• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bosanacagim galiba

eğer sevmiyorsan o da seni istemıyorsa ayrılmak canını acıtmayacaksa aılenle de yasamaya alışırsın
Ben seviyorum ve eminim oda seviyor. Ama saygisi yok kufurbaz ve cok sinirli ve ofkeli bir insan kinci nefretci. Benim huylarimin tam tersi aslinda. Ilk askim ama o benim unutmasi cok zor olacak:( unutamam ama boylede yasiyamiyorum artik

Bende hep oyle dusundum. Yazik birakma piskoljisi iyi degil birakip gidemessin dedim kendime. Seviyorumda yani ama sevmek hersery degil tabide ama onu boyle birakamiyorumda. Ama kendisi tedavi olmak istemiyor. Bu yuzden daha ne icin katlanmam gerektigini bilmiyorum:KK43:

Asilamayacak bir sorun degil..Cok aman aman bir bosanma sebebi yok ortada..Bence yani.Anlattigin kadariyla.Bosandiktan sonra hayatin daha zor olacak.Ikisinin de artisini eksisini dusun oyle karar ver.

Asilamayacak bir sorun degil..Cok aman aman bir bosanma sebebi yok ortada..Bence yani.Anlattigin kadariyla.Bosandiktan sonra hayatin daha zor olacak.Ikisinin de artisini eksisini dusun oyle karar ver.
Esimin huylarini sayim. Iyi yonleride var tabi. Iyi yonleride cok. Eger moreli iyiyse, bana sevgisini gosterir. Isten gelince sarilir oper. Masayi hazirlariz genelde ve geri toplariz. Ev islerine pek yardimci degil ama huyu guzel olsa onada bisey demiycem.

Esim cok saygisiz, bagirir cagirir cok kirici konusur. Kendisini acindirmayi cok iyi bilir, agzi cok cok iyi laf yapar. Biseyi asla unutmaz. Hosuna gitmeyen bisey olduysa surekli onu soyler soyler durur kavga ettigimizde. Kavga ettigimizde herzaman ayrilik kelimesini soyler. Bu sefer yanimda yatmadi yatagi ayirdi fotolari yirtti bavulunu hazirladi duruyor evde suan daha gidecek yeri yokmus parasi yokmus diye. Ve surekli paraya ihtiyaci var. Hic bir ay para istemeden durmaz neredeyse. Kendiside cok calisir halbuki ama bu paralar nereye gider bilmiyorum tam olarak cunku cok sacma. Ve kufur eder, banada agiza alinmiycak bi erkegin karisina diyemiycegi kufurler etti.
Para vermessen kudurur. yani aklima gelenler bunlar suan. Cabuk vazgecer benden yani agizinda hep ayrilik kelimesi vardir. Cok isyan eder isi ters gittiginde. Resmen piskolojik siddet var yani.

Seviyorum ve aciyorumda bi yandan. Ben cok merhametli ve vicdanliyim. Bunu bi cok duymusumdurda. Bu yuzden cogu zaman kendimi dusunmem hep baskalarini dusunurum. Ama nezamana kadarb oyle gidecek bilmiyorum. Evlenmeden oncede cok yapti bunu blof olarak yapmis ama sonradan oyle diyodu. Ama evlendik daha beter oldu. Kucuk yasta iliskiye baslamasaydim keske. Ama nerden bilebilirimdimki:(

İnsan nelere alışıyor kuzum.Sen de alışacaksın bir süre sonra ailenle olan yeni hayatına.Kendini toplayınca ayrılırsın yanlarından küçük bir yer tutar yaşar gidersin.

Eşinin iyi ve kötü yanlarını yazmışsın.Kötü gördüklerin dünya kadar.İyi olanlar iki satır.Bu durumda böyle mutsuz yaşayacağına bir süre ailenle idare edersin.

