Boşandıktan 13 gün sonra hamile olduğumu öğrendim :(

Canım ben olsam aldırırdım.Eşim şiddet uyguluyor diyosun,ailesiyle sorun var,çocugunada sanada gün yüzü göstermeyecekler sorunlu mutsuz bir çocuk olacak,onun aılesı cocugu gormek ısteyecek omur boyu bu ınsanlarla bağın olacak,ilerde yenıden yuva kurmak isteyeceksin çocukla yuva kurmak kolay değil
ablam yeğenim 3 yaşındayken boşandı geldi,ne kadar hoş tutmaya çalışsakta çok zor oldu.ben liseye gıdıodum o zaman çocugu yuvaya ben goturup getırıodum,5 tane yuva degıstırdık her goturdugumde kapıda beklıodum yıne aglayıp cıkacakmı dıye,ablam işe gırdıgı ıcın bız bakmaiya calısıoduk,sonuc olarak yenıden evlenmek ıstedı bızımle duramadı yenı evlendıgı adam cocuga bır sure ıyı davrandı sonra daha buyuk sorunlar cıktı,iyi düşün kendine güveniyosan doğur tabi seçim senin,Allah yardımcın olsun

Merhaba kızlar yine ben
Daha önce konu açmıştım eşimin şiddeti ve kaynanamın pislikleri
Yüzünden boşandım
Aradan 13 gün geçti hamile olduğumu öğrendim :KK43:
Benim Adetim hep düzensiz olduğu için fark edemedim
Bugün test Çubuğu aldım ve sonuç pozitif çıktı
Sanırım 5.5 haftalık hamileyim
Yarın emin olmak için kan testi yaptıracağım
Eğerki hamileysem ki öyle görünüyor aldırmak zorundayım
Eski eş istiyor ama ben istemiyorum
Kızlar kürtaj fiyatlarını bilen ve bana bu konuda yardımcı olacak birileri varmı ?
Devlet hastanesinde kürtaj yaparlarmı ?Eşimden olan sgk hala devam ediyor çünkü
Ne kadar kadersizim çok üzülüyorum bebeğime :KK43:

ne olursa olsun kürtaja karşıyım küçücük bebeğin günahı ne

Merhaba kızlar yine ben
Yüzünden boşandım
Kızlar kürtaj fiyatlarını bilen ve bana bu konuda yardımcı olacak birileri varmı ?

önce sana şunu sorayım kürtaj nedir nasıl bir vahşettir biliyormusun
sen nasıl bir insan olucan da karnındaki o masum bebeğin rast gele neresi gelirse parçalayarak almalarına izin vericen
BU CİNAYETİN EN VAHİMİ
canlı canlı bir bebeği parçalayıp alıcaklar ve sen de buna göz yumucaksan sen de benim için insanlıktan nasibini alamamışsın
bunun hesabını nasıl vericen ya
kocasından ayrı olup tek çocuk büyütecek olan sen değilsin o kadınların canı yokmu
sırf kendi rahatın için masum bir bebeğin günahına giricen
sonunda pişman olucağın bir şeyi sakın ama sakın yapma!

Allah yardımcın olsun canım kaderde nasipde ne varsa rabbim onu nasip etsin. hem senın adına hemde bebeğin adına çok üzüldüm :KK43:

Merhaba kızlar yine ben
Yüzünden boşandım
Yahu bekara boşanmak kolay demesinler yine de, madem şiddet vardı-boşanmayı düşünüyordunuz neden korunmadınız ?
Yazık değil mi o yavruya :KK20:

offf resmen iki ucu .... değnek.
ilk mesajınıza binaen hemen cevap yazacaktım,aldırmayın diye,
ama sonları okudum,sizde kendinizce haklısınız.
ama bana kalırsa bunların hiç biri engel değil Allah'ın verdiği cana kıymaya..
bi an düşündüm.
ben 33 yaşında,ilkokul mezunu olsam,ailemde sahip çıkmasa,eski kocamda istemese diye...
sanırım ben imtihan diye düşünür aldırmazdım.
belli mi olur hayatın neler getireceği.
yarınımızın bile garantisi yok.
tamam o çocuğa güzel bir gelecek hazırlamak lazım ama herşey bundan ibaret değil,
siz ne kadar güzel gelecek hazırlama hayali kurarsanız kurun kader denen olgu planlarınızı alt üst ediyor.
bu olay için değil,genel manada da bu böyle.
biz planlarız,planlarız ama başka şey olur,önce üzülürüz...
aradan zaman geçer,iyiki böyle olmuş,hayırlısı uymuş deriz.
bunun gibi...
çok zor durumdasınız evet.
ama iyi düşünün.
aldırdıktan sonra herşeyin iyi gideceğinin garantisi yok?
aldırmasanız mağdur olacağınızında garantisi yok...
hayat ne getirir bilinmez.
ben olsam bu bilinmezlikler içinde bol bol dua eder,Allah'a sığınır ve yavruma sıkı sıkı sarılırdım.

