- 20 Kasım 2016
- 2.405
- 3.366
- 133
- Konu Sahibi Hesappasif
Merhaba arkadaşlar. Biz eşimin memleketinde yasıyoruz İstanbuldan Giresuna geldim. ben bütün çevremi ailemi memleketimi bırakıp geldim. Eşimi seviyorum her istediğim yapar aileside burda onlarla da sorunum yok fakatttt sadece sosyal hayatımı onlardan ibaret olması baydı artık beni cünkü böyle biri değildim ben bir çok arkadaşı olan sosyal biriydim ben bu şehre 6 yıldır alısamadım cocugum da yok. düşünün ki bir tane dahi arkadaş edinemedim.(gerçi virüs var arkadaşım olsada değişen bir şey olmayacak) Oturduğumuz semtlerde hiç komsuluk yok. Eşimin de çevresi yok birde sürekli valizle hazırlan yolculuk yap git ailenin yanına artık zor gelmeye başladı.. Eşim bana geçen sene söz verdi bu yıl tayin alcam batıya diye. Sonra bir sebepten dolayı vazgeçti ve seneye alcam diyor amaaaaaaaaaaa ben bu şehre katlanamıyorum artık ve eşimin beni cocuk gibi kandırması oyalaması zoruma gitti. güzel bir yer fakat bana göre değilmiş . Ben de rest cekmeyi düşünüyorum ne kadar sevsemde sevgi bir yere kadar diye düşünüyorum ve seneye de bir şeyi bahane edip vazgeçer diye korkuyorum cok kararsızım ailemi de üzmek istemiyorum birde boşanırsam çekişmeli bosanmayı düşünüyorum bu sene tayin alıcam deyip vazgeçtiği İcin mahkemeye beni kandırdı diyeceğim(kanıtımvar) ama bu kadar kolay mı bu işler tek basıma altından kalkabilirmiyim. Sadece arkadaşlarım İcin dönmek istediğimi düşünmüş cogunuz ama öyle değil ben o arkadaşların coguyla su an konusmuyorum bile.. Şehri sevemedim. Ailemi özlüyorum. Kafa dengi insan yok burda kalabalık bir semt değil. Eşim ailesine babalık yapıyor babası oldugu halde. Kız kardeşlerinden tut herkes eşime kosuyor her sorunda ama ben ailemi göremiyorum böyle olacağını bilseydim tabikide evlenmezdim. Eşim cok vefalı birisi ama abiside babası da var iyi insanlar diye her şeye kosmak zorunda mı? Evlenirken cok fedakarlık yaptım zora sokmadım altınlarımı bile verdim vee simdi de buraya alısamadım memleketime gidelim dedim diye herkes sımarık ilan etmiş beni hep ben mi yapıcam fedakarlığı sizde biliyorsunuz ki 3 yıl önceki düşünceleriniz bile değişebilir
Son düzenleyen: Moderatör: