• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşanıyorum kızımı da istiyor

hayat1979

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2011
1.601
218
123
3,5 yıllık evliyim. 1 yaşında kızım var.Daha önce eşimle sıkıntılarımızı yazmıştım.kısaca anlatırsam esim evlenmeden önce borcunu kapatmak ve düğün masrafları için 50bin kredi çekmiş.35 bini eski borçları için 15 binde düğün içinmiş Hadi öyle diyelim. onun kredileri ayfa 800 tl ben de çalıştım mobilyaları odedim.diğinden bilinenleri de salona vs. Borçlar esimin lüks ihtiyaçları yüzünden içki sigara dışardan yemek benzin ve. Krediyi krediyle kapatmış.borç artmış.hMile olduğum için fe kv evine taşındık.ama kadın tam bir vadi çıktı vicdansız.ben çalışsam da çalışmadan da annemin maddi manevi desteğini gördüm dul aylığı bana verdi kadımcaz.ama ne edime ne ailesine yaranamadım. Bebeğimi ve beni hic sevmediler.1haftalık sarılık geçirmiş kızımı emzirtmedi Ve niceleri.. dayanamadım ben kira tuttuk kirayı ben öderim dedim kızıma annem bakıyor onlarınkiler koydeler. Esim gül gibi isinden istifa etti tenha bir yerde bakkal dükkanı açtı.Bana söylemedi ben istifa edeceğini duyunca geri al dedim dinlemedi.biliyorum ki içecek . Ki öyle oldu.sabah 6 da gidiyor akşam 22de geliyor 3,4 bira içiyor. Evle hic ilgilenmiyor. Kızıma da bana da yardımcı olmuyor arkasıni toplanıyor üstelik. Kızım hasta ona rağmen. Boşanacağını söyledim ctsi kızımın doğum günü o zamana kadar kimseye söyleme dedim.o da boşanalım ama kızımı size birakmam dedi. Ben de uzatıp birşey söylemedim mahkemede görüşelim diye. Ama daha sonra o aradı nasıl dedi iyi dedim akşamında da geldi ama hiçbirşey demedi. Ne desem bilmiyorum. Kızımı almak istiyor musun deyip bir daha eve koymasam mi.

1 yaşındaki bebeği hiç bir şekilde alamaz sizden merak etmeyin. boşanma davasını da siz açın bence.

Alkol aldığını benim mi ispatlamam gerekiyor. Yani bu başka türlü kabul görmüyor mu Nasıl yapabilirim

Bebeğinizi hiç bir şekilde sizden alamaz çünkü bebeğiniz şu anda size muhtaç

1 yaşındaki bir bebeği akıl var mantık var anasından ayırırlar mı hiç .. ne vijdansız bir baba ! bence mahkemede size verir heleki alkol varsa

sizin çok ciddi bir sorununuz olmadığı sürece (madde kullanımı, alkol, fuhuş) bebeğinizi sizden alamazlar.
zaten böyle bir babaya hiçbir hakim çocuk filan vermez.
çekilir gibi dğil Allah yardımcınız olsun.

Alkol almasa çok iyi bir eş ve çok iyi bir baba bile olsa o bebeği mahkeme size verecek.
1 yasındaki bebek babaya değil anneye verilir.
yok öyle paşa kızımı vermem diyecek yav hee deyip gecseydin.

Kızınızı istemesi onu alabileceği anlamına gelmiyor. Fazla iyimser gördüm kendisini. Alkolik borç içinde beş para etmez babaya çocuk veercekler, pehhh...

3,5 yıllık evliyim. 1 yaşında kızım var.Daha önce eşimle sıkıntılarımızı yazmıştım.kısaca anlatırsam esim evlenmeden önce borcunu kapatmak ve düğün masrafları için 50bin kredi çekmiş.35 bini eski borçları için 15 binde düğün içinmiş Hadi öyle diyelim. onun kredileri ayfa 800 tl ben de çalıştım mobilyaları odedim.diğinden bilinenleri de salona vs. Borçlar esimin lüks ihtiyaçları yüzünden içki sigara dışardan yemek benzin ve. Krediyi krediyle kapatmış.borç artmış.hMile olduğum için fe kv evine taşındık.ama kadın tam bir vadi çıktı vicdansız.ben çalışsam da çalışmadan da annemin maddi manevi desteğini gördüm dul aylığı bana verdi kadımcaz.ama ne edime ne ailesine yaranamadım. Bebeğimi ve beni hic sevmediler.1haftalık sarılık geçirmiş kızımı emzirtmedi Ve niceleri.. dayanamadım ben kira tuttuk kirayı ben öderim dedim kızıma annem bakıyor onlarınkiler koydeler. Esim gül gibi isinden istifa etti tenha bir yerde bakkal dükkanı açtı.Bana söylemedi ben istifa edeceğini duyunca geri al dedim dinlemedi.biliyorum ki içecek . Ki öyle oldu.sabah 6 da gidiyor akşam 22de geliyor 3,4 bira içiyor. Evle hic ilgilenmiyor. Kızıma da bana da yardımcı olmuyor arkasıni toplanıyor üstelik. Kızım hasta ona rağmen. Boşanacağını söyledim ctsi kızımın doğum günü o zamana kadar kimseye söyleme dedim.o da boşanalım ama kızımı size birakmam dedi. Ben de uzatıp birşey söylemedim mahkemede görüşelim diye. Ama daha sonra o aradı nasıl dedi iyi dedim akşamında da geldi ama hiçbirşey demedi. Ne desem bilmiyorum. Kızımı almak istiyor musun deyip bir daha eve koymasam mi.
küçücük çocuğu mahkeme ona verir mi hiç korkma alamaz

sen sadece alkol alıyo demn bile yeterli mhkeme tahlil yaptırr orda çıkar zatn kanında alkol ve bebeği asla eşine vermez merak etme

bildigim kadariyla anne ahlaksizlik yapmadiktan donra yuz kizartici suc islememisse cocuk anneye verilir yanliz dikkat et sana iftira falan atmaya kalkmasinlar her sey beklenebilir

alkol olmasına gerek yok 7 yaşına kadar anneye veriyor mahkeme, anne çalışmasa işsiz dahi olsa nafakayı bağlayıp yine anneye veriyor. kısacası kızınızı istiyor da, babayı alır. kızını düşünen adam insan gibi vakitlice gider gelir çocuğuyla ilgilenir. boşanırken kıymete bindirmez.

Back
X