• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

boşamak mı? 1 sene daha beklemek mi?

Hesappasif

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Kasım 2016
2.405
3.366
133
Merhaba arkadaşlar. Biz eşimin memleketinde yasıyoruz İstanbuldan Giresuna geldim. ben bütün çevremi ailemi memleketimi bırakıp geldim. Eşimi seviyorum her istediğim yapar aileside burda onlarla da sorunum yok fakatttt sadece sosyal hayatımı onlardan ibaret olması baydı artık beni cünkü böyle biri değildim ben bir çok arkadaşı olan sosyal biriydim ben bu şehre 6 yıldır alısamadım cocugum da yok. düşünün ki bir tane dahi arkadaş edinemedim.(gerçi virüs var arkadaşım olsada değişen bir şey olmayacak) Oturduğumuz semtlerde hiç komsuluk yok. Eşimin de çevresi yok birde sürekli valizle hazırlan yolculuk yap git ailenin yanına artık zor gelmeye başladı.. Eşim bana geçen sene söz verdi bu yıl tayin alcam batıya diye. Sonra bir sebepten dolayı vazgeçti ve seneye alcam diyor amaaaaaaaaaaa ben bu şehre katlanamıyorum artık ve eşimin beni cocuk gibi kandırması oyalaması zoruma gitti. güzel bir yer fakat bana göre değilmiş . Ben de rest cekmeyi düşünüyorum ne kadar sevsemde sevgi bir yere kadar diye düşünüyorum ve seneye de bir şeyi bahane edip vazgeçer diye korkuyorum cok kararsızım ailemi de üzmek istemiyorum 🙄birde boşanırsam çekişmeli bosanmayı düşünüyorum bu sene tayin alıcam deyip vazgeçtiği İcin mahkemeye beni kandırdı diyeceğim(kanıtımvar) ama bu kadar kolay mı bu işler tek basıma altından kalkabilirmiyim. Sadece arkadaşlarım İcin dönmek istediğimi düşünmüş cogunuz ama öyle değil ben o arkadaşların coguyla su an konusmuyorum bile.. Şehri sevemedim. Ailemi özlüyorum. Kafa dengi insan yok burda kalabalık bir semt değil. Eşim ailesine babalık yapıyor babası oldugu halde. Kız kardeşlerinden tut herkes eşime kosuyor her sorunda ama ben ailemi göremiyorum böyle olacağını bilseydim tabikide evlenmezdim. Eşim cok vefalı birisi ama abiside babası da var iyi insanlar diye her şeye kosmak zorunda mı? Evlenirken cok fedakarlık yaptım zora sokmadım altınlarımı bile verdim vee simdi de buraya alısamadım memleketime gidelim dedim diye herkes sımarık ilan etmiş beni hep ben mi yapıcam fedakarlığı sizde biliyorsunuz ki 3 yıl önceki düşünceleriniz bile değişebilir

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba arkadaşlar. Biz eşimin memleketinde yasıyoruz İstanbuldan Giresuna geldim. ben bütün çevremi ailemi memleketimi bırakıp geldim. Eşimi seviyorum her istediğim yapar aileside burda onlarla da sorunum yok fakatttt sadece sosyal hayatımı onlardan ibaret olması baydı artık beni cünkü böyle biri değildim ben bir çok arkadaşı olan sosyal biriydim ben bu şehre 6 yıldır alısamadım düşünün ki bir tane dahi arkadaş edinemedim.(gerçi virüs var arkadaşım olsada değişen bir şey olmayacak) Oturduğumuz semtlerde hiç komsuluk yok. Eşimin de çevresi yok birde sürekli valizle hazırlan yolculuk yap git ailenin yanına artık zor gelmeye başladı.. Eşim bana geçen sene söz verdi bu yıl tayin alcam batıya diye. Sonra bir sebepten dolayı vazgeçti ve seneye alcam diyor amaaaaaaaaaaa ben bu şehre katlanamıyorum artık ve eşimin beni cocuk gibi kandırması oyalaması zoruma gitti. güzel bir yer fakat bana göre değilmiş . Ben de rest cekmeyi düşünüyorum ne kadar sevsemde sevgi bir yere kadar diye düşünüyorum ve seneye de bir şeyi bahane edip vazgeçer diye korkuyorum cok kararsızım ailemi de üzmek istemiyorum 🙄birde boşanırsam çekişmeli bosanmayı düşünüyorum bu sene tayin alıcam deyip vazgeçtiği İcin mahkemeye beni kandırdı diyeceğim(kanıtımvar) ama bu kadar kolay mı bu işler tek basıma altından kalkabilirmiyim
Cümleyi bu kadar kolay mı diye bitirmişsin. Ben de bu kadar kolay mı diyorum sana evliliği bu sebepten bitirmek. Sebebin yok yani bana göre bi sebep değil bu şaka gibi ya

