Boş keselikte ki muamma bakar mısınız

Mabel0090

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2019
466
552
53
Merhaba kızlar bugün doktoruma gittim ultrasyonda 30 mm kese 8. Haftadasın bebek malesef yok dedi..
detaylı ultrasyona indim 19 mm kese 6+2 dedi yolk kesesi görüldü
Ama doktorum kesen geriden geliyor gelişmemiş kürtaj olmalısın diyor
Kafam çok karıştı başına gelmiş çevreden duymuş yorumlayacak birileri var mı
( başka bir başlıkta da açtım stresten kusura bakmayın )

Olmayın
Bana da dedi doktor o kadar emindi ki hatta bu gebelik kesinlikle sagliksiz pazartesi ac gel de kürtaj yapayim dedi hatta
Başka doktora gittim bekle dedi
1 hafta sonra başka bir doktor kalp atışı dinletti bana
Bekleyin lütfen

Olmayın
Bana da dedi doktor o kadar emindi ki hatta bu gebelik kesinlikle sagliksiz pazartesi ac gel de kürtaj yapayim dedi hatta
Başka doktora gittim bekle dedi
1 hafta sonra başka bir doktor kalp atışı dinletti bana
Bekleyin lütfen
10 gün önce yolk kesem yoktu yeni oluşmuş bende bir umut başka doktora da gidicem ..inşallah güzel haber alırım geç döllenme diye bir durum varmış lakin doktorum onu kese gelişmemiş 6. Haftada kalmış diye yorumladı teşekkür ederim yorum için

10 gün önce yolk kesem yoktu yeni oluşmuş bende bir umut başka doktora da gidicem ..inşallah güzel haber alırım geç döllenme diye bir durum varmış lakin doktorum onu kese gelişmemiş 6. Haftada kalmış diye yorumladı teşekkür ederim yorum için
Özel hastaneye gittiyseniz maalesef kürtaj için bazı doktorlar ısrarcı oluyir sanırım ücretinden dolayı
Benim komşum da benden birkac ay önce bana boş gebelik diyen doktorda kürtaj olmuştu ona da benzer şeyler demis nasıl denk geliyorsa
İçinizi ferah tutun umarım sağlıkla kavuşursunuz

Merhaba kızlar bugün doktoruma gittim ultrasyonda 30 mm kese 8. Haftadasın bebek malesef yok dedi..
detaylı ultrasyona indim 19 mm kese 6+2 dedi yolk kesesi görüldü
Ama doktorum kesen geriden geliyor gelişmemiş kürtaj olmalısın diyor
Kafam çok karıştı başına gelmiş çevreden duymuş yorumlayacak birileri var mı
( başka bir başlıkta da açtım stresten kusura bakmayın )
Gecmis olsun. Benim de gcemiste benzer bir tecrubem oldu. Yurtdisinda 1 usg hakkimiz var, ben ~9 haftalikken gittim bebek gorulemedi. Olumsuz konusmadilar, gec dollenme olabilir, 2 gunde bir bhcg artisina bakalim, 2 hafta sonra usg ile bakalim dediler. Ben 10gun sonra falan evde dusuk yaptim, bebek trizomi 22imis sonradan ogrendik. Benim tecrubem boyle umarim sizinki daha guzel olur.

Merhaba benimde kesem haftasına göre küçüktü içinde yolk sac oluşmuştu.
Benim pıhtılaşmam olması sebebiyle düşük yapmıştım
2 doktorda boş gebelik değil öyle olsa yolk oluşmaz demişlerdi tabi ben ileri ki ( kan pıhtılaşması dan dolayı ) haftaları göremedim.
Bencede bekleyin başka doktora gidin inşallah hayırlısı olsun

Evet özel hastane aslında doktorumu da seviyorum ..ama kendi ölçtüğü cihazla detaylı ultrasyon cihazını karşılaştırması içime sinmedi.. dese ki haftaya tekrar detay ultrasyon çektirip bakalım içim daha rahat olurdu ..belki de kendimce çare aradığım içindir bilmiyorum 🤷🏻‍♀️
Duamiz her anne baba gibi sağlıklı bir evlat olması Kese boşsada vardır bir hayır teşekkür ederim yorumlarınız için kızlar

