Gebeliğe Hazırlık Boş kese

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
sali günü 5330, carsamba 8700, Cuma günü 15.000 cikti, inshallah bu Carsamba biseyler gözükür, bir düsük yasamistim onda kanamam da vardi, bu hamilelikte kanamam yok ama hamileligin isaretleride yok sanki mide bulanti gibi karin agrisi vs..
Hamilelik işaretleri hiç olmadı ne yazık ki bende de. Ne mide bulantısı ne başka bir şey. İnşallah sizin bebiş görünür

7mm flndi tam hatirlamiyorum sormamistim
Sanırım günde 1,5 mm falan büyümesi gerekiyor kesenin.Ben ilk gittiğimde 5 haftalık 13mm idi,2 hafta sonra gittim yine 5 haftalıga uygundu kese 15mm,2hafta daha bekledik 18 mmde bozulmaya başlamıştı

Sanırım günde 1,5 mm falan büyümesi gerekiyor kesenin.Ben ilk gittiğimde 5 haftalık 13mm idi,2 hafta sonra gittim yine 5 haftalıga uygundu kese 15mm,2hafta daha bekledik 18 mmde bozulmaya başlamıştı
hmm :/ hayirlisi artik carsamba belli olucak
hmm, 15mm kesenin ici hala bos muydu, bebis varmiydi yoksa, bende sorun adet düzensizligim vardi, onun icin kesinlestiremior doktorum, son adet oldugum ayda iki kere olmustum ikincisinde iki hafta sürdü adetim, hayirlisiyla olur inshallah.. bakalim carsambayi beklemeliyim

hmm :/ hayirlisi artik carsamba belli olucak

hmm, 15mm kesenin ici hala bos muydu, bebis varmiydi yoksa, bende sorun adet düzensizligim vardi, onun icin kesinlestiremior doktorum, son adet oldugum ayda iki kere olmustum ikincisinde iki hafta sürdü adetim, hayirlisiyla olur inshallah.. bakalim carsambayi beklemeliyim
Evet boştu,bebek hiç oluşmadı ama yolk kesesi vardı.Sen içini ferah tut annesi.Bebeğin sürpriz yapacak sana❤

Back