- 5 Kasım 2024
- 149
- 10
- 24
-
- Konu Sahibi nejlasonmez
Peçetedir yavPeşette- poşet mi demek?
Poşete koyduysanız, poşet ne alaka?
Poşet değişse peşette nedir ?
Kafamda deli sorular
Görünce korktum ilk defa yaşıyorum nasıl yazdığımı da fark etmedimPeşette- poşet mi demek?
Poşete koyduysanız, poşet ne alaka?
Poşet değişse peşette nedir ?
Kafamda deli sorular
Evet peçete ilk defa yaşıyorum korktum nasıl yazdığımı fark bile etmedimPeçetedir yav
Muhtemelen ilişki sıklığından tahriş olmuşturGörünce korktum ilk defa yaşıyorum nasıl yazdığımı da fark etmedim
Leke gelmesi de mi normaleşim boşaldı zaman peçette koyduk akmasın bulaştırmasın diye kahvemsi bir renk hafifçe bir yanma var bende inşallah enfeksiyon değildir? İlk defa oluyor
Aynı beşinden bugüne kadar 7 defa ilişki yaşamışız ondan da olabilir mi birde ayın 14 ovulasyondu
İçi değil vajinanın dışı kenarları yanıyor ve kızarmış şekilinde ilişki sıkıldığında mi olur?Muhtemelen ilişki sıklığından tahriş olmuştur
Tabii ki tahriş gibi görünüyorİçi değil vajinanın dışı kenarları yanıyor ve kızarmış şekilinde ilişki sıkıldığında mi olur?
Ne yapılır peki iyileşmesi için biligin var miTabii ki tahriş gibi görünüyor
Yani bepanthen sürebilirsin ya da pişik kremi varsa biraz yatıştırsınNe yapılır peki iyileşmesi için biligin var mi
Jinekoloji doktoruna gidin enfeksiyon ya da tahriş falan varsa gerekeni söyler ona göre ilaç yazar sizeNe yapılır peki iyileşmesi için biligin var mi
İlişkiye ara vermelisiniz iyileşene kadar, bepanten veya fito krem sürebilirsin..Ne yapılır peki iyileşmesi için biligin var mi
Ara vereceğim zatenİlişkiye ara vermelisiniz iyileşene kadar, bepanten veya fito krem sürebilirsin..
terbisil krem olur muİlişkiye ara vermelisiniz iyileşene kadar, bepanten veya fito krem sürebilirsin..
terbisil krem olur mu?Yani bepanthen sürebilirsin ya da pişik kremi varsa biraz yatıştırsın
O ne kremi bilmiyorumterbisil krem olur mu?
Masallaheşim boşaldı zaman peçette koyduk akmasın bulaştırmasın diye kahvemsi bir renk hafifçe bir yanma var bende inşallah enfeksiyon değildir? İlk defa oluyor
Aynı beşinden bugüne kadar 7 defa ilişki yaşamışız ondan da olabilir mi birde ayın 14 ovulasyondu
Geçti çok şükür yanma yokMasallahbisey olmaz normal seyler bunlar yavv