Güncellleme
Bugün peritanolog uzmanı bir doktora gittim her açıdan ölçtü hesapladı ultrasyonla malesef %90 boş gebelik olduğunu onayladı ..yolk kesesi var ama bu haftada bu değerlerde kesinlikle bebek görülmesi lazım dedi..Perşembe kendi doktoruma kadar ya evde düşük yapıcam ya kürtaj yapılacak hayırlısı 🙄

Güncellleme
Bugün peritanolog uzmanı bir doktora gittim her açıdan ölçtü hesapladı ultrasyonla malesef %90 boş gebelik olduğunu onayladı ..yolk kesesi var ama bu haftada bu değerlerde kesinlikle bebek görülmesi lazım dedi..Perşembe kendi doktoruma kadar ya evde düşük yapıcam ya kürtaj yapılacak hayırlısı 🙄
Hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcıniz olsun

Güncellleme
Geçmiş olsn. Bende boş gebelik geçirdim yaklaşık 20 gün oldu. Rabbim inşallah sağlıklı gebelik nasip eder en yakın zamanda. Bnm de 8 haftalık malesef düşük olmadı kürtaj oldm

Güncellleme
merhaba öncelikle geçmiş olsun hiç belirtiniz varmıydı acaba kasık ağrısı falan mesela

Geçmiş olsn. Bende boş gebelik geçirdim yaklaşık 20 gün oldu. Rabbim inşallah sağlıklı gebelik nasip eder en yakın zamanda. Bnm de 8 haftalık malesef düşük olmadı kürtaj oldm
Çevremde boş gebelik sonrası hamile kalan baya kişi oluyormuş diye duydum inşallah tüm isteyenlere kısmet olur doktor sağlıksız bebek istermiydin deyince o tesellimiz oldu

merhaba öncelikle geçmiş olsun hiç belirtiniz varmıydı acaba kasık ağrısı falan mesela
Benim basından beri tek belirtim hafif kasık ağrılarımdı onun dışında bulantı halsizlik kanama hiç hissetmedim sadece psikolojik olarak ilk doktorum boş gebelik olabilir dediği zaman kasık ağrımda yok olmuştu .. şimdi de 2 ay oldu malım göbeğim çıktı görenden saklayamıyorsun anlıyorlar hamilesin diye ama bebiş yok malesef

Benim basından beri tek belirtim hafif kasık ağrılarımdı onun dışında bulantı halsizlik kanama hiç hissetmedim sadece psikolojik olarak ilk doktorum boş gebelik olabilir dediği zaman kasık ağrımda yok olmuştu .. şimdi de 2 ay oldu malım göbeğim çıktı görenden saklayamıyorsun anlıyorlar hamilesin diye ama bebiş yok malesef
benim de hiç kasık ağrım yok bende boş gebelikmi acaba diyorum hafif gögüs ağrısından başka bişey hissetmiyorum bende 5+4 üm bugun kesem henüz küçükte olsa görüldü

benim de hiç kasık ağrım yok bende boş gebelikmi acaba diyorum hafif gögüs ağrısından başka bişey hissetmiyorum bende 5+4 üm bugun kesem henüz küçükte olsa görüldü
Her gebelik bir olmaz içinizi karartmayın inşallah zamanında bebeği de görür ve duyarsınız
Benim 4. Hafta kesem gözüktü yerleşmesi şekli gayet güzeldi ama sonu iyi bitmedi ..
Bazı kişiler hiç hamilelik belirtisi hissetmeden Doğum yapıyormuş belki öyle olacak sizinde daha bu haftalarda boşa içinizi karartmayın inşallah sağlıkla ilerler gebeliğiniz

Çevremde boş gebelik sonrası hamile kalan baya kişi oluyormuş diye duydum inşallah tüm isteyenlere kısmet olur doktor sağlıksız bebek istermiydin deyince o tesellimiz oldu
Aynen canım. Bos gebelik sonrası gebe kalmakta bir sıkıntı olmuyor. Önemli olan rahmin iyileşmesi tekrardan geçmiş olsun

Back