Konunun finali güzeldi, çekişmeli boşanmak istediğiniz adamla hala yaşıyorsunuz. Bu adamı sevdiğinize emin misiniz ? Şehri beğenmedim sosyal değil diye boşananı ilk defa görüyorum. Evlenirken koca çok tatlı elden kaçmasın, sonra ben burayı sevmedim. Bence erkeklerde haklı biraz, evlenmeseydin derim ben olsam.

Son düzenleme:
Yaşınız küçük galiba , hakime " bu sene tayin alıcam " dediği kaydı gösterdiğiniz ve onun tepkisinin olduğu videoyu merakla bekliyorum 😂 Tayin alıcam dedi almadı, 100 bin tazminat. Eşimde bana bu sene iki sene önce gittiğimiz otele gidicez demişti ama gidemiyoruz coronadan. Kanıtlar var mailler falan, çekişmeli boşansak üç beş düşer mi acaba 😂

Konunun finali güzeldi, çekişmeli boşanmak istediğiniz adamla hala yaşıyorsunuz. Bu adamı sevdiğinize emin misiniz ? Şehiri beğenmedim sosyal değil diye boşananı ilk defa görüyorum. Evlenirken koca çok tatlı elden kaçmasın, sonra ben burayı sevmedim. Bence erkeklerde haklı biraz, evlenmeseydin derim ben olsam.
Ama oyalamıyor mu beni sizce

Merhaba arkadaşlar. Biz eşimin memleketinde yasıyoruz İstanbuldan Giresuna geldim. ben bütün çevremi ailemi memleketimi bırakıp geldim. Eşimi seviyorum her istediğim yapar aileside burda onlarla da sorunum yok fakatttt sadece sosyal hayatımı onlardan ibaret olması baydı artık beni cünkü böyle biri değildim ben bir çok arkadaşı olan sosyal biriydim ben bu şehre 6 yıldır alısamadım düşünün ki bir tane dahi arkadaş edinemedim.(gerçi virüs var arkadaşım olsada değişen bir şey olmayacak) Oturduğumuz semtlerde hiç komsuluk yok. Eşimin de çevresi yok birde sürekli valizle hazırlan yolculuk yap git ailenin yanına artık zor gelmeye başladı.. Eşim bana geçen sene söz verdi bu yıl tayin alcam batıya diye. Sonra bir sebepten dolayı vazgeçti ve seneye alcam diyor amaaaaaaaaaaa ben bu şehre katlanamıyorum artık ve eşimin beni cocuk gibi kandırması oyalaması zoruma gitti. güzel bir yer fakat bana göre değilmiş . Ben de rest cekmeyi düşünüyorum ne kadar sevsemde sevgi bir yere kadar diye düşünüyorum ve seneye de bir şeyi bahane edip vazgeçer diye korkuyorum cok kararsızım ailemi de üzmek istemiyorum 🙄birde boşanırsam çekişmeli bosanmayı düşünüyorum bu sene tayin alıcam deyip vazgeçtiği İcin mahkemeye beni kandırdı diyeceğim(kanıtımvar) ama bu kadar kolay mı bu işler tek basıma altından kalkabilirmiyim
merhaba
anlattığınız gibi sosyal biri iseniz Dünyanın en kuytu yerine bile gitseniz mutlaka arkadaş edinirsiniz
bence siz bulunduğunuz yeri sevmemişsiniz ve içinizde büyümüş büyümüş patlyıorsunuz
bahsettiğiniz şehirdede arkadaş edinmemiş olmak.. bilemedim..
bence sizde kendi hatalarınızı gözden geçirin... bu kadar mutlu iseniz boşanma sebebiniz saçma geldi

