• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bos gebelikte bulanti our mu?

ninaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Şubat 2011
25
5
86
İstanbul
merhaba herkese,
7+4 gunluk hamileyim. Gecen hafta kese ve yolk gozuktu ama kalp atisini duymadik. Gerci drun aleti cok eskiymis oyle soyledi. Cok fazla mide bulantim var birkac gundur, iki gun once de akintiyla karisik cok az ince bir kan gordum. Bos gebelik yasayip bu belirtileri yasayan var mi.? Bos gebelikte bulanti olur mu siddetli? Bunu yasayan anneler tecrubelerini paylasirsa cok sevinirim.
Ve azda olsa kanama normal mi? Yerlesme kanamasi daha erken donemde olur diye duydum ama..

merhaba herkese,
7+4 gunluk hamileyim. Gecen hafta kese ve yolk gozuktu ama kalp atisini duymadik. Gerci drun aleti cok eskiymis oyle soyledi. Cok fazla mide bulantim var birkac gundur, iki gun once de akintiyla karisik cok az ince bir kan gordum. Bos gebelik yasayip bu belirtileri yasayan var mi.? Bos gebelikte bulanti olur mu siddetli? Bunu yasayan anneler tecrubelerini paylasirsa cok sevinirim.
Ve azda olsa kanama normal mi? Yerlesme kanamasi daha erken donemde olur diye duydum ama..
Canım bende aynı durumdayım,bunun için siteye yeni üye oldum, son adet tarihine gore 7 haftalık hamileyim,asermem bulantim var, tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum,Dr. Gebelik kesesinin olustugunu ancak Bebeği göremediğini boş gebelik olduğunu söyledi :(kürtaj olmam gerektiğini söyledi, bende ne yapacagimi bilemedim,kanamam da var az az, agrim da var,umarım tecrübeli birileri cikarda yol gösterir :(

Canım bende aynı durumdayım,bunun için siteye yeni üye oldum, son adet tarihine gore 7 haftalık hamileyim,asermem bulantim var, tüm gebelik belirtilerini yaşıyorum,Dr. Gebelik kesesinin olustugunu ancak Bebeği göremediğini boş gebelik olduğunu söyledi :KK43:kürtaj olmam gerektiğini söyledi, bende ne yapacagimi bilemedim,kanamam da var az az, agrim da var,umarım tecrübeli birileri cikarda yol gösterir :KK43:
Ne denir ki hayirlisi olsun. Kesin mi acaba? Bir yerlerde 1-2 hafta daha bekleyenleri gordum ama doktorlara da guvenmek gerek bi noktada galiba. Benim kanama birkac gun once cok ince bir sey oldu ve agrim da yok. Sadece son girtigimde kalp atisi gorulmedi, ufak bir kararti vardi. Cok gecmis olsun :/

Ne denir ki hayirlisi olsun. Kesin mi acaba? Bir yerlerde 1-2 hafta daha bekleyenleri gordum ama doktorlara da guvenmek gerek bi noktada galiba. Benim kanama birkac gun once cok ince bir sey oldu ve agrim da yok. Sadece son girtigimde kalp atisi gorulmedi, ufak bir kararti vardi. Cok gecmis olsun :/
Umarım saglicakla alırsın bebegi ni kucagina,benimki bos gebelik gibi gorunuyor,hakkımızda hayırlısı canim

Umarım saglicakla alırsın bebegi ni kucagina,benimki bos gebelik gibi gorunuyor,hakkımızda hayırlısı canim
Sagol ama benim de boş gebelikmiş. Bebek var ama çok ufak kalmış haftasına göre. Tahliye edilecek malesef ve işin kötüsü mide bulantım hala devam ediyor. İşlem bitene kadar da sürecek sanırım. Boşuna çektiğim sıkıntıya mı oluşmamış gebeliğe mi üzülmeliyim bilmiyorum.