Boşandıktan sonra yeniden evlenene kadar ben de annemle yaşadım.Çok sıkıntı oldu diyemem.Biz iyi anlaşırız çünkü.Sizin durumunuzu bilemiyorum ama böyle de yaşayamadığın belli.En azından geçici olarak dene derim.Tabi kesin kararınız buysa.

Ben seviyorum ve eminim oda seviyor. Ama saygisi yok kufurbaz ve cok sinirli ve ofkeli bir insan kinci nefretci. Benim huylarimin tam tersi aslinda. Ilk askim ama o benim unutmasi cok zor olacak:KK43: unutamam ama boylede yasiyamiyorum artik
Peki 10 senede bı özelliklerini fark edemedin mi ? Ya da fark ettiysen neden bunlara rağmen evlendin ?

İnsan nelere alışıyor kuzum.Sen de alışacaksın bir süre sonra ailenle olan yeni hayatına.Kendini toplayınca ayrılırsın yanlarından küçük bir yer tutar yaşar gidersin.

Eşinin iyi ve kötü yanlarını yazmışsın.Kötü gördüklerin dünya kadar.İyi olanlar iki satır.Bu durumda böyle mutsuz yaşayacağına bir süre ailenle idare edersin.

Boşandıktan sonra yeniden evlenene kadar ben de annemle yaşadım.Çok sıkıntı oldu diyemem.Biz iyi anlaşırız çünkü.Sizin durumunuzu bilemiyorum ama böyle de yaşayamadığın belli.En azından geçici olarak dene derim.Tabi kesin kararınız buysa.
Tesekur ederim yorumunuz icin. Cok ihtiyacim var:(
Esimin iyi huylari mesela bide sey giyimime pek karismaz biyere gidecek olsam karismaz oyle sIkan bir es degil. Ailemlede iyi anlasir hic biseyi sakinmaz. Ara sira annemlerde yatmama bisey demez tabi yilda belki 2 kere yatiyorumdur. Kendiside belki yanliz kalmak istiyodur bu sayede bilemiyorum tabi. Parasi oldugunda bana herseyi almak ister hayati yasamak ister. Ama yasiyamayiz oyle pek asiri cunku isi yuzunden paramiz olmaz zamanimiz olmaz tatile felan gitmeye dogru durust. Simdilik bunlar geliyor aklima:(

Peki 10 senede bı özelliklerini fark edemedin mi ? Ya da fark ettiysen neden bunlara rağmen evlendin ?
Bukadar degildi ama tabi kendini belli ediyodu. Ne bilim seviyordum duzelir saniyordum cunku iyi oldugumuzdada cok cok iyiyiz cok mutlu oluyordum. Off cIkmazdayim:( aciyorumda piskolojisi bozuk diye:(

Bukadar degildi ama tabi kendini belli ediyodu. Ne bilim seviyordum duzelir saniyordum cunku iyi oldugumuzdada cok cok iyiyiz cok mutlu oluyordum. Off cIkmazdayim:KK43: aciyorumda piskolojisi bozuk diye:KK43:
Yardım almaya yaklaşmıyor mu ? Sonuçta 13 yıl dile kolay bşylerden hemen vazgeçmek çok kolay olmamalı

Yardım almaya yaklaşmıyor mu ? Sonuçta 13 yıl dile kolay bşylerden hemen vazgeçmek çok kolay olmamalı
Hayir yaklasmiyor. Doktora gitmen lagzim piskolojin yiyi degil sinirlerine hakim olamiyorsun felan dedim bagirdi cagirdi. Kavga esnasindayken sakince soyledim ama gitmezki. Beraber evlilik terapistinede gidelim dedim evlilik felan istemiyom ben dedi. Bana bi kufur kelimesi etmisti iki gundur, o kufuru geri aldigini soyledi az once cunku cok agir biseydi. O kufuru geri aldim diger seylerde ciddiydim ama o kelimede ciddi degildim dedi. Optu sarildi bana. Ama daha sonrada mesaj atmis ben evden ciktigimda ayrilmamiz gerek ama o kufuru gercekten oyle oldugun icin etmedim dedi. Ben cevap yazmadim cunku ne yazilirki buna yani. Anlamiyorum artik. O optugunde bende optum, sarildiginde geri sarildim. Yani onu itmedim, karsilik verdim. Iyimi ettim bilmiyorum..:( Ne olacak sonumuz allahim:(

