- 3 Mayıs 2019
- 327
- 713
- 103
- 31
- Konu Sahibi TheCapricorn
daha önce bahsetmiştim eşimin ailesinden fiziksel ve manevi şiddet gördüm eşim defalarca kavga etti konuştu ama benim yuvama burunlarını sokmaktan vazgeçmediler Ayyaş bi kayınbabam evime benden habersiz mobilya alıp getiren bir kaynana en sonunda memur oldum . Ev aldık kredi çeltik derken eşim de babası gibi alkolü arttırdı o kadar konuştum biter evlilik dedim defalarca içmem artık dedi hep tekrar içti artık yatağa İşemeye başladı doktora girmeye ikna ettim bir kaç hafta düzelmişti . Dün gece dedesi Aradı 7 yaşındaki oğlumu. Telefona istedi konuştular çocuğa bana küfretti kapattım telefonu oğlum bana keşke benim Dedem de arkadaşlarımın dedesi gibi olsaydı dedi ben o an oğlumu videoya aldım kocama attım işte bu yüzden içme diyorum sana zaten ailenle kavgalar yüzünden alkol pisliğin yüzünden soğudum bari çocuğumuz için içme dedim ve adam o videoya rağmen sarhoş geldi allahran oğlum uyuyordu o videoya rağmen içmesi bende herşeyi bitirdi ki zaten 2 senedir adama sevgim yok alkol alıp işemesi de son nokta oldu tiksindim eve gelmese aramam o derece dün kendisiyle konuştum anlaşmalı ayrılacağız olmuyor dedim o da sevgi kalmamış zaten herkes alıyor alkol alkolüm bitse başka bahane bulursun dedi bi de bana triP yaptı Özetle kafamda kalbimde bitmiş bi evliliği çocuk için sürdürmek çocuğumu o ortamda bulundurmayacağım daha fazla anneme geldim vekalet verdim avukatıma inanın boşanma talebinde bulunmak içime huzur verdi kurtuluyorum gibi hissettim boşanan annelerden çocuklarınız etkilendi mi ona nasıl anlattınız tabiki boşandıktan sonra babasıyla ilişkisi aynı olacak istediği zaman görecek ama ben yine de endişe ediyorum nasıl anlatabilirim oğluma bilemedim daha konuşmadım oğlumla inanın su an öyle huzurluyum ki bittiği için sırf çocuk için kalıyormuşum ama çocuğuma da eziyet ediyormuşum bu ortamda nolur yorum atın çok teşekkürler
Son düzenleyen: Moderatör: