Pazartesi başka bir doktora daha gidicem ..10.haftaya kadar bekleyin yada bir başka hastaneye gidin.
10 gün önce yolk kesem yoktu yeni oluşmuş bende bir umut başka doktora da gidicem ..inşallah güzel haber alırım geç döllenme diye bir durum varmış lakin doktorum onu kese gelişmemiş 6. Haftada kalmış diye yorumladı teşekkür ederim yorum içinOlmayın
Bana da dedi doktor o kadar emindi ki hatta bu gebelik kesinlikle sagliksiz pazartesi ac gel de kürtaj yapayim dedi hatta
Başka doktora gittim bekle dedi
1 hafta sonra başka bir doktor kalp atışı dinletti bana
Bekleyin lütfen
Özel hastaneye gittiyseniz maalesef kürtaj için bazı doktorlar ısrarcı oluyir sanırım ücretinden dolayı10 gün önce yolk kesem yoktu yeni oluşmuş bende bir umut başka doktora da gidicem ..inşallah güzel haber alırım geç döllenme diye bir durum varmış lakin doktorum onu kese gelişmemiş 6. Haftada kalmış diye yorumladı teşekkür ederim yorum için
Gecmis olsun. Benim de gcemiste benzer bir tecrubem oldu. Yurtdisinda 1 usg hakkimiz var, ben ~9 haftalikken gittim bebek gorulemedi. Olumsuz konusmadilar, gec dollenme olabilir, 2 gunde bir bhcg artisina bakalim, 2 hafta sonra usg ile bakalim dediler. Ben 10gun sonra falan evde dusuk yaptim, bebek trizomi 22imis sonradan ogrendik. Benim tecrubem boyle umarim sizinki daha guzel olur.Merhaba kızlar bugün doktoruma gittim ultrasyonda 30 mm kese 8. Haftadasın bebek malesef yok dedi..
detaylı ultrasyona indim 19 mm kese 6+2 dedi yolk kesesi görüldü
Ama doktorum kesen geriden geliyor gelişmemiş kürtaj olmalısın diyor
Kafam çok karıştı başına gelmiş çevreden duymuş yorumlayacak birileri var mı
( başka bir başlıkta da açtım stresten kusura bakmayın )
Hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcıniz olsunGüncellleme
Bugün peritanolog uzmanı bir doktora gittim her açıdan ölçtü hesapladı ultrasyonla malesef %90 boş gebelik olduğunu onayladı ..yolk kesesi var ama bu haftada bu değerlerde kesinlikle bebek görülmesi lazım dedi..Perşembe kendi doktoruma kadar ya evde düşük yapıcam ya kürtaj yapılacak hayırlısı
Geçmiş olsn. Bende boş gebelik geçirdim yaklaşık 20 gün oldu. Rabbim inşallah sağlıklı gebelik nasip eder en yakın zamanda. Bnm de 8 haftalık malesef düşük olmadı kürtaj oldmGüncellleme
Bugün peritanolog uzmanı bir doktora gittim her açıdan ölçtü hesapladı ultrasyonla malesef %90 boş gebelik olduğunu onayladı ..yolk kesesi var ama bu haftada bu değerlerde kesinlikle bebek görülmesi lazım dedi..Perşembe kendi doktoruma kadar ya evde düşük yapıcam ya kürtaj yapılacak hayırlısı
merhaba öncelikle geçmiş olsun hiç belirtiniz varmıydı acaba kasık ağrısı falan meselaGüncellleme
Çevremde boş gebelik sonrası hamile kalan baya kişi oluyormuş diye duydum inşallah tüm isteyenlere kısmet olur doktor sağlıksız bebek istermiydin deyince o tesellimiz olduGeçmiş olsn. Bende boş gebelik geçirdim yaklaşık 20 gün oldu. Rabbim inşallah sağlıklı gebelik nasip eder en yakın zamanda. Bnm de 8 haftalık malesef düşük olmadı kürtaj oldm
Benim basından beri tek belirtim hafif kasık ağrılarımdı onun dışında bulantı halsizlik kanama hiç hissetmedim sadece psikolojik olarak ilk doktorum boş gebelik olabilir dediği zaman kasık ağrımda yok olmuştu .. şimdi de 2 ay oldu malım göbeğim çıktı görenden saklayamıyorsun anlıyorlar hamilesin diye ama bebiş yok malesefmerhaba öncelikle geçmiş olsun hiç belirtiniz varmıydı acaba kasık ağrısı falan mesela
benim de hiç kasık ağrım yok bende boş gebelikmi acaba diyorum hafif gögüs ağrısından başka bişey hissetmiyorum bende 5+4 üm bugun kesem henüz küçükte olsa görüldüBenim basından beri tek belirtim hafif kasık ağrılarımdı onun dışında bulantı halsizlik kanama hiç hissetmedim sadece psikolojik olarak ilk doktorum boş gebelik olabilir dediği zaman kasık ağrımda yok olmuştu .. şimdi de 2 ay oldu malım göbeğim çıktı görenden saklayamıyorsun anlıyorlar hamilesin diye ama bebiş yok malesef
Her gebelik bir olmaz içinizi karartmayın inşallah zamanında bebeği de görür ve duyarsınızbenim de hiç kasık ağrım yok bende boş gebelikmi acaba diyorum hafif gögüs ağrısından başka bişey hissetmiyorum bende 5+4 üm bugun kesem henüz küçükte olsa görüldü
Aynen canım. Bos gebelik sonrası gebe kalmakta bir sıkıntı olmuyor. Önemli olan rahmin iyileşmesi tekrardan geçmiş olsunÇevremde boş gebelik sonrası hamile kalan baya kişi oluyormuş diye duydum inşallah tüm isteyenlere kısmet olur doktor sağlıksız bebek istermiydin deyince o tesellimiz oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?