sağlıklı yaşam içinde önemli ideal kilolara yakın olmak..kalp damar sağlığı..organların sağlığı için..bacaklarınada çok yük biniyordur önceden..keşke ayrılmadan zayıflasaydı..ve kendisi için..bende kilo almıştım ama verdim,kendim için..göz zevkim ve sağlığım için:)hey maşallah helal teyzeme
ben de kılo almıstım ıkıncı gebelıgımde zıvanadan çıkmıstım verdım 12 kılo ama canım cıktı kılo vermek cok zorrrrrrrr :)sağlıklı yaşam içinde önemli ideal kilolara yakın olmak..kalp damar sağlığı..organların sağlığı için..bacaklarınada çok yük biniyordur önceden..keşke ayrılmadan zayıflasaydı..ve kendisi için..bende kilo almıştım ama verdim,kendim için..göz zevkim ve sağlığım için:)
ah bilmezmiyim..28 kilo verdim ben ama ilk etabı zordu..vücut dirinç gösteriyor falan..vermeye başladıktan sonrası kolay..şimdi kurabiye falan yaparken tam buğyday unu kullanıyorum..tok tutuyor hem tavsiye edrim..ben de kılo almıstım ıkıncı gebelıgımde zıvanadan çıkmıstım verdım 12 kılo ama canım cıktı kılo vermek cok zorrrrrrrr :)
hımm bende alıyım barı bende su anda gebelık peşindeyım olunca yıne alırım heralde bunyem alıo ama ıradelı olursam da hızlı verıyorum yarın yıne baslıorum hedef 5 kılo 1 ayda bakalım olcak mıah bilmezmiyim..28 kilo verdim ben ama ilk etabı zordu..vücut dirinç gösteriyor falan..vermeye başladıktan sonrası kolay..şimdi kurabiye falan yaparken tam buğyday unu kullanıyorum..tok tutuyor hem tavsiye edrim..
bir ayda 5 kilo çok gibi..iki çocuğunmu var..hımm bende alıyım barı bende su anda gebelık peşindeyım olunca yıne alırım heralde bunyem alıo ama ıradelı olursam da hızlı verıyorum yarın yıne baslıorum hedef 5 kılo 1 ayda bakalım olcak mı
yok cocugum dustuler maalesef de ıkıncı 6 aylıktı o yuzden onda baya almıstım artık hep bulgur pılavı yapıorum zaten benım dıyetım var dr ayarlamıstı 110 kalorılık ac da kalmıosun verıosun benım tıroıt 1.2 cıvarında hemen verıyorum zatenbir ayda 5 kilo çok gibi..iki çocuğunmu var..
tavsiyem proteini arttır..karbonhitratı kes bak nasıl gidiyor kilolar..ekmekte tam buğday alırsın..prinç pilavı yerine bulgur pilavı,kısır,yağsız makarna..mesela yoğurtla yiyebilirsin..haşlanmış yumurta tok tutar sabahları..salatada bol yemelisin..
çok üzüldüm arkadaşım inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağıza alırsınız inşallah..yok cocugum dustuler maalesef de ıkıncı 6 aylıktı o yuzden onda baya almıstım artık hep bulgur pılavı yapıorum zaten benım dıyetım var dr ayarlamıstı 110 kalorılık ac da kalmıosun verıosun benım tıroıt 1.2 cıvarında hemen verıyorum zaten
amınnn ınsallah canım yhaaa bızde uzulduk ama olsun onumuze bakıoruzçok üzüldüm arkadaşım inşallah hayırlısıyla sağlıkla bebeğinizi kucağıza alırsınız inşallah..
benimde ilk hamileliğim düşükle sonlandı..nedense heman sonra hamile kalamadım..aslında 2,3 ay vücudunun dinlenmesi gerek sanırım..gerçi vücudun hazır olduğunda kalacaksındır..hayırlısıyla inşallah..amınnn ınsallah canım yhaaa bızde uzulduk ama olsun onumuze bakıoruz
Tam buğday ununu bende tavsiye ederim, poğaça, kek, tüm hamur işlerinde tam buğday kullanıyorum, tam buğdayla tesadüfen tanıştım, bir kere denemek için almıştım, o gün bugündür beyaz un kullanamıyorum, beyaz ekmekte yiyemiyoruz artık, birde yemeklerde salatalarda mutlaka zeytinyağı kullanın, ki sen şanslısın zeytinyağı cennetinde yaşıyorsun, düzenli spor yapamayanlar her fırsatta yürüsün, çok faydasını görürsünüz.ah bilmezmiyim..28 kilo verdim ben ama ilk etabı zordu..vücut dirinç gösteriyor falan..vermeye başladıktan sonrası kolay..şimdi kurabiye falan yaparken tam buğyday unu kullanıyorum..tok tutuyor hem tavsiye edrim..
tam buğday unu,tahinli kurabiyede süper oluyor mune tavsiye ederim.bizimkiler çok sevdi..Tam buğday ununu bende tavsiye ederim, poğaça, kek, tüm hamur işlerinde tam buğday kullanıyorum, tam buğdayla tesadüfen tanıştım, bir kere denemek için almıştım, o gün bugündür beyaz un kullanamıyorum, beyaz ekmekte yiyemiyoruz artık, birde yemeklerde salatalarda mutlaka zeytinyağı kullanın, ki sen şanslısın zeytinyağı cennetinde yaşıyorsun, düzenli spor yapamayanlar her fırsatta yürüsün, çok faydasını görürsünüz.
ayyy ınsallah yhaa beklemekten sıkıldım artık şu beynim bı zahmet emır verırver yumurtalıga rahıme de olsun bu iş dı mı yanı :)benimde ilk hamileliğim düşükle sonlandı..nedense heman sonra hamile kalamadım..aslında 2,3 ay vücudunun dinlenmesi gerek sanırım..gerçi vücudun hazır olduğunda kalacaksındır..hayırlısıyla inşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?