6 sene arkadaş edinemeyen sizsiniz.
Problem belki de sizdedir.
Boşanmak yerine kocanızı ikna etmeniz daha mantıklı.
Kocanızı artık sevmiyorsanız o ayrı.
Ya gerçekten yok nasıl anlatsam ya kafa uyusmuyor ya da böyle hep cıkarcı tip denk geliyor

Eşinizi sevmiyorsunuz boşanmak için bahane arıyorsunuz ya da başka bir şey.. Sosyal değilim diye boşanmakta nedir kaldı ki sanki adam kısıtlıyor sizi dışarı çıkmanıza yasak mı koydu arkadaş bulmanıza yasak mı koydu. Eve mi hapsetti? Adamı sevmiyor ya da sıkılmışsınız yoksa çekişmeli boşanmayı düşünmez insan anlaşmalı boşanmak varken😉

Neden bu güzide adetlerimizde gelinin doğduğu çevreyi bırakıp, kocişkosunun peşinden gitme geleneği var asla aklım almıyor :işsiz:
6 sene arkadaş edinemeyen sizsiniz.
Problem belki de sizdedir.
Boşanmak yerine kocanızı ikna etmeniz daha mantıklı.
Kocanızı artık sevmiyorsanız o ayrı.
Seviyorum ama sanki artık haksızlık oldugunu düşünüyorum o ailesinin her işine kosuyor ailesi her sorunda onu arıyor fazlasıyla vefalı birisi düşünün ki ailedeki herkes sorununu bununla cözdürüyor ki tek oğlanda değil amaaaaa ben ailemden km uzağa geldim göremiyorum bile ailemi bu benim tercihim evet ama yanlış tercihmiş bence

Eşinizi sevmiyorsunuz boşanmak için bahane arıyorsunuz ya da başka bir şey.. Sosyal değilim diye boşanmakta nedir kaldı ki sanki adam kısıtlıyor sizi dışarı çıkmanıza yasak mı koydu arkadaş bulmanıza yasak mı koydu. Eve mi hapsetti? Adamı sevmiyor ya da sıkılmışsınız yoksa çekişmeli boşanmayı düşünmez insan anlaşmalı boşanmak varken😉
O kadar yılımı bu şehre eşe adayıp eli boş dönmek istemiyorum diyelim kandırıldım ama neden anlamıyorsunuz. Seneye de bir bahane bulacağını düşünüyorum

merhaba
anlattığınız gibi sosyal biri iseniz Dünyanın en kuytu yerine bile gitseniz mutlaka arkadaş edinirsiniz
bence siz bulunduğunuz yeri sevmemişsiniz ve içinizde büyümüş büyümüş patlyıorsunuz
bahsettiğiniz şehirdede arkadaş edinmemiş olmak.. bilemedim..
bence sizde kendi hatalarınızı gözden geçirin... bu kadar mutlu iseniz boşanma sebebiniz saçma geldi
Kesinlikle sevemedim burayı bir işimde yok

O kadar yılımı bu şehre eşe adayıp eli boş dönmek istemiyorum diyelim kandırıldım ama neden anlamıyorsunuz. Seneye de bir bahane bulacağını düşünüyorum
Eli boş dönmek mi? Evlenip bir çok kişi şehir değiştiriyor evlilik böyle bir şey değildir bence siz boşanın evliliğin ne olduğunu daha anlamamışsınız.

İstanbulu aileni birakip giderken giresuna
Ne hayal ettin ne bulamadin
Millet burada dogunun en ucra yerinde meslegini icra etmeye gidiyor birsuru negatif duruma ragmen.
Siz gayet rahat bir sehirde esinizle mutlu mesut yaşıyorsunuz ili begenmedim hadi ayrilalim bu mudur yani.
Hani deseniz es ailesi baskı yapiyor
Esim kötü davraniyor amenna
Şuan yaptığınız şımarıklık.

Back