boşanacağım

Yok canım şşükürler olsun ki yok Rabbim yaşatmasın tekrar eski günleri.
Çok zor bi durum canimben ,cok ugrastim,uzun seneler,zor bıraktı,çocuklarımvar diye katlandim,cçoksşükür düzeldi herşey,ama yine tekrar edebilir korkusu var hep,çocukların yoksa hicdurma bosan,derim yoksa çok yipranirsin,

Görücü usulü tanıştık ama severek evlendik. Ailem biliyo durumu. Buna rağmen sabret diyom ama ben bitireceğim.
Ceren nasil evlendin esinle? Severek mi gorucu usulu mu? Ailen durumu biliyor mu? Allah yardimcin olsun. Cok uzuldum durumuna.

Ben durduk yere boşanmıyorum. Içinde olmayan kafası yerinde olmayan birini namaza nasıl kaldırabilirim? ?

Boşanmanın arşı alayı titreteciğini ve meleklerin lanet ediceğini bil kardeşim. Evlilik her müslümanın imanın yarısını kurtarıyor. Ve eşini alıp namaza durup Allaha dua etseniz herseyin yoluna girecegine inaniyorum. Allah yardimciniz olsun. Hayirli es esini namaza kaldiran ve imaninda yardim edendir.

Boşanmanın arşı alayı titreteciğini ve meleklerin lanet ediceğini bil kardeşim. Evlilik her müslümanın imanın yarısını kurtarıyor. Ve eşini alıp namaza durup Allaha dua etseniz herseyin yoluna girecegine inaniyorum. Allah yardimciniz olsun. Hayirli es esini namaza kaldiran ve imaninda yardim edendir.

Çok haklısınız tabi, bu kızın heba ettiği 2 yıl yetmemiş ömür boyu problemli bir müptelayı adam etmeye kendini adasın. Maddi manevi tükensin , kendi de psikolojik problemler geliştirsin ammaaaaaaaaaa melekler lanet etmesin.

Meleklerin başka işi yok uyuşturucu bağımlıların zaten her çileyi çekmiş eşlerine lanet ediyorlar öyle mi, ilginç.

Boşandıktan sonra başkasıyla evlenir, imanın yarısını yine kurtarır canım, ne olacak. Erkek kıtlığı mı var? Evlilik imanın yarısını kurtarır cümlesinden ille de ilk eşinle evli olmalısın anlamı çıkmıyor, nikahlı ol da kim olursa olsun anlamı çıkıyor.

Melekler lanet etseydi Allah talak'i yasak ederdi kardesim. Hurafelerle yanlis bilgi vermeyelim. O zaman ilk Hz. Zeyd lanete ugrardi..

Konu sahibi Allah yardimcin olsun insallah. Olmuyorsa olmuyordur. Yeterince cekmissin. Insallah bundan sonraki hayatin güzel olur..

Çok haklısınız tabi, bu kızın heba ettiği 2 yıl yetmemiş ömür boyu problemli bir müptelayı adam etmeye kendini adasın. Maddi manevi tükensin , kendi de psikolojik problemler geliştirsin ammaaaaaaaaaa melekler lanet etmesin.

Meleklerin başka işi yok uyuşturucu bağımlıların zaten her çileyi çekmiş eşlerine lanet ediyorlar öyle mi, ilginç.

Boşandktan sonra başkasıyla evlenir, imanın yarısını yine kurtarır canım, ne olacak. Erkek kıtlığı mı var?

bu meleklerin işi evlilik takibi heralde aman boşanmasınlar lanet okunmasın, kadının başına lanetin belanın büyüğü gelmiş zaten...hey allam ya ne acaip yorumlar var.

Görücü usulü tanıştık ama severek evlendik. Ailem biliyo durumu. Buna rağmen sabret diyom ama ben bitireceğim.
Flort ettiyseniz durumu hic anlamadin mi diye soracaktim. Sabretmesi zor. Cok dirayetli olmalisin. Ben olsam senin yerinde bende bosanmayi secerdim. Umarim ailen yaninda arkanda olur. Bu tarz bagimliliklarda bagimli kadar etrafindaki yakinindakilerde yipraniyor.

bu meleklerin işi evlilik takibi heralde aman boşanmasınlar lanet okunmasın, kadının başına lanetin belanın büyüğü gelmiş zaten...hey allam ya ne acaip yorumlar var.