Hayir yaklasmiyor. Doktora gitmen lagzim piskolojin yiyi degil sinirlerine hakim olamiyorsun felan dedim bagirdi cagirdi. Kavga esnasindayken sakince soyledim ama gitmezki. Beraber evlilik terapistinede gidelim dedim evlilik felan istemiyom ben dedi. Bana bi kufur kelimesi etmisti iki gundur, o kufuru geri aldigini soyledi az once cunku cok agir biseydi. O kufuru geri aldim diger seylerde ciddiydim ama o kelimede ciddi degildim dedi. Optu sarildi bana. Ama daha sonrada mesaj atmis ben evden ciktigimda ayrilmamiz gerek ama o kufuru gercekten oyle oldugun icin etmedim dedi. Ben cevap yazmadim cunku ne yazilirki buna yani. Anlamiyorum artik. O optugunde bende optum, sarildiginde geri sarildim. Yani onu itmedim, karsilik verdim. Iyimi ettim bilmiyorum..:KK43: Ne olacak sonumuz allahim:KK43:
beni sevmiyor ve artık hayatında istemıyorsan ve benımle mutlu değilsen ayrılalım de. sor kendisine düzelmek istemiyor musun de?

beni sevmiyor ve artık hayatında istemıyorsan ve benımle mutlu değilsen ayrılalım de. sor kendisine düzelmek istemiyor musun de?
Beni sevmiyomusun dememistim ama degismessen beni surekli birakmak istiyorsun ve saygiszsin dedim. Bunlari degistirmiyceksen bende artik ayrilmak istiyom demistim. O zaten ayrilmak istedigi icin umursamadi gibiydi. Ve bana bi cok kez seni sevmiyom demisti. Ama yalan soyledigini biliyorum seviyor eminim. Ama iste boyle davraniyor ve bende biktim artik. Tedavide olmuyor. Kavgali olmadigimizda hic dememistim doktora git diye ama bu son kavgadan sonra bi kac kere soyledim ama istemiyor, tersliyor.

Beni sevmiyomusun dememistim ama degismessen beni surekli birakmak istiyorsun ve saygiszsin dedim. Bunlari degistirmiyceksen bende artik ayrilmak istiyom demistim. O zaten ayrilmak istedigi icin umursamadi gibiydi. Ve bana bi cok kez seni sevmiyom demisti. Ama yalan soyledigini biliyorum seviyor eminim. Ama iste boyle davraniyor ve bende biktim artik. Tedavide olmuyor. Kavgali olmadigimizda hic dememistim doktora git diye ama bu son kavgadan sonra bi kac kere soyledim ama istemiyor, tersliyor.
Insanlar genelde hayatlarında büyük Değişiklikler olduğu zamsn böyle ruh hallerine girerler mesela birinin ölümü il Değişikliği gibi böyle Şeyler mi oldu ya da ayrılmak istemesinin tek sebebi bu mu ? Hiç duygulanmıyor mu mesela ? Neden bu kadar katı ? Sorgulasanız

