-
- Konu Sahibi cehennet06
Bir şey sorabilir miyim tekrar barısmanızı o mu istemişti vaat mi vermişti yani nasıl oldu sonra yeniden ayrılmaya ne sebep olduBiz bosanali aslında 2 sene oldu ama tekrar barismistik 1 senedir.. ayrılalı 1 ay oldu =)
Bende narsist eski es adayından ayrılma aşamasındayım.Hic rahat vermiyor evliykende vermezdi her yaptığım harekette ithamda bulunur suçlu hissetmeme sebep olurdu.O hisleri hala yenemiyorum.Gülümsesem bile niye güldün ki hayırdır sende var vs vs.Anlatmak bile istemiyorum.Simdide iş çıkışlari evimi öğrenmek için uzaklaştırma almama rağmen gizli gizli takip ediyor.Sanki suç işlemiş gibi yolda arkama bakmaktan önümü göremiyorum yolumu 1 saat daha uzatıyorum.Cok yoruldum artık oysa o beni defalarca aldattı kadın yerine koymadı pişmanım bu sefer yapmayacağım deyip defalarca tekrarladı Çocuklugum gençliğim bitti adeta şimdide böyle sömürüyor.Elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi.Surekli göz hapsi deyim takipteyken foto çekip atıyor bu kim şu kim diye .Benim onun malı olmadığımi anlayacak alışacak bir gün diyorum ama ne zamanBende narsist psikopat birinden ayrıldım bazı zamanlar özgüvensiz ve çaresiz hissettiğim oluyor, ama süslenip kendime bakıp insanlara karışarak tazeleniyorum resmen, bir de tavsiyem işe girin halk eğitim merkezlerinde hobi kursları var oralara kaydolun çok iyi hissedeceksiniz, sizin çocuklarınız varmış inanın öyle güzel dayanakki size onlar , benim bazı zamanlar dışarı çıkacak arkadaşım olmuyor ama siz kızlarınızı alın çıkın sosyalleşin yürüyüş ve hareketle kilo verebilirsiniz ve mutlu oldukça inanın daha da ışık saçacaksınız eminim :)
Böyle davranarak sizi korkutmaya be kendisine tekrar döndürmeye çalışıyor evet çok zor kaygılı olmanızı anlayabiliyorum ama lütfen yılmayın elbet pes edecek pis herif iş yerinizi ve evinizi başka şehre taşıyamaz mısınız acaba ? Benim eş takıntı yapmasın diye neler bıraktım ona ve hiçbir şey talep etmedim hatta kıskançlık fln yapmasın diye deli taklidi yaptım çok üzülerek söylüyorum malesef biz kadınları bu duruma düşürüyorlar Allahından buldun hepsiBende narsist eski es adayından ayrılma aşamasındayım.Hic rahat vermiyor evliykende vermezdi her yaptığım harekette ithamda bulunur suçlu hissetmeme sebep olurdu.O hisleri hala yenemiyorum.Gülümsesem bile niye güldün ki hayırdır sende var vs vs.Anlatmak bile istemiyorum.Simdide iş çıkışlari evimi öğrenmek için uzaklaştırma almama rağmen gizli gizli takip ediyor.Sanki suç işlemiş gibi yolda arkama bakmaktan önümü göremiyorum yolumu 1 saat daha uzatıyorum.Cok yoruldum artık oysa o beni defalarca aldattı kadın yerine koymadı pişmanım bu sefer yapmayacağım deyip defalarca tekrarladı Çocuklugum gençliğim bitti adeta şimdide böyle sömürüyor.Elinden oyuncağı alınmış çocuk gibi.Surekli göz hapsi deyim takipteyken foto çekip atıyor bu kim şu kim diye .Benim onun malı olmadığımi anlayacak alışacak bir gün diyorum ama ne zaman