Başka koptuğum bir cümle:

Kocasına yatakta hayır diyen kadına da melekler toplanıp gece boyunca lanet edermiş.!!?!!

Melekler rahman varlıklar lakin işleri güçleri kadınlara lanet okumak. Türkiye'de kadın olmak yeterince lanet değilmiş gibi bir de onlar lanet ediyor ya, fena.

Bir taraftan sapigi tacizcisi tecavuzcisi kovaliyor, diger taraftan melekler sayip sovuyor, halimiz duman kizlar.

özet: Melekler rahman varlıklar , lakin Feto hoca kıvamındalar. Sabah akşam gariban kadınlara beddua.

Son düzenleme:
Sabırla olmuyo canim,sen sabir kupu olsandaao yyapacağını yapiyo,her defasında söz verip yeminler eder,kısa bi sure sonra ayni,üzülen sen olursun,ailende anlar zamanla seni,ben bağımlı esimle çok zor şeyler yaşadım,bu insanların düzelme ihtimali çok düşük,duzelse bile psikolojisi düzgün olmuyor,kullandıkları maddeden dolayi

Başka koptuğum bir cümle:

Kocasına yatakta hayır diyen kadına da melekler toplanıp gece boyunca lanet edermiş.!!?!!

Melekler rahman varlıklar lakin işleri güçleri kadınlara lanet okumak. Türkiye'de kadın olmak yeterince lanet değilmiş gibi bir de onlar lanet ediyor ya, fena.

özet: Melekler rahman varlıklar , lakin Feto hoca kıvamındalar. Sabah akşam gariban kadınlara beddua.
gece gece sesli güldüm :))))

Anlamadım malesef. Evlendiğim ilk hafta kendisi söyledi. Boşanmaktan başka yol yok. Sadece bu süreç biraz korkutuyor.
Flort ettiyseniz durumu hic anlamadin mi diye soracaktim. Sabretmesi zor. Cok dirayetli olmalisin. Ben olsam senin yerinde bende bosanmayi secerdim. Umarim ailen yaninda arkanda olur. Bu tarz bagimliliklarda bagimli kadar etrafindaki yakinindakilerde yipraniyor.

Konu sahibesi hanım, iyi yapıyorsunuz. Bir müddet sonra siz de psikolojik rahatsızlanırdınız, sonucunda siz de bir insansınz, bu herifin dertleriyle uğraş nereye kadar. Tükenirdiniz.

Madem aileniz de nahş, iş bulun derim, naçizane tavsiyem.

Allah yardımcınız olsun.

konu sahibesi madde bağımlısı demişsiniz ama sonra alkol demişsiniz eşiniz sadece alkol bağımlısı mı ?

Aynen öyle canım. Günde tek kelime etmez ve ben 20 yaşındayım inşallah kurtulurum bundan.
Sabırla olmuyo canim,sen sabir kupu olsandaao yyapacağını yapiyo,her defasında söz verip yeminler eder,kısa bi sure sonra ayni,üzülen sen olursun,ailende anlar zamanla seni,ben bağımlı esimle çok zor şeyler yaşadım,bu insanların düzelme ihtimali çok düşük,duzelse bile psikolojisi düzgün olmuyor,kullandıkları maddeden dolayi

Kendi kendinize element uydurmayin. Bosanmak tamam en sevimsiz helallerdendir ama kimse kimseyi madde bagimlisi esini birakti diye lanetlemez. Allah akil fikir vermis irade vermis hayatimiz hakkinda en dogru karari verelim diye. Bu surecte en iyi karar bosanmakken niye lanetleniyormus konu sahibi?

Suna bak sanki gaible direk baglantisi var haberler geliyor "konusunu okudugun kisi laletlenecek he ona gore" diye. Tovbe yaa...

Madde bağımlısı dedim. Alkol aldı bugun ve gecen hafta ddedim. Madde bağımlısı hastalar yoksunluklarını ilk etapta alkol ile geçiştirmek için uğraşır ama alkol zamanla az gelir ve tekrar madde ye başlar. Eşim de öyle. Daha önceden de oldu bu durum.
konu sahibesi madde bağımlısı demişsiniz ama sonra alkol demişsiniz eşiniz sadece alkol bağımlısı mı ?

X