Insanlar genelde hayatlarında büyük Değişiklikler olduğu zamsn böyle ruh hallerine girerler mesela birinin ölümü il Değişikliği gibi böyle Şeyler mi oldu ya da ayrılmak istemesinin tek sebebi bu mu ? Hiç duygulanmıyor mu mesela ? Neden bu kadar katı ? Sorgulasanız
ESIM evlendenmeden oncede boyle kiriciydi ve evlendikten sonra daha beter oldu. Yani bu simdinin bi problemi degil. Bu kacinci evledigimden beri cok kavga ettik ve neredeyse her kavgada istemiyom bilmem ne diyodu sonrada bisey olmamis gini sariliyo bilmem ne. Ozur diledigide cok oluyodu bende bidaha yapma diyordum oda tamam ozur dilerim diyodu ama sonra yine ayni seyleri yapiyordu. Ve bu sene daha cok kavga ettik, martta baslamisti diyebilirim. Sonra geri duzeldi sonra geri kavga ettk sonra geri duzeldi vs. Ben her kavgada biraz daha bittim yiprandim. Degeri biraz daha dustu gozumde tahamullum biraz daha bitti, cok kirdi beni kalbimi paramparca etti. Bide kavgalarda hep kendi hatalarini yuzunden cikti. Hadi benim sucum olmus olsa ve burnumdan getirse getirse boyle diycemki tamam ben ettim ben buldum, ama esimin sucu oldugu halde bukadar cektirdi ve cektiriyo bana. Bi kac ay once ev hayvani oldu, evlenmeden once vardi. Ama o oldugu icin boyle olmadi cunku hayvancagiz olmeden oncede aynen bu sekildeydi

ESIM evlendenmeden oncede boyle kiriciydi ve evlendikten sonra daha beter oldu. Yani bu simdinin bi problemi degil. Bu kacinci evledigimden beri cok kavga ettik ve neredeyse her kavgada istemiyom bilmem ne diyodu sonrada bisey olmamis gini sariliyo bilmem ne. Ozur diledigide cok oluyodu bende bidaha yapma diyordum oda tamam ozur dilerim diyodu ama sonra yine ayni seyleri yapiyordu. Ve bu sene daha cok kavga ettik, martta baslamisti diyebilirim. Sonra geri duzeldi sonra geri kavga ettk sonra geri duzeldi vs. Ben her kavgada biraz daha bittim yiprandim. Degeri biraz daha dustu gozumde tahamullum biraz daha bitti, cok kirdi beni kalbimi paramparca etti. Bide kavgalarda hep kendi hatalarini yuzunden cikti. Hadi benim sucum olmus olsa ve burnumdan getirse getirse boyle diycemki tamam ben ettim ben buldum, ama esimin sucu oldugu halde bukadar cektirdi ve cektiriyo bana. Bi kac ay once ev hayvani oldu, evlenmeden once vardi. Ama o oldugu icin boyle olmadi cunku hayvancagiz olmeden oncede aynen bu sekildeydi
Psikolojisi bozuk eşinizin tedavi olması Şart aileler devreye girse öyle deneseniz bi

Bu arada son bi kac gunde 3 kere cinsel iliski yasadik. Reddetmessem belki biraz cozulur kendini anlatmaya calisir felan diye ama tık yok. Tek degisen kavga etmiyoruz bana terslik yapmiyor hepsi bu. Ben bunu la nasil bas edicem? Bidaha cinsellik istediginde karsilik vermemeyi dusunuyorum. Bunu nasil yapabilirim, nasil bi konusma yapabilirim?

Boşanmak isteyen birinden ayrılmak zor olmamalı
Neyi bekliyorsunuz sizi aldatmasını mı ?
Sonrada boşan ondan sonra yap ne yapacaksan deniyor.

Taşının 1+1 kiralik eve. 1 kişinin masrafından nolur zaten. Kirayı da denkleştirirsiniz rahat rahat. Ben baba evine dönüşten yana değilim.

Bu arada son bi kac gunde 3 kere cinsel iliski yasadik. Reddetmessem belki biraz cozulur kendini anlatmaya calisir felan diye ama tık yok. Tek degisen kavga etmiyoruz bana terslik yapmiyor hepsi bu. Ben bunu la nasil bas edicem? Bidaha cinsellik istediginde karsilik vermemeyi dusunuyorum. Bunu nasil yapabilirim, nasil bi konusma yapabilirim?
Bu ne demek ya? Boşanıcaksınız ama adamı mı tatmin ediyorsunuz? Cinselliği yaşayabiliyorsan affettin demektir yani. Niye boşanıyorsun o zaman?

Back
X