tam olarak neye hakkım var neye yok bılemıyorum
oglumun benden alınmasından cok korktugum ıcın altan almak zorunda kalıyorum
yasalardan pek haberım yok danısacak bır avukatımda
benım aracım onların evıne gıtmezdı zaten ama orada gorselerdı keske sımdı bır daha aradıklarında ne olacak
bugun avukatlarını arıyayım dıyorum
acaba oglum ne hıssettı hıc bılmıyorum
tam olarak neye hakkım var neye yok bılemıyorum
oglumun benden alınmasından cok korktugum ıcın altan almak zorunda kalıyorum
yasalardan pek haberım yok danısacak bır avukatımda
benım aracım onların evıne gıtmezdı zaten ama orada gorselerdı keske sımdı bır daha aradıklarında ne olacak
bugun avukatlarını arıyayım dıyorum
acaba oglum ne hıssettı hıc bılmıyorum
velayetı kotuye kullanmaktan 3 kez ıhtar alınırsa cocuk alınabılıyormus sanırım
anneler korkmaz korkmamam gerek aılemde oyle dıyor senı sındırmısler kendıne gelemıyosun dıyolar
oglumu ben dogurdum dıye o sozü söyleyen o adamın annesı oluyor..
kendı avukatım umarım ılgılenır oglene dogru ararım cemkırmeden anlatırım tabı ama aramaz onun avukatını dıye dusunuyorum
bırde ebru 72 ; pedogog ücretininide ben karsılıyroum sanırım kım talep edıyorsa ıcra vs onların hepsi bana ödetiliyormus en mantıklısı gozetım altında gormesı ama bakalım ne olacak
Sizin gitmeniz gerekmiyor bildiğim kadarıyla.
Ayrıca pedagog ücretini ödeyecek mi bakalım sevgili baba.
Para ödememek için almak da istemeyebilir.
Ama ben olsam bir kez giderdim. Dimdik. Ne kadar güçlü olduğumu ispatlamak için.
Eğer o gücü hissediyorsanız gidin. Gereksiz konuşmalar yapmadan, abartısız hareketlerle, sadece mutlu bir anne mutlu bir kadın olduğunuzu gösterin.
Ve onsuz da çok sağlam yere bastığınızı gösterin.
birde gonderdıgım aracı kendısıne hakaret davası acmayı dusunuyormus
bısey dıyemıyorum
Ben bu konuyu psikiyatrist ile çok konuşmuştum bana çocuğun duygusal ihtiyaçları fiziksel ihtiyaçlarından önce gelir kesinlikle babasını görmesi onunla uzun zaman geçirmesi onun geleceği açısından olumlu sonuç olacak demişti ..
tabi görüşmelerin düzenli olmasıda önemli 15 günde 1 se 15 günde 1 gelmeli ..
19 ay çok uzun bir süre inanın sizi anlıyorum ama belki değişmeye karar vermiştir vicdanı sızlamış ve oğluna iyi bir baba olmaya karar vermiştir. Bunu hiç düşündünüz mü?
Ebru72 dediği gibi belki ilk zamanlar bir uzamanın eşliğinde çocuk alışıncaya kadar belki sizinle ama mutlaka görüşsünler ve zaman geçirsin babasıyla
sizin kızgınlığınızı anlıyorum ama bu sizin kızgınlığınız bırakın bebeğiniz büyüyünce kendi kararını kendi versin o babası ile geçireceği zamanlar sonucunda herşeyin ne olduğunu anlayacaktır.
şimdi bile onun yanında mutsuz olursa bidahakine onu görünce kaçacak adamda zorlayamıyacaktır
belkide kuzunuz onun yanında mutlu olacak
bence engellemeyin ...
ben o kadının yanına götürdüğünü bile bile kızımı verdim babasına çünkü buna engel olamıyacağımı biliyordum isteklerimi söyledim kenara çekildim gerisi ona kalmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?