Amin gerçekten o kadar çok şey var ki diyecekBöyle davranarak sizi korkutmaya be kendisine tekrar döndürmeye çalışıyor evet çok zor kaygılı olmanızı anlayabiliyorum ama lütfen yılmayın elbet pes edecek pis herif iş yerinizi ve evinizi başka şehre taşıyamaz mısınız acaba ? Benim eş takıntı yapmasın diye neler bıraktım ona ve hiçbir şey talep etmedim hatta kıskançlık fln yapmasın diye deli taklidi yaptım çok üzülerek söylüyorum malesef biz kadınları bu duruma düşürüyorlar Allahından buldun hepsi
Bu hisleriniz şu durumda çok normal ama zamanla geçecek ben hiç kimsemin olmadığı daha önce hiç gitmediğim bir şehre yerleştim ilk başlarda çok çekingendim ama şu an o kadar huzurluyum ki başka bir yere gitmek istemem açıkçası ufak mnik bir şehir zamanla insanlara alıştım kurslara gittim hobilerime vakit ayırdım güzel geçti çok şükür hatta beni gören mutluluğu yüzümden okuyordu belirsizlik sizi tedirgin edebilir ama işiniz varsa her şehir size bu adamın olduğu yerden daha iyi gelecek emin olun , bir de ben bu süreçte terapi almıştı o sıralar iyi gelmiştiAmin gerçekten o kadar çok şey var ki diyecekZaten sudan çıkmış balık gibiyim ailemde destek vermiyordu kendi gücumle ev tuttum eşya aldım vs.Evimi boşalt seni bosayacağım diyordu böyle olacağını bildim ama belki dedim.Yeni bir şehire taşınmak açıkçası düşündürüyor ama bu şekilde devam ederse yapacağım.Bazen kendimi çok çaresiz kalmış sıkışmış hissediyorum
Doneceksin ben inaniyorum ve hepsi gececek.Sen sadece hedeflerine odaklan kizlarina odaklan arkadas edin sosyalles.Bazıları biliyor 8 senelik evliligimi bitirdim 3 ve 6 yaşında kızım var eski eşim ile gorusmuyoruz çocukları bile aramıyor herneyse.. asla sevmiyor birsey hissetmiyorum fakat 60kg dan 125 e çıkmam ( şuan 116 ya düştüm diyet yapıyorum) bana uyguladığı kıskançlık baskilariyla kendimi salmam vs derken gerçekten koca karıya dönmüştüm.. ayrıldık ve beni kucumseyici qsagilayici konuştu.. Bende travma olarak kaldı gelecek kaygım var.. eski halime dönmek istiyorum.. Ona karşı hiç bisey hissetmiyorum. Tiksinmekten başka benim gözümde çocuklarına babalık bile yapmayan memeden ayrılmamış aciz bir kişiden ibaret. Ama benim giden 8 yılım gençliğim güzelliğim ozguvenim kendime verdiğim değer hepsi yok oldu gitti .. eski halime dönebilir miyim tekrar hayat enerjimi kavusur muyum bilmiyorum. Şuan diyet yapıyorum 9kg verdim. Kizlarima adadım kendimi onlarla ilgileniyorum suandada parktan yazıyorum =)
Aslında çirkin bir kadin degilim hatta fotoda ekleyeceğim ama ozguvenim çok kırık..
Yaşayanlar neler yaptınız?
Evet yeni parktan geldik kizlarimi yıkadım yeşil çayım yaptim şuan buraya bakınıyorum biradan leslie yapacağım ins zayiflarim =)Doneceksin ben inaniyorum ve hepsi gececek.Sen sadece hedeflerine odaklan kizlarina odaklan arkadas edin sosyalles.
Insallah dualarim sizinleEvet yeni parktan geldik kizlarimi yıkadım yeşil çayım yaptim şuan buraya bakınıyorum biradan leslie yapacağım ins zayiflarim =)
Evet uzun sürecek biliyorum ama stres olduğumda üzgün olduğumda aşırı yiyorum bu yüzden zorlanıyorum diyet yaparkenOzguveniniz yerine gelsin. Ozguveniniz olmasa bosanabilir miydiniz ? Ben tebrik ediyorum sizi belli ki sizi degersiz hissettiren sebepler olmuş ve müsade etmemissiniz. Bu özgüvenin birinci göstergesi. Bedeniniz ile olan değişim ise sürece ihtiyac var 1 gün de alınmayan 1 günde verilmez. Kısa sureli hedef koymayın kilo vermek için.
