Kızlar merhaba 8 yıllık evlıyım,6 yaşında bir oğlum var 1.5 yıla yakındır 2.çocugu istiyoruz ama olmuyor benım fsh 27 yi gordu geçen ay.Tup bebek merkezıne gittik acilen tup bebek dedi ama eşim oluruna bırakalım dıyor.Nasıl olsa 1 tane var dıye duşunuyoruz bırde bu sıralar ev almaya nıyetlendık kredi falan çekecegiz zorlanmayalım dıyor.
Sorum ise şu son 1 yıldır kocam da boşalamama sorunu başladı yumurtlama gunlerımde 2 gune 1 ilişkiye gırıyoruz ve çok geç boşalıyor eskıden boyle bır sorun yoktu eraksiyonda falan problem yok yanı 1 saat gidip gelıyor olmuyor.Psikolojik oldugunu sanmıyorum nette gezınırken omurilik zedelenmesınde veya şeker hastalarında boyle şeyler olabılır dıye okudum ve bır kaç aydır omuriliğimde bır agrı var dıyıp duruyor ama doktorada gıtmıyor.Boyle boşalamama sorunuyla karşılaşan oldumu acaba.
Bizde de olmuştu. Ama ben tamamen psikolojik olduğunu düşünüyorum .
Çünkü ben ardarda düşükler yasadım. Düşükler arasında korunma, hamile kalma korkusu, sonrasında bir daha Bebek denemeleri derken cok ciddi yasadık bu sorunu.
Hatta ben esimin beni istemediğini bile düşünmeye başlamıştım.
Sonra ven cocuk lafını bıraktım, yumurtlama günlerini takip etmemeye başladım eşimde de o sorun kalmadı :)))
Rahat olmaktan başka care yok. Erkekler bizim kadar güçlü olamıyor ve dışa vurmadiklari icin bence, başka sekilde yansıyor :)
Ben kocamı ne zaman rahat bıraktıysam o zaman sorun kalktı :)
Bir de bu hamilelik dönemimde hep ben zorladım esim hep korktu cocuğa bi sey olcak diye, ne zaman zorlasam adamda aynı sorun oldu :)