hayır o sebebten degıl
ayrıldıgımız gunden bı sure sonra numaralarını degıstırdı ve babasından haber gonderdı ogluma bısey oldugunda babasına haber vereyımd ıye
ondan sonra oglum hastalıklar gecırdı emra cekıldı spina bifida suphesınden ve asla kendı numarasından ne aradı ne verdı nede gerı aradı nasıl oldu dıye ben ıse 3 ay evvvel numaramı degıstırdım .. onun bende o donem ıcınde olmalıydı ben 3.şahıslarla muhattap olmamalıydım
kin var tabiki işin içinde..
düşmanlıktanda değil inan ebru arkadaşım ona ıyı davranmak ıcımden zerre kadar gelmıyor
tam olarak neye hakkım var neye yok bılemıyorum
oglumun benden alınmasından cok korktugum ıcın altan almak zorunda kalıyorum
yasalardan pek haberım yok danısacak bır avukatımda
benım aracım onların evıne gıtmezdı zaten ama orada gorselerdı keske sımdı bır daha aradıklarında ne olacak
bugun avukatlarını arıyayım dıyorum
acaba oglum ne hıssettı hıc bılmıyorum
üç kere ihtar çekip velayeti kötüye kullanmaktan oglumu kaybedebilriim.. Yoksa bu kadar direnmezdim.. ben anne baba sevgisi alarak büyümüş bir cocugumun kı ona ragmen baska babaların cocuklarına cıkolata almalarından dolayıda agladıgımı anımsarım ılkokuldayken.. ınsanı yonu yok, oda babasını bılsın yok , bıyolojık baba oglunu gorsun yok. sadece mecburıyet benımkısıben 1 ay annemlerde kalmistim tatil nedeniyle.kizim babasini 1 ay gormedi.
ve eve dondugumde babasina karsi soguktu ve huysuzdu.
ki sizin evladiniz babasini hic tanimiyor.
huysuz olmasi aglamasi cok normal.korkmustur yavrucak.
niyetim asla ve asla kafanizi karistirmak degil.
kendi durumunuzu ancak siz bilebilirsiniz ama eger ben bu durumda olsaydim cocugumu asla ve asla "18 yasina gelince bizi arar bulur" diyen bu aileye gostermezdim.
Allah sizede kolaylık versin.. mahkeme süreci sancılı bısey.. helede çekişmeli dava ise Allah bol bol sabır versin size diyorumBizim henüz resmi boşanmamız olmadı. Ama çocuklarına düşkün bir baba değil. Küçük anlamıyor ama büyük varlığını yokluğunu farketmişor. Gördüğü zaman önce bir boynuna atlasa da sevinci 10 dakika sürüyor.
Ama beni görmemeye tahammülü yok. Kreşte sürekli benim annemle başlayan cümleler kuruyormuş. Size çok düşkün ve hayran diyorlar. Bu beni çok mutlu ediyor. En büyük çabam iyi bir anne olmak ve iyi evlatlar yetiştirmek.
Babalık çok başka birşey. İlla ki çocuğun biyolojik babası olmak gerekmiyor. İnsanla alakalı o.
dilerim oğlunuza layık bir baba olur görüştüğünüz kişi.
hiç param yokken bu şekeilde yapmamdan birinin gelip mama getirmesini bekliyebiliyordum bi kaç biberon kar tabiki doymamasıda çabası.. mecbur kalıyor ınsanmamasini 4 0lcek yerine bazen 3 0lcek koyuyordum :) bu cumlenizde agladim...
bebeğin daha çok küçük avukattan velayet ile ilgili bilgiler almıştır 12 yaşına kadar coçuklar genelde annede kalıyor bu konuda hiç korkma demişti bana avukat.
senin avukatla konuşman ve karar veya tedbir aldırman lazım hiç görmediği tanımadığı bir cocuğu görmesi o cocuğun piskolojisini nasıl etkiler bir düşün muhakkak bir avukatla görüş boşandıktan sonra velayet sende kaldı peki babaya nasıl haklar verildi.
Çocuğu vermezsem velayeti kötü kullanmaktan çocuğu alabilir diye korkuyorsun yahu adam sana şimdiye kadar 1 kuruş nafaka vermemiş ne velayeti kötü kullanması sen sonuna kadar haklısın burda anlaşmaya aylardır uymayan biri varsa o da eşindir.Bunun farkında değil misin de hala suçlu durumuna düşmekten korkuyorum diyorsun.Ayrıca nafakanın peşine düşmek yerine çocuğunun mamasından mı kıstın neden böyle garip birşey yaptın?
ne ala hayat ya sen butun sıkıntıları cek cocuk sahıbı olabılmek ıcın 1 kez de degıl ustelık 3 kez... psıkolojın her tedavı sonrası allak bullak olsun ustune cektıgın acılarda cabası ,nelıklerle dunyaya getır o cocugu yuzunu gormesın 19 ay sonrada gormek ıstesın cok aferdersın ama 19 ay boyunca hastalıgında uykusuz gecelerınde bezı alınacagında maması bıttıgınde neredeydı bu ınsan musvettesı?? sımdı mı aklına gelmıs baba oldugu oglunu gormek? ustelık canından olan oglunu bır baskası ıcın bırakıp gıtmıs hıc mı vıcdan yok ya??haydı onu da gectım annesıne babasına ne oluyor ne demek sevıyoruzda yenıdendogdum dogurdu dıye ?? ınsan yerı geldıgınde sokakta gordugu tanımadıgı ınsanın cocuguna acır,sevgı sefkat gosterır yok boyle bır adilik.senın alnın acık yavrunu helal para kazanarak buyutuyorsun su zamana kadar tek kurusuna mınnet etmemıssın ama bu saatten sonra acıma canım catır catır al nafakanı yatır cocugunun hesabına veya onun ıcın harca sen nafakayı almamakla onun ekmegıne yag surersın ha bundan sonra gormek ıstıyor madem esek gıbı versın cocugun hakkını ...
ama zaten karar varkı
yatırmıyor yanı nafakayı
onunda dusunmesı gerekmezmı
oglum adıma bırıkım yapıyorum
allaha cok sukur sızınde hakkınız var ama gecmıs para hıc kaybolmuyor suanda cevremde bu yonde dusunuyor
kımısıde al parasını hayır kurumuna ver dıyor kımısıde catır catır harca..
Belkıde haklı olabılırsın
bakalım bır daha gorme talebı olacaktı..
olacaksa canına okuyacagım o zaman
evlendıgım kısının oyle dememesı ıcın aılemın yanında yasıyoruz
daırem vardı onu kıraya verdık bırıkıyor cok sukur okursa adam olursa ısının evının peşine duserse o parayı degerlendırır cocuklarına ev dahı edınır yeterkı saglıklı ve hayırlı olsun evladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?