Böyle davranarak sizi korkutmaya be kendisine tekrar döndürmeye çalışıyor evet çok zor kaygılı olmanızı anlayabiliyorum ama lütfen yılmayın elbet pes edecek pis herif iş yerinizi ve evinizi başka şehre taşıyamaz mısınız acaba ? Benim eş takıntı yapmasın diye neler bıraktım ona ve hiçbir şey talep etmedim hatta kıskançlık fln yapmasın diye deli taklidi yaptım çok üzülerek söylüyorum malesef biz kadınları bu duruma düşürüyorlar Allahından buldun hepsi
Benim birde şöyle bir durumum var .Bir çocuğumu oğlumu içim parçalansada onunla bıraktım.Ergenlik döneminde çok zor bir kişiligi var babasına da benzeyen yönleri var .İki ay benim yanımda kaldı en ufak bir şeyde babamı arayacagim o zaman babama gideceğim diyordu .Babada çocuğa bir şey olursa sana hayatı zindan ederim vs diye baskı kuruyordu.Kizim öyle değil net ama oğlum babasına ulaşır adresimi de söyler birde böyle bir bağım var şehir değiştirsem onu tamamen arkada bırakmam lazım .Yine burada arada dışarıda görüyorum özlem gideriyorum.Cok zararıni karını bilen bir çocuk değil beni bu şekilde zor duruma düşürur diye onu yanıma kahrolsamda almadım.Yoksa 10 çocuğumda olsa mal kacirmasina kuruş vermemesine rağmen yanıma alırdım. Şehir değiştirmekten yana birde böyle bir endişem varBu hisleriniz şu durumda çok normal ama zamanla geçecek ben hiç kimsemin olmadığı daha önce hiç gitmediğim bir şehre yerleştim ilk başlarda çok çekingendim ama şu an o kadar huzurluyum ki başka bir yere gitmek istemem açıkçası ufak mnik bir şehir zamanla insanlara alıştım kurslara gittim hobilerime vakit ayırdım güzel geçti çok şükür hatta beni gören mutluluğu yüzümden okuyordu belirsizlik sizi tedirgin edebilir ama işiniz varsa her şehir size bu adamın olduğu yerden daha iyi gelecek emin olun , bir de ben bu süreçte terapi almıştı o sıralar iyi gelmişti
9 kg nun devamı gelir.Moralinizi yüksek tutun.Bazıları biliyor 8 senelik evliligimi bitirdim 3 ve 6 yaşında kızım var eski eşim ile gorusmuyoruz çocukları bile aramıyor herneyse.. asla sevmiyor birsey hissetmiyorum fakat 60kg dan 125 e çıkmam ( şuan 116 ya düştüm diyet yapıyorum) bana uyguladığı kıskançlık baskilariyla kendimi salmam vs derken gerçekten koca karıya dönmüştüm.. ayrıldık ve beni kucumseyici qsagilayici konuştu.. Bende travma olarak kaldı gelecek kaygım var.. eski halime dönmek istiyorum.. Ona karşı hiç bisey hissetmiyorum. Tiksinmekten başka benim gözümde çocuklarına babalık bile yapmayan memeden ayrılmamış aciz bir kişiden ibaret. Ama benim giden 8 yılım gençliğim güzelliğim ozguvenim kendime verdiğim değer hepsi yok oldu gitti .. eski halime dönebilir miyim tekrar hayat enerjimi kavusur muyum bilmiyorum. Şuan diyet yapıyorum 9kg verdim. Kizlarima adadım kendimi onlarla ilgileniyorum suandada parktan yazıyorum =)
Aslında çirkin bir kadin degilim hatta fotoda ekleyeceğim ama ozguvenim çok kırık..
Yaşayanlar neler yaptınız?