Arkadaşlar merhaba: ben 25 eşim 38 3 sene önce evlendim. hayatımın en büyük hatasını yapmışım bunu geç anladım bir buçuk yaşında kızım var bide tabi ilk günden kocam benden uzak soğuk umursamaz cinsel ilişkimiz çok kötü hep ben istiyorumdum sordum nedir mesele beni beğenmiyormusun sorun ne. yok beğeniyorum hemen konuyu kapatiyordu zamanla düzelir falan hep behaneler. Böyle böyle 3 sene geçti hep düzelir ümidiyle boşanmak istemiyordum ve kaç defa beni aldattı affeettim başkalarıyla yazışmalarını yakaladım kaç kere Instagram skaype başka sayitlarda Çooğunu görmezden geldim belli etmedim. Dedim boşanalım beni istemediğin beğenmediğin ortada böyle evlilik yürümez. Tamam dedi. Sonra ben vazgeçtim bosanmak istemedim cesaretim yoktu. Kaybetmek istemiyorumdum devam ettik ama. Yine aynı şey bana dokunmuyo yabancı Gibi soğuk neler yaşadım öyle pir kabusun içindeyim anlatamam piskoljim çökmüş vaziyette şimdi gizlice izliyorum haberi yok. sanal seks yapıyo başkalarıyla yazisiyo vhatcappda kıza fotoğrafini atiyo yazisiyorlar beni yine aldatiyo. Artık ben adamla yaşamak istemiyorum zaten ev arkadaşı gibiyiz ama ben hayla ona karşı bir şeyler hiss ettiğim için kalbimde bitiremedigim için çok acı veriyo bana bosanıyım gormeyyeyim evli olub ayrı ayrı odalarda uyumaktansa bitsin gitsin ne hali varsa görsün. Çok yoruldum artık
tiksindimm. Sizce haksizmiyim lütfen? Beni anlayacak kimse yok etrafımda kimseye anlatamıyorum çok kötü bı durum ilk defa böyle bir şeyle. Karşı karşıyayım işgence