Bosandiktan sonra eski ozguvenine kavusan, degisen mutlu olan var mj ? Kendimi kaygili hissediyorum lutfen fikir verjn

cehennet06

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
13 Temmuz 2022
371
211
28
Bazıları biliyor 8 senelik evliligimi bitirdim 3 ve 6 yaşında kızım var eski eşim ile gorusmuyoruz çocukları bile aramıyor herneyse.. asla sevmiyor birsey hissetmiyorum fakat 60kg dan 125 e çıkmam ( şuan 116 ya düştüm diyet yapıyorum) bana uyguladığı kıskançlık baskilariyla kendimi salmam vs derken gerçekten koca karıya dönmüştüm.. ayrıldık ve beni kucumseyici qsagilayici konuştu.. Bende travma olarak kaldı gelecek kaygım var.. eski halime dönmek istiyorum.. Ona karşı hiç bisey hissetmiyorum. Tiksinmekten başka benim gözümde çocuklarına babalık bile yapmayan memeden ayrılmamış aciz bir kişiden ibaret. Ama benim giden 8 yılım gençliğim güzelliğim ozguvenim kendime verdiğim değer hepsi yok oldu gitti .. eski halime dönebilir miyim tekrar hayat enerjimi kavusur muyum bilmiyorum. Şuan diyet yapıyorum 9kg verdim. Kizlarima adadım kendimi onlarla ilgileniyorum suandada parktan yazıyorum =)
Aslında çirkin bir kadin degilim hatta fotoda ekleyeceğim ama ozguvenim çok kırık..
Yaşayanlar neler yaptınız?

Şuan çalışmıyorum annem ameliyat oldu iyileşmesini bekliyorum 1 ay kadar evdeyim ne yazikki

Her şey zamanla hallolur. Her kadın her haliyle çok guzeldir. Yalniz bence kendinizi anlattiginiz içinizi doktugunuz herkese açık olan bir platformda fotoğraf paylasmayin bence dunyanin binbir türlü hali var

Kizlarinizla mutlu bir hayata adım atmışsınız tebrik ederim herşey zamanla geçer eski halimize dönersiniz hemen olmaz, bosanali ne kadar oldu?

Toparlarsınız tabii ki. 8 yıl önce ayrıldım evden (gitmek zorunda kaldım daha çok), boşanma ve mal paylaşımı uzun sürdü, az çekmedim.

Narsist herif ömrümü yedi resmen, çocuğunun nafakasını vermemekle övünen, altınlarımi çalan iğrenç bir insan.

Zor zamanlar geçirdim tabii ki, ama şimdi çok iyiyim. Eskisinden daha güvenli, daha olgun, daha hayat doluyum. Ömrümü emen kene gitti çünkü hayatımdan.

Annem hep boşanmam ve sonrasındaki değişimim için "krala s*ktir çeken soytarıya ne etmez" der. O adamla başa çıkmış, kurtulmuşum, hayat bana ne yapabilir ki?

Bunu hep hatırlatın kendinize. Artık sizi mutsuz eden, inciten şahıs yok. Üzerinizdeki gücü varsa da eriyip gidecek. Tünelin sonunda gerçekten ışık var.

Biz bosanali aslında 2 sene oldu ama tekrar barismistik 1 senedir.. ayrılalı 1 ay oldu =)
İkinci şans verdiginizde anlamissinizdir artık olmayacağını kendinizi toparlarsiniz üzülmeyin. O çocuklar babasının yanında mutsuzdu şimdi ayrı kaldığında bunu daha net göreceksiniz. Terapi almanızı tavsiye ederim maddi imkanı iz varsa, yoksa psikologlar YouTube da videolar yüklüyor onları dinleyin. Yeni hayatiniza hoşgeldiniz

İnşallah.. hergun kendime zaten mutsuzsun.. şuan ağlasan sizlasan ne değişecek o hayatına bakarken mutlu yaşarken sen mutsuz olmaya devam edeceksin yaşadıklarını unut ve geleceğe odaklan hedefine ilerle başar hersey güzel olacak diyorum
Evet izliyorum.. kendimi motive etmek için her yolu deniyorum. Senelerdir mutsuz olduğumu değer görmediğimi daha iyisini hakettigimi ve bunu kendi başıma basarabielcegimi soyluyorum

ÇOk sevdiğim bir dostum var
Yıllardır çok çekti kocasından kv kp yapmadıkları kalmadı
Boşan diyordum bşr türlü o özgüveni kendinde bulup boşanmıyordu
Sonunda aldatıldı
Ve boşandı
Adam hiçbirşey talep etmesin diye malını mülkünü babasının anasının üstüne yapmış
Neredeyse hiç bişey alamadı
Ama kadın boşandıktan sonra bir güzelleşti inanamazsın o olduğuna
Birsürü talibi var
Hatta burada bir daha yazmıştım
Adam haber göndemiş kıza
Sözde ben onu dini olarak boşamadım kimseyle evlenemez diye
Şimdi size gelince herşey iyi olacak en azından kafanız rahat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…