya da bosandiktan sonra ben cok mutluyum diyen.Bosandiktan sonra bunlari yaptim ve guclendim ke dime bu lari kattim su sekilde kendimi gelistiedim diyen var mi?
O akşam eve gelmesine az kala yaşadığın gerginlik, kavga çıkacağını anladığın an yaşadığın karın ağrısı, o huzursuz hissiyat bir daha ASLAAAA olmayacak diye çıldırıyor insan sevinçten yahu. Çok mutlu olmuştum ben, ondan kurtulunca hızla psikolojim düzeldi. 9 ay sonra da yeniden evlendim. Gayet mutluyum.Gerçekten sorun konfor alanı biraz da sanırım bu evliliği uzatmadaki nedenlerden biri de oydu imzayı attım 1aya mahkeme olur sanırım insallah ben de bir kuş olup çıkabilirim mahkemeden onun soyadından da onla olan tüm bağlantılarımdan da kurtulmak istiyorum