Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mahkeme masrafı oluyor mu bu ücret haricinde2000₺ dava açış ücreti
Çekişmeli ise avukata iyi bir ücret veriyorsunuz
Benim avukatım ilgileniyor çok bilmiyorumMahkeme masrafı oluyor mu bu ücret haricinde
Çekişmeli mi anlaşmalı mı ?Kızlar boşanmak için mahkeme ücreti ne kadar bilen varsa bu süreç nasıl işliyor bilgi verir misiniz
Peki siz o adamdan dumduz bir dava ile çamursuz ayrilabileceginizi mi saniyorsunuz?Bulmus sizi birakir mi o?Mahkeme masrafı oluyor mu bu ücret haricinde
ÇekişmeliÇekişmeli mi anlaşmalı mı ?
Peki siz o adamdan dumduz bir dava ile çamursuz ayrilabileceginizi mi saniyorsunuz?Bulmus sizi birakir mi o?
Nasıl yani ?Peki siz o adamdan dumduz bir dava ile çamursuz ayrilabileceginizi mi saniyorsunuz?Bulmus sizi birakir mi o?
Özel avukat tutmayacaksan barodan avukat talep edeceksinÇekişmeli
Niye boşanamasın? Kocası zaten boşanmak isteyen tarafPeki siz o adamdan dumduz bir dava ile çamursuz ayrilabileceginizi mi saniyorsunuz?Bulmus sizi birakir mi o?
Başlangıç yuvarlak hesap 3000 lira. Davanın durumuna göre ödeme alırlar ayrıyeten.Kızlar boşanmak için mahkeme ücreti ne kadar bilen varsa bu süreç nasıl işliyor bilgi verir misiniz
Çekişmeli
Adli tatilde dava açabilir miyimÇekişmeli boşanma davaları maddi manevi inanılmaz yıpratıcıdır. Haklarınızı alıyorsunuz evet ama en az 1.5 yıl sürer. Çocuk yoksa tabi. Bir zaman makinem olsa geçmişe dönebilsem tazminat altın v.s için kendimi ve ailemi yıpratmazdım kesinlikle. İnsanın iç huzuru paradan çok daha önemliymiş. Hırs yapmak bazen travmalara sebep oluyor. Asla eski eşin ile sosyal medya üzerinden iletişime geçme. Eski eşinin akrabalarıyla iletişimi bıçak gibi kes. Güçlü dur. Anılarının kalbinin seni yanlış yönlendirmesine müsade etme. Avukatının bilgisi onayı olmadan hareket etme. Duruşmalara katılacak olursan nötr ol sözlü sataşmalar olursa gül geç. Allah yardımcınız olsun. Bittiğinde üzerinizden yük kalkıyor gibi oluyor. Geçecek merak etmeyin.
Adli tatilde dava açılıyor mu tebligat gider mi acabaBenim avukatım ilgileniyor çok bilmiyorum
Ama esas masraf avukata ödenen ücret