Anası doldurmuş zaten cnm
İstemiyor dün ölüyordu sevinçten bugün istemiyor
Allah ıslah etsin o şeytan kadını
Eğerki hamileysem test çubuğu öyle diyor
Aldıracağım kesinlikle böyle şerefsiz bi adamın
Çocuğunu doğuramam sahip çıkmıyor bile şeref yoksunu adi aile
geberiyorum sinirden kaynanamı öldürmek bile istiyorum o kadar yani :KK47:
:KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47::KK47:

Sadece o şerefsiz adamın çocuğu olmayacak karnınızdaki, aynı zamanda sizin de çocuğunuz....

ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa çocuğunu aldırmak için hiçbiri geçerli bir neden olamaz ister dayak ye ister zorla sahip olmuş olsun ister maddiyatın olmasın ne olursa olsun o bebeği öldürmeye hakkın yok yok yok yok....................

kızlar arkadaşın sadece ilk msjına odaklanmayın eşi tecavüz etmiş öyle hamile kalmış..
sonraki msjlarında açıklamış zaten ve adam şimdi bebeğine de sahip çıkmıyormuş.konu sahibi çalışmıyor ve aileside bebeği asla istemiyormuş.

Yine başladılar acımasızca eleştiri yapmaya
Kendinizi benim yerime koyun yazdıklarımı okuyun sonra 2 kere düşünüp yazın
İnsanlıktan nasip almamış ben değilim sizsiniz hanımefendi
uzaktan davulun sesi hoş gelir
Neyse ben derdime dert eklemeye gelmedim buraya
Derdimi paylaşıp rahatlamaya azda olsa yaşadıklarımı unutmaya
Anladımki bu burda bi kaç kendini bilmezden olmayacak
Daha fazla üzülmeden çıkmak istiyorum HOŞçakalın

Aradaki mesajları okumayan arkadaşlar var bence bir dönüp okuyun derim.

Zaten konu sahibi aldırmaya karar vermiş ancak ben birde size zorla sahip oldugu için yerinizde alsam tazminat davası açardım!

Ekonomik özgürlüğüm yok canım işsiz ve ilkokul mezunuyum yaş 33
Yalnız yaşıyorum şuan
Ailem çocuksuz istemedi kabullenmedi sana bakamam dedi annem zaten babam hasta fikri yok

Çok üzüldüm... Ailenizin yanına dönmediniz mi? İşsizseniz masraflarınız nasıl karşılanacak ailenizin yanında değilseniz :KK43:
Ne olursa olsun ana rahmine düşen bir yavrunun doğurulması taraftarıyım ben, ötesini berisini düşünemiyorum-çok fazla çocukları seviyorum çünkü... İşe girseniz, doğduktan sonra anneniz bakımına yardım etmez mi ?

Sevgili konu sahibesi, zor durumdasiniz, lakin bilmem teselli olur mu ama bu zor duruma dusen ilk ve tek kadin ne yazik ki siz degilsiniz. Ulkemizde hala aile ici cinsel siddet cok yaygin ne yazik ki. Su durumda bence de kurtaj sizin acinizdan en mantikli karar. Bebegi destkleyecek maddi, manevi gucunuz yok su anda gordugum kadariyla. Sartlar daha uygun oldugunda bir evlat sahibi olacaksiniz, umarim sizi seven , ustunuze titreyen biri karsiniza cikar.

Uzulmeyin demenin bir anlami yok, biliyorum uzuleceksiniz. Yanliz benim bir sorum olacak, kocanizi cinsel siddetten dolayi polise sikayeti dusunur musunuz?

Son düzenleme:
önce sana şunu sorayım kürtaj nedir nasıl bir vahşettir biliyormusun
sen nasıl bir insan olucan da karnındaki o masum bebeğin rast gele neresi gelirse parçalayarak almalarına izin vericen
BU CİNAYETİN EN VAHİMİ
canlı canlı bir bebeği parçalayıp alıcaklar ve sen de buna göz yumucaksan sen de benim için insanlıktan nasibini alamamışsın
bunun hesabını nasıl vericen ya
kocasından ayrı olup tek çocuk büyütecek olan sen değilsin o kadınların canı yokmu
sırf kendi rahatın için masum bir bebeğin günahına giricen
sonunda pişman olucağın bir şeyi sakın ama sakın yapma!

