- 1 Temmuz 2011
- 52
- 11
- 48
- Konu Sahibi gencavukat
Herkese merhaba genç kızlığımdan beri polikistik överim var ve adetlerim düzensiz. hayatımda yaşadığım en stresli zamanda sürpriz bi şekilde hamile olduğumu öğrendim. fakat çok stresli olduğum için adetim gecikmiştir diye hamile olduğumu anlamamıştım. adet tarihime göre hesapladığımda 7 haftalık gebe olmam gerekirken doktorum kesenin 8 mm olduğunu buna göre 5 haftalık gebe olduğumu, geç döllenme olduğunu zaten hamile olmasam da adetimin gecikeceğini söyledi. kesenin yerinin iyi olduğunu , ama 2 hafta sonra bebeği görebileceğimizi söyledi. ben de 2 hafta dayanamadım baka bir dr a gittim. bu sefer gittiğim dr adet tarihime göre 9-10 haftalık gebe olduğumu, kesenin ve bebeğin beslenmesi için gereken yolk kesesinin oluştuğunu,ama bebeğin olmadığını, kürtaj olmam gerektiğini söyledi. ilk gittiğim dr a tekrar gittim o da yolk sacı oluşması boş gebelik olmadığını gösterir dedi. seni çok umutlandırmak istemiyorum ama bir hafta daha beklemekte yarar var kürtaj yaptırma dedi. bu durum başına gelen var mı?