Boşanıyoruz..LÜTFEN okuyunuz ben nerde hata yaptım ki?

Hayir anormal degil. Bir sure sonra da sokaktan gecen herhangi biri gibi oluyor.

Bak benim yakınımın başından geçeni anlatayım sana,
Evlendi, düğün sabahı kocası sevgilisinin yanına gitmiş. Kıza kredi çektirttiler, sonrasında kızın eşyalarını dışarı attılar evden gönderdiler. Gece gündüz ağladı. Anlaşmalı boşanacaksın diye kızı baskı kurdular. Kv ve kp olayın baş kahramanı. Eve alınan kıymaya bile kv karar veriyordu. Boşandı mutlu ikinci evliliğini yaptı. Çocuğu oldu yeni.
Ben gencecik insanların yuvalarını mahfeden insanların Allahtan bir karşılık göreceklerine inanıyorum. Allah yardımcınız olacaktır lütfen güçlü olun , hayatınızdan, huzurunuzdan taviz vermeyin bence

Al bi serefsiz daha allah bildigu gibi yapsin o pisligide yakininiza xok uzuldum ama rabbim mutlulugunu vermis en sonunda dilerim allah bana da hayirli kapilar açar guclu olmaya calisiyorum ve huzurumu saglamak icin elimden geleni yapiyorum cok saolun

Siz kendi mutluluğunuzu öncelikli tutarsanız hiçkimse sizi aşağıya çekemez , kendinden taviz vermemek mutluluğun kuralı bana göre. Allah işinizi gücünüzü rastgetirir inşallah , canınızı sıkmayın

Bu zamana kadar hic kendimi onde tutmadim hep etrafimdakileri mutlu etmek istedim ve oylede oldu ama bu saatten itibaren once ben benim mutluluğum ve asagi gitmek istemiyorum yeterince asagi dustum boylr bi pislikle allah isimizi gucumuzu rast getirsin ins

Hiçbişey yıkılmadı hemen ne meyillisiniz deprosyona girip yıkılan hayallerim moduna girmeye. Kalk önce iki rekat şükür namazı kıl kırtuldum diye. Sonra aç müziği çifte telli oyna. Aaaa bu ne yaa şerefizden ayrılıp bukadar parçalanmak nedir. Değiyormu?

Degmiyor ama iste cevre dusuncesi ve ailenin uzulmesi ister istemez seninde kirilan bi kalbin var uzuluyorsun uzulmemen anormal olur ha bu duygusal kismi mantikli baktigimda cok sukur ediyorum zaten

Su anda bana zaman durmus gibi 2 yil olmus ne guzel
İlk başlarda banada oyleydı.Evim burnumda tütüofu.Ama boş evi napıyım koca koca olmadıktan sonra.O mutsuz oldugum evde bıle içim acıya acıya cıktım.

Degmiyor ama iste cevre dusuncesi ve ailenin uzulmesi ister istemez seninde kirilan bi kalbin var uzuluyorsun uzulmemen anormal olur ha bu duygusal kismi mantikli baktigimda cok sukur ediyorum zaten
Dava acıldımı?Ne kadar borçlarını odedın?

Seni de kendileri gibi borçlu yapmaya calisiyorlar. Resmen düğün yapalim da gelenle borc kapatiriz zihniyetiyle evlendirmisler. Neresinden dönsen kardir. Kurtul kendi hayatina bak bacim, Allah yardimcin olsun.
Muhtesem bi yorum.Ayrıca onların seni dusunecek halı yok.Hayatın boyunca borclarını odemek ıstıosan gıdebılırsın.

Benım ayrılma sebebımle o kadar benzıokı.Banada annesı dedı.Bir imza deılmı ımzanda senınle olsun evlenmekte doğal boşanmakta doğal.Beddua etmıorum rabbım soracak.

Sabret rabbim çok mutlu edecek seni görürsün az daha sabır

25 nde acilicak ben cok borcunu odedim rahat 45 var yani kaba taslak hesapladigim hoc bak bu kadar borc odedim bari birazcık toparlansa asla toparlanamaz o borclar ust uste haciz yagdi
Pekı belgelerı varmı ?Avukat çok onemlı.Kaç kurtar bu ınsanlardan kendını?

İyi de kardeşim ben sana boşan demiyorum ki neden ödüyorsun milletin borcunu diyorum sana ne kayınpederin borcundan ? Kredi çekemem diyceksin eşine işine gelirse. Verdikçe almış onlarda ohh ne güzel dünya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…