Sen nasıl vicdansız bir insansın ya
Nasıl böyle acımasızca yorum yapabiliyorsun kim verdi bu hakkı sana
ASIL İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIS SENSİN
Yzaktır günahtır yahu ne yapsın kadın
sence çocuğu aldırmak rahatlıkmı yoksa o çocuğun geleceğini düşünüp doru bir karar vermekmi ?
Kadının zaten ailesi sahip çıkmıyor maddi gücü yok bir sürü borç napsaydı ?
Yazık çok yazık
Allah yardımcın olsun CHAPULİTA
Verdiğin karar en doğrusu arkadaşım sen burda atıp tutanlara bakma

kızlar arkadaşın sadece ilk msjına odaklanmayın eşi tecavüz etmiş öyle hamile kalmış..
sonraki msjlarında açıklamış zaten ve adam şimdi bebeğine de sahip çıkmıyormuş.konu sahibi çalışmıyor ve aileside bebeği asla istemiyormuş.

ne olursa olsun o çocuğu almak için bir neden sayılamaz

Yine başladılar acımasızca eleştiri yapmaya
Kendinizi benim yerime koyun yazdıklarımı okuyun sonra 2 kere düşünüp yazın
İnsanlıktan nasip almamış ben değilim sizsiniz hanımefendi
uzaktan davulun sesi hoş gelir
Neyse ben derdime dert eklemeye gelmedim buraya
Derdimi paylaşıp rahatlamaya azda olsa yaşadıklarımı unutmaya
Anladımki bu burda bi kaç kendini bilmezden olmayacak
Daha fazla üzülmeden çıkmak istiyorum HOŞçakalın
çıktığınıza sevindim . bazı mesajlar gerçekten insanı çileden çıkarıyor.bu ruh haliyle birde bu mesajlara üzülmeyin.
siz yapılması gerekeni az çok biliyorsunuz sanırım. ve bence en doğru olanda bu. hakkınızda hayırlısı olsun.
o size tecavüz eden şiddet uygulayan ve ihanet eden adam müsvettesinide Allah bildiği gibi yapsın.

Son düzenleme:

Bravo arkadaşım,akıl vermek kolay kendılerı bakmayacak tabıkı,ailesıyle oturup karar vermesi en doğalı ,aileside sokaga atarsa bu arkadaşı başka türlü mü yaşasın kadıncağız,herkes sizin gibi güçlü tuttugunu koparan biri olmayabılır arkadaşlar ,sonrası cok daha büyük bir mücadele şiddet uygulayan bır adamla ömur boyu bağ,tv neler ızlıyoruz
bende kürtaja mecbur olmadıkça karşıyım hele bu ılk bebeği ise,çok büyük bir travma kadın için
tekrar söylüyorum kendine güveniyorsan bebeğini doğur ama bu kadar olumsuzluk da bir işaret bunuda unutma

Sen nasıl vicdansız bir insansın ya
Nasıl böyle acımasızca yorum yapabiliyorsun kim verdi bu hakkı sana
ASIL İNSANLIKTAN NASİBİNİ ALMAMIS SENSİN
Yzaktır günahtır yahu ne yapsın kadın
sence çocuğu aldırmak rahatlıkmı yoksa o çocuğun geleceğini düşünüp doru bir karar vermekmi ?
Kadının zaten ailesi sahip çıkmıyor maddi gücü yok bir sürü borç napsaydı ?
Yazık çok yazık
Allah yardımcın olsun CHAPULİTA
Verdiğin karar en doğrusu arkadaşım sen burda atıp tutanlara bakma
senin de insana ne kadar değer verdiğin ortada
insanlık anlayışınızı tekrar gözden geçirin ne kadar saçma bir yorum yaptığnızı farkedeceksiniz

ne olursa olsun o çocuğu almak için bir neden sayılamaz

bi daha beni alntılamazsanız sevinirim o kadar acımasız ki yorumlarınız cevap vermek dahi istemiyorum aslında..konu sahibi yeterince üzgün daha çok üzmeyin bence azcık anlayış ya.

konuşmak ne kolay değil mi,akıl vermek ne kolay? kadın tecavüze uğramış,işi-gücü yok,yapayalnız..çocuğu doğursun zaten mükemmel bi hayat bekliyor ya o yavrucağı.

X