- 13 Temmuz 2022
- 371
- 211
- 28
-
- Konu Sahibi cehennet06
İnşallah =)Neden dönemeyesin, istedikten sonra bir kadın çoğu şeyi başarabilir.
Şuan çalışmıyorum annem ameliyat oldu iyileşmesini bekliyorum 1 ay kadar evdeyim ne yazikkiçalışıyor musun? mutlaka çalış, sosyalleş, alabildiğine yürü hareket et, kendini her kilonda sev ama sırf kendin ve sağlığın için zayıfla, çocuklarınla bol bol zaman geçir çiçekler açacaksın
1 ay çok kısa süre daha da uzun sürebilir önemli olan hedefinin olmasıŞuan çalışmıyorum annem ameliyat oldu iyileşmesini bekliyorum 1 ay kadar evdeyim ne yazikki
Beyaz tenliyim bu aradaValla esmer güzelisiniz zamanla kiloyu toparlarsınız bence
Evet ya haklısın sildim =)Her şey zamanla hallolur. Her kadın her haliyle çok guzeldir. Yalniz bence kendinizi anlattiginiz içinizi doktugunuz herkese açık olan bir platformda fotoğraf paylasmayin bence dunyanin binbir türlü hali var
Biz bosanali aslında 2 sene oldu ama tekrar barismistik 1 senedir.. ayrılalı 1 ay oldu =)Kizlarinizla mutlu bir hayata adım atmışsınız tebrik ederimherşey zamanla geçer eski halimize dönersiniz hemen olmaz, bosanali ne kadar oldu?
İkinci şans verdiginizde anlamissinizdir artık olmayacağını kendinizi toparlarsiniz üzülmeyin. O çocuklar babasının yanında mutsuzdu şimdi ayrı kaldığında bunu daha net göreceksiniz. Terapi almanızı tavsiye ederim maddi imkanı iz varsa, yoksa psikologlar YouTube da videolar yüklüyor onları dinleyin. Yeni hayatiniza hoşgeldinizBiz bosanali aslında 2 sene oldu ama tekrar barismistik 1 senedir.. ayrılalı 1 ay oldu =)
İnşallah.. hergun kendime zaten mutsuzsun.. şuan ağlasan sizlasan ne değişecek o hayatına bakarken mutlu yaşarken sen mutsuz olmaya devam edeceksin yaşadıklarını unut ve geleceğe odaklan hedefine ilerle başar hersey güzel olacak diyorumToparlarsınız tabii ki. 8 yıl önce ayrıldım evden (gitmek zorunda kaldım daha çok), boşanma ve mal paylaşımı uzun sürdü, az çekmedim.
Narsist herif ömrümü yedi resmen, çocuğunun nafakasını vermemekle övünen, altınlarımi çalan iğrenç bir insan.
Zor zamanlar geçirdim tabii ki, ama şimdi çok iyiyim. Eskisinden daha güvenli, daha olgun, daha hayat doluyum. Ömrümü emen kene gitti çünkü hayatımdan.
Annem hep boşanmam ve sonrasındaki değişimim için "krala s*ktir çeken soytarıya ne etmez" der. O adamla başa çıkmış, kurtulmuşum, hayat bana ne yapabilir ki?
Bunu hep hatırlatın kendinize. Artık sizi mutsuz eden, inciten şahıs yok. Üzerinizdeki gücü varsa da eriyip gidecek. Tünelin sonunda gerçekten ışık var.
Evet izliyorum.. kendimi motive etmek için her yolu deniyorum. Senelerdir mutsuz olduğumu değer görmediğimi daha iyisini hakettigimi ve bunu kendi başıma basarabielcegimi soyluyorumİkinci şans verdiginizde anlamissinizdir artık olmayacağını kendinizi toparlarsiniz üzülmeyin. O çocuklar babasının yanında mutsuzdu şimdi ayrı kaldığında bunu daha net göreceksiniz. Terapi almanızı tavsiye ederim maddi imkanı iz varsa, yoksa psikologlar YouTube da videolar yüklüyor onları dinleyin. Yeni hayatiniza hoşgeldiniz
Foto silmek yasak değil mi? Şikayet edeceğimEvet ya haklısın sildim =)
Allah allah öyle mi hiç bilmiyordumFoto silmek yasak değil mi? Şikayet edeceğim