Sagol ama benim de boş gebelikmiş. Bebek var ama çok ufak kalmış haftasına göre. Tahliye edilecek malesef ve işin kötüsü mide bulantım hala devam ediyor. İşlem bitene kadar da sürecek sanırım. Boşuna çektiğim sıkıntıya mı oluşmamış gebeliğe mi üzülmeliyim bilmiyorum.
Bebek varsa beklemeli diyenleri okudum birçok yerde canım bende bebekde görünmüyor malesef agrim ve kanamam devam ediyor, bikac doktora gittinmi aynı seyimi söylüyorlar

Bebek varsa beklemeli diyenleri okudum birçok yerde canım bende bebekde görünmüyor malesef agrim ve kanamam devam ediyor, bikac doktora gittinmi aynı seyimi söylüyorlar
Yani bebek bile denemez bi nokta, doktoruma güveniyorum aslında. Tekrar kan testi yapıldı bakılacak ama umut yok gibi.. Siz aldırdınız mu? Hayırlısı olsun hakkımızda. Bende ne kanama ne ağrı var

Yok canım yarin aldircam :(korkuyorum, hayırlısı olsun canım ilk gebelik mıydı senin

Yok canım yarin aldircam :KK43:korkuyorum, hayırlısı olsun canım ilk gebelik mıydı senin
Kızlar okudum yazdıklarınızı bnm adetim 20 gündür gecikiyor ve test yaptım en son 1 hafta önce ngtf çıkmıştı ve bidaha test yapmadım adette yok geçen haftalarda hafif kanamalarım oldu ama kahverengi çok az ama hiç hamilelik belirtileri yok acaba bnde mi boş gebelik yada başka bi sorun yaşıyorum ?

Canım ben adetim.geçmeden 2 gün önce test yapmistim, pozitif çıkmıştı,gebelik olsa testte çıkar diye düşünüyorum ,bi doktora gorun istersen ihmal etme

Yok canım yarin aldircam :KK43:korkuyorum, hayırlısı olsun canım ilk gebelik mıydı senin
Canım ben adetim.geçmeden 2 gün önce test yapmistim, pozitif çıkmıştı,gebelik olsa testte çıkar diye düşünüyorum ,bi doktora gorun istersen ihmal etme
Kan degeri yuksek cikti bekleyelim dedi. Bos gebelik kan degeri yuksekligi ilgili mi acaba? Sizin nasildi?

Kan degeri yuksek cikti bekleyelim dedi. Bos gebelik kan degeri yuksekligi ilgili mi acaba? Sizin nasildi?
Kan degeri düzenli yukseliyorsa gebelik ihtimali varmış canım Dr.öyle demişti bana,inşallah hakkında hayırlısı olur canim ,iyi haberlerini bekliyorum,belki geç döllenme olmuştur seninki,ben yarın kurtaj olucam ,

Kan degeri düzenli yukseliyorsa gebelik ihtimali varmış canım Dr.öyle demişti bana,inşallah hakkında hayırlısı olur canim ,iyi haberlerini bekliyorum,belki geç döllenme olmuştur seninki,ben yarın kurtaj olucam ,
Sagol hayirlisi olsun ikimiz icinde.

Canim yolc saci olustuysa bebek olusacaktir bende bugun zar zor gordum yolc sacini p.tesi gidecektin galiba gonlunu ferah tut iyi haberlerle gelecwksin bos gebelik olsa kese buyur yolc olmazdi

canım ben bos gebelık kecrıdm yenı austostda kurtja oldm bende mıde bula
merhaba herkese,
Ve azda olsa kanama normal mi? Yerlesme kanamasi daha erken donemde olur diye duydum ama..[/
merhaba herkese,
canım ben de bos gebelık kecırıdm austosda kurtaj oldm amma sana tavsıyem bekle bende 5 cı haftadan sonra leke olmaya basladı progestan alıyordm mıde bulatm fılan her sey vardı kese buyudu gercı 7 haftada kana dondu ve dusdu yanı keseyı gordk bebeyı yok o yuzden bekle 9c hafayadek kurtja gıtme zaten bos gebelıkse 9 cu haftada bellı olur Allah yavrusnu korusun

Back