• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandim yeniden evlenmelimiyim?

leylayalcin

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Mart 2025
15
1
1
42
Arkadaslar ben almanyada yasiyorum ,2 oglum var ,21 ve 18 yaslarinda .10 yil önce hayatimi zehir zikkim ve beni hasta eden adami boşadim.
Ben hic calismadim zaten calişamamda artik .
Yalniz olmaya cok alistim ,ne turkiyede nede burada hic kimsem yok,24 yildir yalnizim .
Artik diyorum evlensemmi ? Ama ogullarim var onlar cok mutsuz olurlar evimize baska bi adam gelince butun duzenleri bozulur ,psikolojileri bozulur ,asla istemezler baska bi adami ve benide kisanirlar kaldiramazlar bu durumu, yani olmaz bence ..sizce onlar evlenip gittigindemi ben yeni bir es bulmaliyim?yoksa hep yalnizmi yasamaliyim? 42 yasinsayim kararsiz kaldim..bi ses verin kizlar

Öncelikle sevmek sevilmek evlenmek herkesin hakkı. Boşanalıda baya uzun bir zaman olmuş. Ama keşke çalışmaya sıcak baksanız. Belki de size iyi gelecek.
Hakkim ama cocuklarim buyuk oldugu icin eve yabanci bi erkek kabul etmiyorlar ..yapamazlar onlarida anliyorum..zaten yillarca yanlis evliligimin bedelini cocuklarimda cekti..onlari bidaha uzemem ..caresiz kaldim arada kaldim

Hakkim ama cocuklarim buyuk oldugu icin eve yabanci bi erkek kabul etmiyorlar ..yapamazlar onlarida anliyorum..zaten yillarca yanlis evliligimin bedelini cocuklarimda cekti..onlari bidaha uzemem ..caresiz kaldim arada kaldim
42 yaş çok genç bir yaş, o yaşta ilk çocuğunu doğuran insan var. Ne evlenmek ne çalışmak için geç değil. Yalnız ben çalışmanızı öneririm, hayatınıza kendiliğinden biri girerse evlilik de düşünülebilir. Çocuklarınız ha bu gün ha yarın uçacak yuvadan o zaman evlilik de düşünebilirsiniz pekala. Siz çocuklarınızı meslek sahibi olup kendi evini açmaya yönlendirin, hem onlar için hem de hayat arkadaşı edinmeniz için en doğru çözüm bu

Arkadaslar ben almanyada yasiyorum ,2 oglum var ,21 ve 18 yaslarinda .10 yil önce hayatimi zehir zikkim ve beni hasta eden adami boşadim.
Ben hic calismadim zaten calişamamda artik .
Yalniz olmaya cok alistim ,ne turkiyede nede burada hic kimsem yok,24 yildir yalnizim .
Artik diyorum evlensemmi ? Ama ogullarim var onlar cok mutsuz olurlar evimize baska bi adam gelince butun duzenleri bozulur ,psikolojileri bozulur ,asla istemezler baska bi adami ve benide kisanirlar kaldiramazlar bu durumu, yani olmaz bence ..sizce onlar evlenip gittigindemi ben yeni bir es bulmaliyim?yoksa hep yalnizmi yasamaliyim? 42 yasinsayim kararsiz kaldim..bi ses verin kizlar
Bence doğru anlatıldığında 2 erkek evlat önce annesinin mutluluğunu isteyecektir.. şu an en deli çağları, ama yarın bi gün yuvadan uçtuklarında sizin o yalnızlıkla baş etmenizi istemem bir kadın olarak.. dilerim kalbiniz bu sefer doğru insana çarpsın.. 🤍

Çocuklariniz univeriste yaşında da zaten sizinle ayda yılda bir kalır gelirler çoğu zamanınız yalnız geçer diye düşünüyorum bence eğer anlasacaginiz hayat arkadaşınız olursa neden olmasın

Çocuklariniz univeriste yaşında da zaten sizinle ayda yılda bir kalır gelirler çoğu zamanınız yalnız geçer diye düşünüyorum bence eğer anlasacaginiz hayat arkadaşınız olursa neden olmasın yalnız da ömür gecmez
Ben almanyada yasiyorum burada sistem ve yasanti farkli..cocuklarim universiteye gitmicekler ,baska evde kalmicaklar ,evlenene kadar bereber yasicaz ,burada herkes öyle zaten.cocuklarim suan biri meslek yapiyor digeri calismiyor ..bizim gecimimizi devlet sagliyor ..cocuklarimla arada kalmis oldum

Ben olumsuz bakıyorum. Bence erkek tamamen kadın için sorumluluk 🤣 Çocuklarımla bekar mükemmel bir hayat bence daha güzeldir.

Bakın bunu eşini seven,eşi iyi bir insan olarak söylüyorum. Sevmesem ne derdim kim bilir.
Ay aslında ben de böyle düşünüyorum, eşim hayatımdan çıksa bir daha evlenmem, koca da ayrı bir stres kaynağı. Kendi başıma olsam çok daha başka olur.

42 yaş çok genç bir yaş, o yaşta ilk çocuğunu doğuran insan var. Ne evlenmek ne çalışmak için geç değil. Yalnız ben çalışmanızı öneririm, hayatınıza kendiliğinden biri girerse evlilik de düşünülebilir. Çocuklarınız ha bu gün ha yarın uçacak yuvadan o zaman evlilik de düşünebilirsiniz pekala. Siz çocuklarınızı meslek sahibi olup kendi evini açmaya yönlendirin, hem onlar için hem de hayat arkadaşı edinmeniz için en doğru çözüm bu
Saglik promlemlerim var calisamam ,iki elimin bilegindede kemik cürumesi var ameliyat olucam 2 hafta sonra .cocuklariminda kimsesi yok benden baska ,ayri eve cikin diyemem onlar o sekilde yapamazlar

Ben almanyada yasiyorum burada sistem ve yasanti farkli..cocuklarim universiteye gitmicekler ,baska evde kalmicaklar ,evlenene kadar bereber yasicaz ,burada herkes öyle zaten.cocuklarim suan biri meslek yapiyor digeri calismiyor ..bizim gecimimizi devlet sagliyor ..cocuklarimla arada kalmis oldum
Aşık olursanız ve karşınızdaki insandan emin olursanız evlenin tabi ki ama çalışmama isteğinizi anlayamadım. Almanya sosyal bir devlet olduğu için geçiminizi sağlayabiliyorsunuz ama Türkiye'de bu şekilde asla geçiminizi sağlayamazsınız. 42 yaşında gencecik kadınsınız, evlilikten önce çalışıp kendinizi garanti altına almalısınız.

Evlenmelerini beklemenize gerek yok yetiskin erkekler olmuslar istemiyorlarsa ayri ev bakabilirler kendilerine.
Ben onlara ayri eve cikin dersem ihanet etmis olurum onlara cunku kimseleri yok benden baska ve kendi hayatlarini yasacak durumda degiller ..almanyada cogu böyle yetistirme tarzindan ,turkiyedeki gencler daha gözuacik oluyorlar

Orada herkes mi öyle? Almanya’da yaşayan çok fazla tanıdığım var hepsi de belli bir yaşa gelince kendi evlerini/hayatlarını kurdular. Siz daha genceciksiniz, iki çocuğunuz koca adam olmuş nasıl evde oturup devletten geçiminizi sağlıyorsunuz şaşırtıcı. Bir işe girip çalışsanız hem yalnızlıktan şikayet etmezsiniz. Hem yeni insanlarla tanışırsınız.

Back