Curly Turkophile Yönetici Administrator 14 Kasım 2001 236.446 En iyi cevaplar 3 1.818 1.548 3 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ay_cicegi #21 Başka bir browser deneme şansınız var mı? Problem browser kaynaklı mı onu öğrenelim önce. Bir de kullandığınız browser ın cache ini temizleme şansınız var mı? Muhtemelen geçmişi temizlediğiniz yerde olabilir.
Başka bir browser deneme şansınız var mı? Problem browser kaynaklı mı onu öğrenelim önce. Bir de kullandığınız browser ın cache ini temizleme şansınız var mı? Muhtemelen geçmişi temizlediğiniz yerde olabilir.
AkarGider ❤ bin şükür Allah'ım.. Kayıtlı Üye 16 Aralık 2011 13.791 13.667 498 3 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ay_cicegi #22 ay_cicegi .!.: Merhaba Siteyi telefondan takip ediyorum.yorum yazdigimda konuya degil tek bir reklam olan bos bir sayfaya yonlendirme oluyor.Herkeste mi boyle yoksa telefon kaynakli bi sknti mi acaba? Genişletmek için tıkla... sadece telefon değil normalde de oluyor bana bazen..
ay_cicegi .!.: Merhaba Siteyi telefondan takip ediyorum.yorum yazdigimda konuya degil tek bir reklam olan bos bir sayfaya yonlendirme oluyor.Herkeste mi boyle yoksa telefon kaynakli bi sknti mi acaba? Genişletmek için tıkla... sadece telefon değil normalde de oluyor bana bazen..
ay_cicegi baktn olmyr bakmycksn Kayıtlı Üye 4 Ağustos 2011 429 237 333 11 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ay_cicegi #23 Ne zamandir yazacagim aklimdan cikiyor.Umarim herkesin duzelmistir benim duzeldi. yonetime tesekkurler :)
Ne zamandir yazacagim aklimdan cikiyor.Umarim herkesin duzelmistir benim duzeldi. yonetime tesekkurler :)
kucukkuzum Popüler Üye Kayıtlı Üye 7 Kasım 2014 1.959 2.434 158 13 Kasım 2014 Konu Sahibi Konu Sahibi ay_cicegi #24 Merhaba yeni uyeyim ve resim yüklemek istiyorum ama basaramadim.yardimci olabilirsiniz sevinirim