• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Boşandım estetik yaptırıcam değişicem

handekalyoncu

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
28 Kasım 2015
21
2
36
54
kızlar geçenlerde foruma yazmıştım estetik yaptrıcam diye bi yer buldum sonunda 3 yaptır 2 ödeli bişi 3 ameliyat yaptırıyosun 2 ödüyosun resimleri ameliyat sonrası paylaşıcam narkozdan korkuyorum şimdide bana şans dileyin

Bu da yeni mi çikmis. Burun ameliyati olana baypass hediye deseler gidecek olan insanlarimiz var yaa. Sozum meclisten disari.

burun istiyorum meme büyütme ve karın germe

intikam zamanı diyorsun yani :KK24:

hadi bakalım arkadaşım. destekliyorum :cool: bol bol şans diliyorum sana. ben 3 ameliyat geçirdim (aynı anda değildi). sadece birinde genel anestezi aldım. hiiiç ama hiiiç korkma. ben de öncesinde çok korkuyordum dediğin gibi ama biraz mide bulnatısı ve ağız kuruluğundan baişka bir şey yok. ha tabi bi sersemletiyor seni 1 hafta kadar.

ay süpper olacaksın ama sonunda :KK33::KK33::KK33: yalnız iyileşme süren çok zor olur. aaa bak hatta aklıma ne geldi. ben meme ameliyatı oldum. meme zor bir ameliyat. aynı anda karın germe çok çok zor olur. bunu doktor yaparım dese bile bence yaptırma. karın germe başlı başına en zor ameliyatlardsan birisi çünkü nerdeyse.

intikam zamanı diyorsun yani :KK24:

hadi bakalım arkadaşım. destekliyorum :cool: bol bol şans diliyorum sana. ben 3 ameliyat geçirdim (aynı anda değildi). sadece birinde genel anestezi aldım. hiiiç ama hiiiç korkma. ben de öncesinde çok korkuyordum dediğin gibi ama biraz mide bulnatısı ve ağız kuruluğundan baişka bir şey yok. ha tabi bi sersemletiyor seni 1 hafta kadar.

ay süpper olacaksın ama sonunda :KK33::KK33::KK33: yalnız iyileşme süren çok zor olur. aaa bak hatta aklıma ne geldi. ben meme ameliyatı oldum. meme zor bir ameliyat. aynı anda karın germe çok çok zor olur. bunu doktor yaparım dese bile bence yaptırma. karın germe başlı başına en zor ameliyatlardsan birisi çünkü nerdeyse.
zaten korkuyorum ürkütme cnm lütfen

kızlar geçenlerde foruma yazmıştım estetik yaptrıcam diye bi yer buldum sonunda 3 yaptır 2 ödeli bişi 3 ameliyat yaptırıyosun 2 ödüyosun resimleri ameliyat sonrası paylaşıcam narkozdan korkuyorum şimdide bana şans dileyin

Umarım bosanma siniri ya da hırsıyla ameliyat olmayi istemiyorsunuzdur. Zor bir sey çünkü ameliyat

mrb estetiğimi yaptırdım sonunda sandığım gibi ağrılı olmadı isveç klinik ekibine özellikle benimle yakından ilgilenen Zeliha hnm ve dr altan beye ve bana inci gibi dişler yapan diş hekimleri özer beye teşekkürlerimi borç biliyorum. evet şimdi 10 yaş gençleştim haftaya resimlerimi gösterebilirim çokkkk heyecanlıyımmmm

mrb estetiğimi yaptırdım sonunda sandığım gibi ağrılı olmadı isveç klinik ekibine özellikle benimle yakından ilgilenen Zeliha hnm ve dr altan beye ve bana inci gibi dişler yapan diş hekimleri özer beye teşekkürlerimi borç biliyorum. evet şimdi 10 yaş gençleştim haftaya resimlerimi gösterebilirim çokkkk heyecanlıyımmmm
Ben sadece meme ameliyatı oldugumda 4 gün kendime gelemedim. 3 tane kombin ameliyat olup nasıl bu kadar çabuk ayaklandınız anlayamadım

Ben sadece meme ameliyatı oldugumda 4 gün kendime gelemedim. 3 tane kombin ameliyat olup nasıl bu kadar çabuk ayaklandınız anlayamadım
El elden üstün demekki cnm sen ne isterdinki çokmu acı çekeyim zaten tek sıkıntı ilk geceymiş onu anladım allahıma şükür turp gibiyim

El elden üstün demekki cnm sen ne isterdinki çokmu acı çekeyim zaten tek sıkıntı ilk geceymiş onu anladım allahıma şükür turp gibiyim
Dediğim cümleden bunu mu anladınız gerçekten :D Evet bende işim gücüm yok keşke hande kalyoncu acı çekse diye düşünüyordum :)) ayrıca genelde ameliyatta sıkıntı ilk gece değil 2. ve 3. geceler oluyor..çünkü ilk gece narkozun ve verilen ağrı kesicilerin etkisiyle bir şey hissetmiyorsun zaten.

Dediğim cümleden bunu mu anladınız gerçekten Evet bende işim gücüm yok keşke hande kalyoncu acı çekse diye düşünüyordum :)) ayrıca genelde ameliyatta sıkıntı ilk gece değil 2. ve 3. geceler oluyor..çünkü ilk gece narkozun ve verilen ağrı kesicilerin etkisiyle bir şey hissetmiyorsun zaten.
sanırım siz ok meydanı ssk da estetik yaptırdınız benim ki maslakta özel bi hastanede yapıldı sıkıntı yok:KK70:

Bende özel hastanede ve özel doktorda oldum ameliyatımı merak etmeyin.. bunca insanın ameliyat tecrübesi yanlış sizinki doğru haklısınız gerçekten :KK53:
Ağrı yok demedim sadece gözümde veya forumda anlatılan gibi değil demek istedim ağrı eşiğim düşük değil sizin gibi demekki üstelik yazılanları görünce doktorumu birkez daha tebrik ediyorum ozaman

Ağrı yok demedim sadece gözümde veya forumda anlatılan gibi değil demek istedim ağrı eşiğim düşük değil sizin gibi demekki üstelik yazılanları görünce doktorumu birkez daha tebrik ediyorum ozaman
Siz kimsiniz pardon? Benim ağrı eşiğimi nereden biliyorsunuz da ağrı eşiğim sizin gibi düşük değil diyorsunuz? Ben ağrıya gayet dayanıklı bir insanım burada sırf kendinizi haklı çıkaracağım diye ve artık reklam mı yapıyorsunuz bilemiyorum benım hakkımda yok sizin gibi skkda olmadım sizin gibi ağrı eşiğim düşük değil diye konuşamazsınız. Ayrıca bu yazdıklarınızla bizi değil kendinizi kandırıyorsunuz..

ben bu ağrı eşiği meselesıne çok ınanıyorum,çocuk doğurmuş kadınların daha mangal olduğunu düşünüyorum,ben en basit kan aldırtıkdan sonra bir hafta kendıme gelemiyorum,çok düşük ağrı eşğim,bu yüzden estetik çok istediğim halde yaptıramıyorum,ikinizde geçmiş olsun,güle güle kullanın,

Back