- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 30
- Konu Sahibi GirlOfShine
Bu dediklerinin hepsinin farkindayim vw cok sukur tabikide ama uzuluyorum ya elimde degil cok sevdim inandim guvendim.bu kadar pislik biri nasil oldu nasil ama nasil rahat olabiliyo ben bu kadar hakli iken bu kadar uzuluyorum onun kafayi yemesi lazim.bence
Anliyorum seni. Kirildin diyecegim ama kirilmak hafif kalir. En dogru termler dagildin, cöktun olur belkide.
Bende eski sevgilim kendi sucunu goremeyince ayrilikta, sinirlerim bozuluyordu.
Pismanim demesini bekledim.
Ama sonradan yine polyanam devreye girdi zamanla.
Olayi soyle gor:
Oz elestiri cok guzel biseydir. Bi hata yaptigini gorursun, kendini duzeltirsin ve bu seni huzura goturur.
Senin durumunda benim dusuncem
" eger bu seref yoksunu adam birden bi aydinlanma yasayip, hatalarini gorup duzeltseydi benden sonra ki hayatinda. O zmn mutlu bi yasam surecekti. Amaaaa su an halbukiii hic farkinda degil, Allah ahanda boyle belasini veriyor bile. Kendini super birisi sanarak benden sonra ki her iliskide sorun yasayacagini bilmiyor. Partneri icin en buyuk pismanlik sebebi olacaginida bilmiyor. Kor, asalak, bencil birisi oldugu icin hatalarini asla goremeyecek....ne mutlu olacak nede mutlu edebilecek. Cok sukur Allahima, hatalarinin farkina vardirmiyor."
Bence bu cooook guzel bisey?
Farkindalik olmadigi icin pismanlikta hissetmiyor. Yani o " pismanim" mesaji hic gelmedi bana. Ama bence hic sorun degl, cunku gelmedigine gore o mesaj goruyorum ki hala kendini super hissediyor. Beyinsiz mahlukat, ah yazikkk..